Prva Sony Ericsson radnja u Srbiji
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Prva Sony Ericsson radnja u Srbiji
http://www.comtradeshop.com/
bilo bi dobro da neko ko zivi blizu ode da pogleda cene-zivo me interesuje,a verovatno i dosta vas,da li npr k550 160e ili 300e,samo jedna cena je dovoljna pa ce se znati da li ce se zadrzati dugo ili ce pakovati kofereza mesec dana
bilo bi dobro da neko ko zivi blizu ode da pogleda cene-zivo me interesuje,a verovatno i dosta vas,da li npr k550 160e ili 300e,samo jedna cena je dovoljna pa ce se znati da li ce se zadrzati dugo ili ce pakovati kofereza mesec dana
nokia c7
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
SE radnja se nalazi u Delta City-u
Kad sam bio bas je bila velika guzva tako da nisam hteo da se guram ko da dele dzaba...
A comtrade je samo oficijalni distributer...
Cene su sigurno tolike
jer je velika razlika uzeti telefon koji je zapakovan u kutiji sa sve celofanom, garancijom i fiskalnim racunom....
Ako je k550 u telenoru bez obaveze na 1 ili 2 godine 14 590 din. , plus je jos zakljucan, pa oko 200e je sigurno onda u SE radnje...

A comtrade je samo oficijalni distributer...
Cene su sigurno tolike

Ako je k550 u telenoru bez obaveze na 1 ili 2 godine 14 590 din. , plus je jos zakljucan, pa oko 200e je sigurno onda u SE radnje...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
Lepo kaze llulle, seljaci sta ces... Beograd ima najvise seljaka koji su gori nego oni koji i zive u nekom selu.Najgori su oni sto dodju u bg iz okolnih sela sa lastom, pa kad navale u gsp... ono je uzas, ja propustim 4 autobusa zbog takvih...
A sto se tice delta city-a pa tako je, videli seljaci reklamu na tv pa brze bolje da odu, mislili da ce miskovic da deli nesto dzaba.Ko za VIP, svi otisli da uzmu n95

A sto se tice delta city-a pa tako je, videli seljaci reklamu na tv pa brze bolje da odu, mislili da ce miskovic da deli nesto dzaba.Ko za VIP, svi otisli da uzmu n95

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Bio sam u toj prodavnici pre par dana, nije uopšte bila velika gužva, cene telefona su, naravno, više nego ovih skidanih sa mreža. Gledao sam, recimo, moj telefon K800i kod njih košta preko 20.000 din.
Prodaju telefone i uz MTSove kratice... uz ugovornu obavezu sa MTS-om naravno (po standardnim uslovima sa MTS sajta).
Ono što me je obradovalo tamo jeste Sony M2 kartica od 1 GB sa 5 godina garancije za 2099 din. (26,5 Evra). Što je odlična cena za ovu karticu, a naravno i garancija.
Prodaju telefone i uz MTSove kratice... uz ugovornu obavezu sa MTS-om naravno (po standardnim uslovima sa MTS sajta).
Ono što me je obradovalo tamo jeste Sony M2 kartica od 1 GB sa 5 godina garancije za 2099 din. (26,5 Evra). Što je odlična cena za ovu karticu, a naravno i garancija.
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2
SE K800i + 1 GB Sony M2
da kartice su jeftine i u tehnomile-u,ali zato telefoni
pomozi boze,i bas ce tako biti,radice neko vreme,onda ce videti da kod nas covek treba da potrosi celu platu za k800 i otici ce,jos mi i super koliko odvajamo od primanja da kupimo ove gadgete-i u toku smo,u nemackoj poklanjaju n95 i razbacuju se,kod nas nije tako,ovde ni na faxu nisi siguran da ti nece maznuti fon

nokia c7
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
imaju dosta lepe cene za headsetove i handsfreeove i nisu skuplji u odnosu na druge cak se i kolju po pitanju cene.e sada ko hoce da kupi mob preko racuna eto mu prilike.ja sam bio tamo pre nekih nedelju dve ako se ne varam i bilo je guzve i svi gledaju nesto kao da hoce da kupe.ja stao ispred w950 koji je u izlogu i kosta fantasticno mnogo a u ruci drzim svoj i pricam drugaru kako je dobar fon.steta sto nije bio izlozen p990 jer bi imao pune ruke posla 

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Meni drugar sa faxa radi tamo i rekao mi je da su sony telefoni samo i iskljucivo samo kod njih legalni i da su jedini distributeri za Srbiju. Cene su znatno vise i to stoji ali mi je rekao da oni recimo imaju takav servis da se useres. Postoji samo jedan serviser koji ima jedinstevnu sifru da udje na sonijev server za update koji nema veze sa seus-om. Ali istom tom coveku se sve belezi sta je radio i sta je snimao tako da odgovara i za najmanju stvar. Jako rigorozno i precizno. To je cena profesionalizma. Ko ima novca moze da tamo da kupi telefon i da ne razmislja. Menjaju telefon za svaku i najmanju gresku fabrike i garancija je na hardware i software 2 godine. Ali isto tako moj P1 kosta 500 djunti evropskih

- MilančeBGD
- Expert
- LesaTheGreat
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 01:32
Ako je prvi Sony Goran Ericsson radnja u Srbji zar ne bi trebala da ima kad i svi u Evropi nove modele istog dana ili pak nedelje...
TO je oficijelna radnja i pravi shop...Kad se vec daju tolike pare treba da se poseduje i brzina i pravi odnos prema musterijama...
Ali opet mozda dobiju K850 za jedno 2 meseca...Do tad ce on biti kod nasih najdrazih prodavaca i originalnih distributera vec 300e dok ce u SE Shopu vamo tamo biti 700e
Hvlala ali necu
TO je oficijelna radnja i pravi shop...Kad se vec daju tolike pare treba da se poseduje i brzina i pravi odnos prema musterijama...
Ali opet mozda dobiju K850 za jedno 2 meseca...Do tad ce on biti kod nasih najdrazih prodavaca i originalnih distributera vec 300e dok ce u SE Shopu vamo tamo biti 700e
Hvlala ali necu
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona