problem sa k550i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

fiki sledeci put dobro pogledaj sta sve dobijas uz fon, evo ovde mozes videti sta sve nisi dobio tj. sta si ti dobio pri kupovini telefona:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/K550i
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

fiki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 19. Dec 2007. 03:18

Post od fiki »

nisam dobio karticu i cd ali dobio sam slusalice e i to je nesto

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa kartica i ne ide uz telefon :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Resničanin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
:: Lumia 520

Post od Resničanin »

Sta? Memorijska ne ide uz telefon? buhuhuh :cry: :cry: :cry: :cry: , smrc. Sad moram i da kupim memorijsku. Ajde memorijska od 64 mb ali :smutny: nista. :cry: ...
KISS ME I AM 93

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Coa 12, pa za pocetak moemorijska ti i ne treba,jer telefon ima citavih 70-tak mb ijnterne memorije,a 1gb m2 je oko 20e (cisto da znas)....
D500&E71

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Evo jos jedan problem sa k550, od mog druga:

Kada upali kameru, slika mu stoji naopacke, gore je dole, levo je desno, i boje su jadne, skoro pa crno bele.:o
Pokusavali smo sa svim podesavanjima da to namestimo, ali bez uspeha. Drug ima garanciju za njega, pa nije problem, ali eto da pitam, sta je u pitanju, i da li se to moze srediti bez odlaska u servis :o :? :|

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:?
Mozda bi flash pomogao :) ali nek nosi u servis :roll:

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

kako ste zadovljni kamerom? nekako mi se cini da je telefoncic sasvim ok!!
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa ne mogu da kazem da je losa... ali ipak k750i je bolji jedno 5x... :roll:

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

A u koga je najbolja kamera? K800? Jeli to najbolja 3.14MP kamera dostupna natržištu? :unsure: Ja mislim da jeste :unsure: :unsure:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Po meni k750i/w800i/d750i :) Mozda ce k800i/k810i imati bolju kad izadje cam driver koji izvlaci najvise iz kamere...
Pa sad od 3.15 ne mogu da kazem da je na k800i/k810i najbolja, tu je i t650i i k770i :roll: Ali opet k800i ima xenon.

koja_hc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Dec 2007. 23:17
Kontakt:

Post od koja_hc »

Da bacim i ja svoj komentar :)
Imam k550i vec neko vrijeme i mogu da vam kazem sledece!
Kao prvo, iako sam okorjeli fan NOKIA telefona odlucio sam se uzeti jedan SE, posto, cini mi se da SE sada radi "bolje" telefone, makar kad je rijec o telefonima srednje klase (izuzev symbian, gdje su nenadmasni)! Moje misljenje!
Prilikom kupovine dobio sam: tel., punjac, USB kabal i slusalice (sve su bile iskidane i nisu radile pa sam par dana kasnije uzeo HPM-70 za 10e) i to sve u "nekoj" Samsung kutiji, ali ajde...
Kada sam ga kupovao gledao sam u najjeftinijim radnjama sa liste na ovom sajtu ali najjeftiniji je bio 13e skuplji nego na listi!
Ne znam za koje je trziste pravljen ali sadrzi sledece jezike: English, Indonesia, Bhs Malaysia, Filipino, Tieng Viet i jos neki "kineski" je*em li ga :disgust:
Sve u svemu telefon je super, ima svojih 72MB i kartica ne dolazi uz njega, pa sam uzeo M2 memorijsku od 1GB za 25e!
Kartica ga ne koci iako je puna Mp3-ca i klipova. Jedino malcice sporije radi sa KD playerom ali samo kada ucitava play listu, nista vise! Malo mi je bila borba sa ovim tankim tipkicama ali nakon par napisanih poruka navikao sam se :)
Kamera je solidna, na dobrom svjetlu se mogu napraviti dobre fotografije. U mraku je mala borba ali uz malo podesavanja i to se da rijesiti. Ali u sustini ako vam treba dobra fotografija kupite si digitalac i rijesite problem :wink:
Baterija drzi od 1 dana ako vam je non-stop u rukama, pa do 3 dana ako ga koristite kao "telefon", znaci samo pozivi i koja poruka! makar meni ovoliko traje! :roll:
Posto mi je par puta ispao i to na razlicite podloge (plocice,parket...) mogu da kazem i da je odtoran na ispadanje :D samo se salim, ne bacajte ga!!! :)
Sve u svemu, dobar telefoncic za male pare, malo mi se cini i prejeftin, al' ajd'... :)

