Prva Sony Ericsson radnja u Srbiji

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Prva Sony Ericsson radnja u Srbiji

Post od llulle »

http://www.comtradeshop.com/

bilo bi dobro da neko ko zivi blizu ode da pogleda cene-zivo me interesuje,a verovatno i dosta vas,da li npr k550 160e ili 300e,samo jedna cena je dovoljna pa ce se znati da li ce se zadrzati dugo ili ce pakovati kofereza mesec dana
nokia c7

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

meni se cini da postoji i SEova radnja u delti??
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

SE radnja se nalazi u Delta City-u ;) Kad sam bio bas je bila velika guzva tako da nisam hteo da se guram ko da dele dzaba...
A comtrade je samo oficijalni distributer...
Cene su sigurno tolike ;) jer je velika razlika uzeti telefon koji je zapakovan u kutiji sa sve celofanom, garancijom i fiskalnim racunom.... :roll:
Ako je k550 u telenoru bez obaveze na 1 ili 2 godine 14 590 din. , plus je jos zakljucan, pa oko 200e je sigurno onda u SE radnje...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Bio sam pre par nedelja tamo, ok radnja samo shto oni nisu bash usluzni...Mozda im se smuchilo od guzve...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

MilančeBGD, tamo je extra guzva,posto su postavili demo telefone,ovaj mesec su to k550i i p1i,koje svi mogu da procackaju (dok docekaju red....)
D500&E71

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

nasi ko seljaci(ko na otvaranju mcdonaldsa u bagdadu) navalili ko mutavi da cackaju telefone-ko da ce ih kupiti po toj ceni,al kad je za dz chackanje-daj,i smece bi uzeli da se nudi negde za dz-sa reklamom
nokia c7

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Lepo kaze llulle, seljaci sta ces... Beograd ima najvise seljaka koji su gori nego oni koji i zive u nekom selu.Najgori su oni sto dodju u bg iz okolnih sela sa lastom, pa kad navale u gsp... ono je uzas, ja propustim 4 autobusa zbog takvih... :angry:
A sto se tice delta city-a pa tako je, videli seljaci reklamu na tv pa brze bolje da odu, mislili da ce miskovic da deli nesto dzaba.Ko za VIP, svi otisli da uzmu n95 :disgust:

Mr One
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Dec 2006. 16:44

Post od Mr One »

Bio sam u toj prodavnici pre par dana, nije uopšte bila velika gužva, cene telefona su, naravno, više nego ovih skidanih sa mreža. Gledao sam, recimo, moj telefon K800i kod njih košta preko 20.000 din.
Prodaju telefone i uz MTSove kratice... uz ugovornu obavezu sa MTS-om naravno (po standardnim uslovima sa MTS sajta).

Ono što me je obradovalo tamo jeste Sony M2 kartica od 1 GB sa 5 godina garancije za 2099 din. (26,5 Evra). Što je odlična cena za ovu karticu, a naravno i garancija.
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

da kartice su jeftine i u tehnomile-u,ali zato telefoni :o pomozi boze,i bas ce tako biti,radice neko vreme,onda ce videti da kod nas covek treba da potrosi celu platu za k800 i otici ce,jos mi i super koliko odvajamo od primanja da kupimo ove gadgete-i u toku smo,u nemackoj poklanjaju n95 i razbacuju se,kod nas nije tako,ovde ni na faxu nisi siguran da ti nece maznuti fon
nokia c7

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

imaju dosta lepe cene za headsetove i handsfreeove i nisu skuplji u odnosu na druge cak se i kolju po pitanju cene.e sada ko hoce da kupi mob preko racuna eto mu prilike.ja sam bio tamo pre nekih nedelju dve ako se ne varam i bilo je guzve i svi gledaju nesto kao da hoce da kupe.ja stao ispred w950 koji je u izlogu i kosta fantasticno mnogo a u ruci drzim svoj i pricam drugaru kako je dobar fon.steta sto nije bio izlozen p990 jer bi imao pune ruke posla :roll:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 25. Sep 2007. 07:10

Post od stefgi »

Meni drugar sa faxa radi tamo i rekao mi je da su sony telefoni samo i iskljucivo samo kod njih legalni i da su jedini distributeri za Srbiju. Cene su znatno vise i to stoji ali mi je rekao da oni recimo imaju takav servis da se useres. Postoji samo jedan serviser koji ima jedinstevnu sifru da udje na sonijev server za update koji nema veze sa seus-om. Ali istom tom coveku se sve belezi sta je radio i sta je snimao tako da odgovara i za najmanju stvar. Jako rigorozno i precizno. To je cena profesionalizma. Ko ima novca moze da tamo da kupi telefon i da ne razmislja. Menjaju telefon za svaku i najmanju gresku fabrike i garancija je na hardware i software 2 godine. Ali isto tako moj P1 kosta 500 djunti evropskih :P :roll: :P :roll:

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

samo 500?onda skuplam za p1 u se radnji- :D a sta tog servisera cuvaju ko gusku sa zlatnim jajima,mozda su mu i nogu za lanac zavezali-mozda je neki kiborg
nokia c7

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

stefgi, a sta je sa telefonima koji se uzimaju preko mt:s-a, Telenor-a, Vip-a, nije valjda da i oni nisu original?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Naravno da su oni original ;) U original kutiji u celofanu... 8)

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

stefgi, hoces da kazes,da ako telefon ima sw gresku,tipa pobrljavio i ne zvoni k=na kontakte iz imenika,oni ti menjaju aparat za nov (tj nema ostavljanja na servis i to????)?????
Pa jos 2 godine????
D500&E71

LesaTheGreat
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 01:32

Post od LesaTheGreat »

E ljudi u Delta City-ju W950 kosta 39.999,00 dinara...Ja umro od smeha kada sam video...Mnooogo je kume...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

LesaTheGreat to mu je cena .
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Svratio sam opet danas, nisu imali k850, barem ga ja nisam video poshto sam zurio... :roll:

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Dexter, ja sam ga video kada sam bio,ali nije naravno pravi k850,nego samo lepo uradjena maketa....e moj rode....nikada necemo u Jevropu
D500&E71

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Ako je prvi Sony Goran Ericsson radnja u Srbji zar ne bi trebala da ima kad i svi u Evropi nove modele istog dana ili pak nedelje...
TO je oficijelna radnja i pravi shop...Kad se vec daju tolike pare treba da se poseduje i brzina i pravi odnos prema musterijama...

Ali opet mozda dobiju K850 za jedno 2 meseca...Do tad ce on biti kod nasih najdrazih prodavaca i originalnih distributera vec 300e dok ce u SE Shopu vamo tamo biti 700e

Hvlala ali necu
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Odgovori