problem sa k550i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
fiki sledeci put dobro pogledaj sta sve dobijas uz fon, evo ovde mozes videti sta sve nisi dobio tj. sta si ti dobio pri kupovini telefona:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/K550i
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... sson/K550i
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Resničanin
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 02. Mar 2007. 23:05
- :: Lumia 520
Evo jos jedan problem sa k550, od mog druga:
Kada upali kameru, slika mu stoji naopacke, gore je dole, levo je desno, i boje su jadne, skoro pa crno bele.
Pokusavali smo sa svim podesavanjima da to namestimo, ali bez uspeha. Drug ima garanciju za njega, pa nije problem, ali eto da pitam, sta je u pitanju, i da li se to moze srediti bez odlaska u servis

Kada upali kameru, slika mu stoji naopacke, gore je dole, levo je desno, i boje su jadne, skoro pa crno bele.

Pokusavali smo sa svim podesavanjima da to namestimo, ali bez uspeha. Drug ima garanciju za njega, pa nije problem, ali eto da pitam, sta je u pitanju, i da li se to moze srediti bez odlaska u servis

- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- MilančeBGD
- Expert
Po meni k750i/w800i/d750i
Mozda ce k800i/k810i imati bolju kad izadje cam driver koji izvlaci najvise iz kamere...
Pa sad od 3.15 ne mogu da kazem da je na k800i/k810i najbolja, tu je i t650i i k770i
Ali opet k800i ima xenon.

Pa sad od 3.15 ne mogu da kazem da je na k800i/k810i najbolja, tu je i t650i i k770i

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Da bacim i ja svoj komentar
Imam k550i vec neko vrijeme i mogu da vam kazem sledece!
Kao prvo, iako sam okorjeli fan NOKIA telefona odlucio sam se uzeti jedan SE, posto, cini mi se da SE sada radi "bolje" telefone, makar kad je rijec o telefonima srednje klase (izuzev symbian, gdje su nenadmasni)! Moje misljenje!
Prilikom kupovine dobio sam: tel., punjac, USB kabal i slusalice (sve su bile iskidane i nisu radile pa sam par dana kasnije uzeo HPM-70 za 10e) i to sve u "nekoj" Samsung kutiji, ali ajde...
Kada sam ga kupovao gledao sam u najjeftinijim radnjama sa liste na ovom sajtu ali najjeftiniji je bio 13e skuplji nego na listi!
Ne znam za koje je trziste pravljen ali sadrzi sledece jezike: English, Indonesia, Bhs Malaysia, Filipino, Tieng Viet i jos neki "kineski" je*em li ga
Sve u svemu telefon je super, ima svojih 72MB i kartica ne dolazi uz njega, pa sam uzeo M2 memorijsku od 1GB za 25e!
Kartica ga ne koci iako je puna Mp3-ca i klipova. Jedino malcice sporije radi sa KD playerom ali samo kada ucitava play listu, nista vise! Malo mi je bila borba sa ovim tankim tipkicama ali nakon par napisanih poruka navikao sam se
Kamera je solidna, na dobrom svjetlu se mogu napraviti dobre fotografije. U mraku je mala borba ali uz malo podesavanja i to se da rijesiti. Ali u sustini ako vam treba dobra fotografija kupite si digitalac i rijesite problem
Baterija drzi od 1 dana ako vam je non-stop u rukama, pa do 3 dana ako ga koristite kao "telefon", znaci samo pozivi i koja poruka! makar meni ovoliko traje!
Posto mi je par puta ispao i to na razlicite podloge (plocice,parket...) mogu da kazem i da je odtoran na ispadanje
samo se salim, ne bacajte ga!!!
Sve u svemu, dobar telefoncic za male pare, malo mi se cini i prejeftin, al' ajd'...