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

koja_hc, nije prejeftin,ako neko hoce nesto bolje,a samim tim i skuplje uzece k800 koji je svega 30-40e skuplji,a u svakom pogledu nadmasuje k550i...ali svakako za nekog kome su solidna kamera i dimenzije telefona prioritet,k550 odgovra u svakom pogledu (pa i cenovnom)!!!
D500&E71

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

K550i je manji, lepsi, i nekako sasvim dovoljan, za te pare je odlican... A to sto si ti trazio najjeftiniju radnju, pa dobiju u nekoj rucno sklepanoj kutiji, sa koriscenim slusalicama :|
Pre kupovine k800i, sam mislio uzeti k550i ali eto kamera je presudila, a sad kad sam video k550i sa kojim se igram svaki dan, plus w610i softver, silne flash theme :) Nekako pre bih uzeo k550i, jedina prednost k800i je mnoooogo bolji ekran, i kamera...

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

MilančeBGD, ali kada pogledas to su na k-seriji i najbitnije prednosti izmedju modela,znaci ja direktno kada uporedim ekrana od k530 (176*220) i w850 (320*240),razlika je neverovatna....kao sto mi je bila razlika kada sam pre 2.5 godine presao sa nokie 6230 (bez i) na se k750 .
D500&E71

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ali evo npr. da imam k550i rezolucija bi mi bila savrsena :) Ali opet kad poredim 240x320 i 176x220 razlika je bas velika, i nekako bode oci prosto...

Pa evo da uporedimo k800i i k850i, ekran je slican, kod k850i malo veci, ima vise mpx ali opet slike nisu nesto mnogo napredovale... Tu je led pored xenon, malo napredniji softver telefona i kamere.

koja_hc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od koja_hc »

"prejeftino" moj lapsus! :) Da, kao sto MilančeBGD rece "sasvim dovoljan"! A nisam trazio najjeftiniju, vec medju najjeftinijim :) Nego, i ja sam mislio da ubacim saftver od w610 ali nikao da uhvatim vremena da se malo pozabavim tim! Trebao bi da prevrsljam net i da nadjem FS, Main i Custompack za w610! samo se bojim da nesto ne zabrljam:) Moze mala pomoc oko trazenja fajlova za CID52?! :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Davao sam sajt ;)
Evo opet topse.ru tu nadji, jeste da nema srpski ali sta da radim... Ako hocete srpski platite topsony acc i onda skinite :roll:

koja_hc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Kontakt:

Post od koja_hc »

hehe OK! Ma ne treba mi srpski, samo mi je potrebno da ubodem prave fajlove :)
Evo nasao sam nesto na nekom forumu u full-u pa skidam sa rapid-a! A sta cu i da li cu da napravim sta, cuce se :) Hvala ti u svakom slucaju!!!

A ako kome treba:
W610 (main,fs,custpack)
http://rapidshare.com/files/68802016/W6 ... -RED52.rar

i K550i (main,fs,custpack)
http://rapidshare.com/files/69473339/K5 ... 4RED52.rar

rade84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 15:45

Post od rade84 »

ja nisam dobio cd sa programima za prebacivanje preko usb kabla sa kompa na tel ili obrnuto. Gde mogu da skinem na netu to? ako nije nekom mrsko nek mi postavi link :)
sve prolazi, pa i dozivotna robija .....

Odgovori