Flashovanje Sony Ericsson telefona
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
ljudi pomazite!!! juce sam nosio moj K800i u servis da ga fleshuju jer sam nesto bio zeznuo nije hteo da se upali a ni kabal ga nije prepoznavao... i sad ja uzeo da prefleshujem na k810 (posto su mi oni stavili k800) i namestim ja sve lepo i XS++ kaze "sorry your phone is not supported" ja pogledam kad ono CID53!!! AAAAAAA sta da radim? citao sam da je on shit i jel ima neke sanse da vraatim na CID52 a da ne puknem opet 800 u servisu???

Now that you've arrived,Please stay a while,And I promise I won't keep you long,I'll keep you forever!!!
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa eto ko sve radi u servisu... Ljudi koji znaju da urade update
Ne postoji nikakva sanse da se vrati na CID52, niko na svetu ne moze tako nesto da ucini, osim da ti promeni telefon i da ti da sa CID52.
Verovatno ce za koji dan izadji i alat kojim ces moci flashovati CID53, a vec imaju da se skinu CID53 verzije softvera za mnoge modele.
Ne postoji nikakva sanse da se vrati na CID52, niko na svetu ne moze tako nesto da ucini, osim da ti promeni telefon i da ti da sa CID52.
Verovatno ce za koji dan izadji i alat kojim ces moci flashovati CID53, a vec imaju da se skinu CID53 verzije softvera za mnoge modele.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- MilančeBGD
- Expert

- MilančeBGD
- Expert

@ Komse
Evo ja preuzeo moj K800 i radi. Sinoc je nesto poceo da se restartuje kad udjem u imenik i kad idem na gore. Ne znam sta mu je bilo ali sada radi savrseno. Izmaltretirao sam ga i sve probao i ok je. Devojka koja radi u prodavnici gde sam ga servisirao i kupio je znala samo da kaze da je bio veliki kvar.
Dobio sam ga nazad sa verzijom softvera R1ED001.
Evo ja preuzeo moj K800 i radi. Sinoc je nesto poceo da se restartuje kad udjem u imenik i kad idem na gore. Ne znam sta mu je bilo ali sada radi savrseno. Izmaltretirao sam ga i sve probao i ok je. Devojka koja radi u prodavnici gde sam ga servisirao i kupio je znala samo da kaze da je bio veliki kvar.
Dobio sam ga nazad sa verzijom softvera R1ED001.
- MilančeBGD
- Expert

- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Evo još jednog slučaja u nizu! Odneo sam ga danas u servis, pa ću videti šta će da urade.Vtec napisao:...Probam sa sa fleshovanjem, koje je stalno blokiralo, probao da popravim EROM, nece ni to...
Vtec, kaži mi u kojoj fazi flešovanja ti je blokirao? Meni odradi MAIN i FS normolno, ali kod finalizacije (customization) ne može da aktivira FileSystem. Isto i kod XS++ i kod JDFlashera.
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...
- MilančeBGD
- Expert