Ako nisi znao postoji tema za flashovanje gde sam sve lepo spremio i okacio... Samo naravno mrzelo te je da pogledas...
K800i
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- MilančeBGD
 - Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
 - :: Sony Xperia U
 - :: SE K800i

- firestarter
 - Novajlija

- Pridružio se: Ned, 13. Jan 2008. 18:41

Moze li mi neko reci kako da instaliram neke mape, npr. Beograda i sl. na SE k800i da se vide u offline, bez konekcije na internet? Pokusao sam sa Trekbuddy-em, ali mi ne ide. U cemu je fora? Ako moze detaljnije uputstvo, zahvaljujem. 
P.S. Izvinjavam se ako je vec bilo govora o ovoj temi, ali je mnogo stranica za pretragu. PLS, ne brisi poruku

P.S. Izvinjavam se ako je vec bilo govora o ovoj temi, ali je mnogo stranica za pretragu. PLS, ne brisi poruku
- Slobodan_NS
 - Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Pozdrav svima.Imam jedno pitanje i mislim da sam na pravoj temi za to.
Naime, imam k800i vec skoro godinu dana i odlicno funkcionise.Skoro sam skinuo trekbuddy da bi
ucitao par mapa i tada je nastao mali problem.Kad god pokusam da scroll-ujem kroz mapu telefon svake sekunde promtuje "Allow application to read user data" i tako u nedogled.
Pokusao sam da instalisem program preko JAD i podesim permission na "never ask" ali to nije uspelo jer i pored JAD instalacije ta opcija mi je jos uvek nedostupna (imam samo opcije "No" i "Always ask")
Nakon mnogo cackanja i poredjenja sa drugim k800i telefonom kod koga ovog problema nema (ima u permission sve 4 opcije) dosao sam do zakljucka da mi nedostaju neki Java sertifikati odnosno tacno 3 sertifikata.Ako je bitno sad cu navesti i koji su.
Moj k800i: Sony Ericsson,GeoTrust CA for UTI,Thawte premium server CA,Verisign class 3
Drugi k800i: Ima gore 4 navedena i jos GeoTrust UTI,Thawte premium,VeriSign class3
Pored Java nedostaje i oko desetak Trusted certificates.
Ono sto me interesuje je: Da li mogu nekako da te sertifikate download-ujem sa interneta i prebacim na phone ili bi mozda update software-a resio problem (imam R1GB001)
Mozda postoji i neka treca opcija? Bio bih jako zahvalan ako neko ima savet oko ovog problema.
P.S. Izvinjavam se zbog podugacke poruke.

Naime, imam k800i vec skoro godinu dana i odlicno funkcionise.Skoro sam skinuo trekbuddy da bi
ucitao par mapa i tada je nastao mali problem.Kad god pokusam da scroll-ujem kroz mapu telefon svake sekunde promtuje "Allow application to read user data" i tako u nedogled.
Pokusao sam da instalisem program preko JAD i podesim permission na "never ask" ali to nije uspelo jer i pored JAD instalacije ta opcija mi je jos uvek nedostupna (imam samo opcije "No" i "Always ask")
Nakon mnogo cackanja i poredjenja sa drugim k800i telefonom kod koga ovog problema nema (ima u permission sve 4 opcije) dosao sam do zakljucka da mi nedostaju neki Java sertifikati odnosno tacno 3 sertifikata.Ako je bitno sad cu navesti i koji su.
Moj k800i: Sony Ericsson,GeoTrust CA for UTI,Thawte premium server CA,Verisign class 3
Drugi k800i: Ima gore 4 navedena i jos GeoTrust UTI,Thawte premium,VeriSign class3
Pored Java nedostaje i oko desetak Trusted certificates.
Ono sto me interesuje je: Da li mogu nekako da te sertifikate download-ujem sa interneta i prebacim na phone ili bi mozda update software-a resio problem (imam R1GB001)
Mozda postoji i neka treca opcija? Bio bih jako zahvalan ako neko ima savet oko ovog problema.
P.S. Izvinjavam se zbog podugacke poruke.
Sony-Ericsson k800i
						Telefon sam kupio nedavno ali je sa vodafone mreže.E sada kod njega umjesto one kugle za ulazak na internet na jednom tasteru i prečice sa druge strane na drugom tasteru ,kod mene se nalaze zelena i crvena slušalica kao za javljanje i prekid poziva(vjerovatno je to radilo u njihovoj mreži)kod mene postoje tev oznake ali nisu u funkciji poziva nego interneta,Da li bi se to moglo promijeniti pa da budu tasteri za javljanje kao u vodafone mreži?

- Slobodan_NS
 - Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48

Sta mislite o tome ? jel u pravu?peky@n93 napisao:momci,jer ste primetili da orginal kamera drajv od k800 i k810 nisu isti?evo ja sam sad ubacivao u k810 drajv od k800 tj pravio mali test i zakljucio da nisu isti.realnije fotke daje drajv od k800.a ovaj od k810 nekako fotke vuku na plavo.bilo je to meni sumnjivo cim sam uzeo k810.tako da sam ubacio org.od k800.i na njemu cu i ostati
- MilančeBGD
 - Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
 - :: Sony Xperia U
 - :: SE K800i

Poz svima 
 evo ja nakon veoma dugog i zadovoljnog koriscenja k750i planiram da uszmem ovaj fon koji mi je zapao u oci od kad je izasao 
Pitanja su sledeca:
Jel ima li da se nadje u srebrnoj boji u BGD???
Koju marku i velicinu kartice preporucujete???
Koja je najnovija verzija sw-a???
I sto pricate da nema TrackID za radio kad RDS daje info o pesmi koja se slusa preko radia???

Pitanja su sledeca:
Jel ima li da se nadje u srebrnoj boji u BGD???
Koju marku i velicinu kartice preporucujete???
Koja je najnovija verzija sw-a???
I sto pricate da nema TrackID za radio kad RDS daje info o pesmi koja se slusa preko radia???