Imam k550i vec neko vrijeme i mogu da vam kazem sledece!
Kao prvo, iako sam okorjeli fan NOKIA telefona odlucio sam se uzeti jedan SE, posto, cini mi se da SE sada radi "bolje" telefone, makar kad je rijec o telefonima srednje klase (izuzev symbian, gdje su nenadmasni)! Moje misljenje!
Prilikom kupovine dobio sam: tel., punjac, USB kabal i slusalice (sve su bile iskidane i nisu radile pa sam par dana kasnije uzeo HPM-70 za 10e) i to sve u "nekoj" Samsung kutiji, ali ajde...
Kada sam ga kupovao gledao sam u najjeftinijim radnjama sa liste na ovom sajtu ali najjeftiniji je bio 13e skuplji nego na listi!
Ne znam za koje je trziste pravljen ali sadrzi sledece jezike: English, Indonesia, Bhs Malaysia, Filipino, Tieng Viet i jos neki "kineski" je*em li ga

Sve u svemu telefon je super, ima svojih 72MB i kartica ne dolazi uz njega, pa sam uzeo M2 memorijsku od 1GB za 25e!
Kartica ga ne koci iako je puna Mp3-ca i klipova. Jedino malcice sporije radi sa KD playerom ali samo kada ucitava play listu, nista vise! Malo mi je bila borba sa ovim tankim tipkicama ali nakon par napisanih poruka navikao sam se

Kamera je solidna, na dobrom svjetlu se mogu napraviti dobre fotografije. U mraku je mala borba ali uz malo podesavanja i to se da rijesiti. Ali u sustini ako vam treba dobra fotografija kupite si digitalac i rijesite problem

Baterija drzi od 1 dana ako vam je non-stop u rukama, pa do 3 dana ako ga koristite kao "telefon", znaci samo pozivi i koja poruka! makar meni ovoliko traje!

Posto mi je par puta ispao i to na razlicite podloge (plocice,parket...) mogu da kazem i da je odtoran na ispadanje

Sve u svemu, dobar telefoncic za male pare, malo mi se cini i prejeftin, al' ajd'...

- MilančeBGD
- Expert
K550i je manji, lepsi, i nekako sasvim dovoljan, za te pare je odlican... A to sto si ti trazio najjeftiniju radnju, pa dobiju u nekoj rucno sklepanoj kutiji, sa koriscenim slusalicama 
Pre kupovine k800i, sam mislio uzeti k550i ali eto kamera je presudila, a sad kad sam video k550i sa kojim se igram svaki dan, plus w610i softver, silne flash theme
Nekako pre bih uzeo k550i, jedina prednost k800i je mnoooogo bolji ekran, i kamera...

Pre kupovine k800i, sam mislio uzeti k550i ali eto kamera je presudila, a sad kad sam video k550i sa kojim se igram svaki dan, plus w610i softver, silne flash theme

- MilančeBGD
- Expert
Ali evo npr. da imam k550i rezolucija bi mi bila savrsena
Ali opet kad poredim 240x320 i 176x220 razlika je bas velika, i nekako bode oci prosto...
Pa evo da uporedimo k800i i k850i, ekran je slican, kod k850i malo veci, ima vise mpx ali opet slike nisu nesto mnogo napredovale... Tu je led pored xenon, malo napredniji softver telefona i kamere.

Pa evo da uporedimo k800i i k850i, ekran je slican, kod k850i malo veci, ima vise mpx ali opet slike nisu nesto mnogo napredovale... Tu je led pored xenon, malo napredniji softver telefona i kamere.
"prejeftino" moj lapsus!
Da, kao sto MilančeBGD rece "sasvim dovoljan"! A nisam trazio najjeftiniju, vec medju najjeftinijim
Nego, i ja sam mislio da ubacim saftver od w610 ali nikao da uhvatim vremena da se malo pozabavim tim! Trebao bi da prevrsljam net i da nadjem FS, Main i Custompack za w610! samo se bojim da nesto ne zabrljam:) Moze mala pomoc oko trazenja fajlova za CID52?! 

- MilančeBGD
- Expert
hehe OK! Ma ne treba mi srpski, samo mi je potrebno da ubodem prave fajlove 
Evo nasao sam nesto na nekom forumu u full-u pa skidam sa rapid-a! A sta cu i da li cu da napravim sta, cuce se
Hvala ti u svakom slucaju!!!
A ako kome treba:
W610 (main,fs,custpack)
http://rapidshare.com/files/68802016/W6 ... -RED52.rar
i K550i (main,fs,custpack)
http://rapidshare.com/files/69473339/K5 ... 4RED52.rar

Evo nasao sam nesto na nekom forumu u full-u pa skidam sa rapid-a! A sta cu i da li cu da napravim sta, cuce se

A ako kome treba:
W610 (main,fs,custpack)
http://rapidshare.com/files/68802016/W6 ... -RED52.rar
i K550i (main,fs,custpack)
http://rapidshare.com/files/69473339/K5 ... 4RED52.rar