K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Nije nego custompack treba da bude kao FS ;)
Ako nisi znao postoji tema za flashovanje gde sam sve lepo spremio i okacio... Samo naravno mrzelo te je da pogledas...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

firestarter
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 18:41

Post od firestarter »

Kako god, bitno je da se poklapaju. Nije me mrzelo da pogledam nego je fora u tome da sam prvo u ovoj temi video da si okacio nanoviji sw.

Bome
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 05. Feb 2008. 21:31

Post od Bome »

Moze li mi neko reci kako da instaliram neke mape, npr. Beograda i sl. na SE k800i da se vide u offline, bez konekcije na internet? Pokusao sam sa Trekbuddy-em, ali mi ne ide. U cemu je fora? Ako moze detaljnije uputstvo, zahvaljujem.
P.S. Izvinjavam se ako je vec bilo govora o ovoj temi, ali je mnogo stranica za pretragu. PLS, ne brisi poruku

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Bome, kako ne moze sa trekbuddy-jem? Ja sam jedno vreme drzao u telefonu sve mape zemalja juzne Evrope i radile su. Trebas samo da ubacis mape u tar formatu u telefon, u trekbuddy-ju odaberes load map i to je to.
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

Bome
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Bome »

Evo pokusavam da skinem Beograd.tar, ali ima problema na Filefront.com, javljam odmah. Ako ima neka druga adresa sa tar fajlovima, pls. javi. Pozdrav :)

Vtec
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2005. 08:30
Kontakt:

Post od Vtec »

Imate na forumu u Siemens podforumu linkove za dosta mapa za trekbudy. .

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Post od Slobodan_NS »

kolko kostaju nove slusalice ???

:blinky:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Slobodan_NS, pa zavisi kakve????
Moje misljenje je da bi ti najbolje legle hpm-70 (extra legendarne).....
Cena im je oko 10e
PS:pogledaj na telenor wap oglasima,dodatna oprema za telefone,imas ih kod coveka iz ns-a...pa zovni!
D500&E71

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Slobodan_NS »

hvala ti
:D

Nemanja_V
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 11. Feb 2008. 04:57

Post od Nemanja_V »

Pozdrav svima.Imam jedno pitanje i mislim da sam na pravoj temi za to.

Naime, imam k800i vec skoro godinu dana i odlicno funkcionise.Skoro sam skinuo trekbuddy da bi
ucitao par mapa i tada je nastao mali problem.Kad god pokusam da scroll-ujem kroz mapu telefon svake sekunde promtuje "Allow application to read user data" i tako u nedogled.
Pokusao sam da instalisem program preko JAD i podesim permission na "never ask" ali to nije uspelo jer i pored JAD instalacije ta opcija mi je jos uvek nedostupna (imam samo opcije "No" i "Always ask")
Nakon mnogo cackanja i poredjenja sa drugim k800i telefonom kod koga ovog problema nema (ima u permission sve 4 opcije) dosao sam do zakljucka da mi nedostaju neki Java sertifikati odnosno tacno 3 sertifikata.Ako je bitno sad cu navesti i koji su.

Moj k800i: Sony Ericsson,GeoTrust CA for UTI,Thawte premium server CA,Verisign class 3

Drugi k800i: Ima gore 4 navedena i jos GeoTrust UTI,Thawte premium,VeriSign class3

Pored Java nedostaje i oko desetak Trusted certificates.
Ono sto me interesuje je: Da li mogu nekako da te sertifikate download-ujem sa interneta i prebacim na phone ili bi mozda update software-a resio problem (imam R1GB001)
Mozda postoji i neka treca opcija? Bio bih jako zahvalan ako neko ima savet oko ovog problema.

P.S. Izvinjavam se zbog podugacke poruke. :)
Sony-Ericsson k800i

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

Nemanja_V, softver ti je stvarno prastar, i update ti svakako treba. Takodje ti je bitno da mape ubacis u tar formatu, a ne ekstraktovano. Onda ne bi smelo da pita za dozvolu da cita.
3. Opcija je da sertifikujes program preko eq halmer-a

faky
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 27. Okt 2007. 17:22

Post od faky »

Dali je neko probao da promeni velicinu fonta na se k800.Ja sam malo guglovo i nasao sam dase menja u LAYOUT fajlu ali nemogu sve fontove da promenim

Bome
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Bome »

Nemanja, i kod mene uvijek pita za dozvolu i jako sporo ucitava sam program, tok mape u .tar formatu ucitava relativno brzo. Tel. mi je skinut sa O2 mreze, mozda je to problem.. Pozdrav

sbatke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Feb 2007. 00:04

Post od sbatke »

Telefon sam kupio nedavno ali je sa vodafone mreže.E sada kod njega umjesto one kugle za ulazak na internet na jednom tasteru i prečice sa druge strane na drugom tasteru ,kod mene se nalaze zelena i crvena slušalica kao za javljanje i prekid poziva(vjerovatno je to radilo u njihovoj mreži)kod mene postoje tev oznake ali nisu u funkciji poziva nego interneta,Da li bi se to moglo promijeniti pa da budu tasteri za javljanje kao u vodafone mreži?

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

sbatke, jedino ako vratis nazad vodafone softver ...

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Slobodan_NS »

peky@n93 napisao:momci,jer ste primetili da orginal kamera drajv od k800 i k810 nisu isti? :o evo ja sam sad ubacivao u k810 drajv od k800 tj pravio mali test i zakljucio da nisu isti.realnije fotke daje drajv od k800.a ovaj od k810 nekako fotke vuku na plavo.bilo je to meni sumnjivo cim sam uzeo k810.tako da sam ubacio org.od k800.i na njemu cu i ostati 8)
Sta mislite o tome ? jel u pravu?

primus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Maj 2007. 20:29
:: Xperia T
:: K800i

Post od primus »

ja mislim da je po oblacnom vremenu slikao sa 'incandescent' white balance. tada fotografije budu plavicaste. najverovatnije i neke druge neodgovarajuce kombinacije daju takav rezultat.

moze li neko da mi kaze da li je u trekbuddy moguce zoom-in/zoom-out. i ako jeste...kako?
xe-xe

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Slobodan_NS, probaj pa nam javi :D

primus, mislim da nije moguce zoomiranje... :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Slobodan_NS
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Slobodan_NS »

mrzi me
:P

rizmal
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 17. Feb 2008. 23:48

Post od rizmal »

Poz svima :D evo ja nakon veoma dugog i zadovoljnog koriscenja k750i planiram da uszmem ovaj fon koji mi je zapao u oci od kad je izasao :D

Pitanja su sledeca:
Jel ima li da se nadje u srebrnoj boji u BGD???
Koju marku i velicinu kartice preporucujete???
Koja je najnovija verzija sw-a???
I sto pricate da nema TrackID za radio kad RDS daje info o pesmi koja se slusa preko radia???

Odgovori