Pozdrav svima.Imam jedno pitanje i mislim da sam na pravoj temi za to.
Naime, imam k800i vec skoro godinu dana i odlicno funkcionise.Skoro sam skinuo trekbuddy da bi
ucitao par mapa i tada je nastao mali problem.Kad god pokusam da scroll-ujem kroz mapu telefon svake sekunde promtuje "Allow application to read user data" i tako u nedogled.
Pokusao sam da instalisem program preko JAD i podesim permission na "never ask" ali to nije uspelo jer i pored JAD instalacije ta opcija mi je jos uvek nedostupna (imam samo opcije "No" i "Always ask")
Nakon mnogo cackanja i poredjenja sa drugim k800i telefonom kod koga ovog problema nema (ima u permission sve 4 opcije) dosao sam do zakljucka da mi nedostaju neki Java sertifikati odnosno tacno 3 sertifikata.Ako je bitno sad cu navesti i koji su.
Moj k800i: Sony Ericsson,GeoTrust CA for UTI,Thawte premium server CA,Verisign class 3
Drugi k800i: Ima gore 4 navedena i jos GeoTrust UTI,Thawte premium,VeriSign class3
Pored Java nedostaje i oko desetak Trusted certificates.
Ono sto me interesuje je: Da li mogu nekako da te sertifikate download-ujem sa interneta i prebacim na phone ili bi mozda update software-a resio problem (imam R1GB001)
Mozda postoji i neka treca opcija? Bio bih jako zahvalan ako neko ima savet oko ovog problema.
P.S. Izvinjavam se zbog podugacke poruke.