ljudi pomazite!!! juce sam nosio moj K800i u servis da ga fleshuju jer sam nesto bio zeznuo nije hteo da se upali a ni kabal ga nije prepoznavao... i sad ja uzeo da prefleshujem na k810 (posto su mi oni stavili k800) i namestim ja sve lepo i XS++ kaze "sorry your phone is not supported" ja pogledam kad ono CID53!!! AAAAAAA sta da radim? citao sam da je on shit i jel ima neke sanse da vraatim na CID52 a da ne puknem opet 800 u servisu???
Now that you've arrived,Please stay a while,And I promise I won't keep you long,I'll keep you forever!!!
Pa eto ko sve radi u servisu... Ljudi koji znaju da urade update
Ne postoji nikakva sanse da se vrati na CID52, niko na svetu ne moze tako nesto da ucini, osim da ti promeni telefon i da ti da sa CID52.
Verovatno ce za koji dan izadji i alat kojim ces moci flashovati CID53, a vec imaju da se skinu CID53 verzije softvera za mnoge modele.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Mogu se ubaciti drajveri i slicno, ali flashovanje jos ne(ja mislim da ce biti verovatno za koji dan)...
Sto se tice patcheva ne verujem da ce moci uopste dzaba da se ikad ubacuju
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Evo ja preuzeo moj K800 i radi. Sinoc je nesto poceo da se restartuje kad udjem u imenik i kad idem na gore. Ne znam sta mu je bilo ali sada radi savrseno. Izmaltretirao sam ga i sve probao i ok je. Devojka koja radi u prodavnici gde sam ga servisirao i kupio je znala samo da kaze da je bio veliki kvar.
E ljudi, vidjeh na You Tube-u da su neki ubacili neki drajver za kameru za preko 35fps i bruka radi. jel ima neko link za te drajvere i kako da ih ubacim?
ddcww,Ne bih ti preporucivao preko 35fps!Ja imam od 35 i slika se prelama a zoom se baguje i kasno reaguje.Ako tesko radi sa 35 ko zna kako ce da radi sa vise.
SE K800i,2 gb sony micro m2,hpm-70
Ko hoce da igra kanter 1.6 bek mi se javo na hotmail koji sam ostavio u profilu:D
Ljudi sta se desawa sa mojim fonom,Ubacio sam mu najnoviji software i sad ne mogu da mu menjam ni ikonice i acoustic ,cak ni logo operatera,u cemu je problem,zna li neko kako to da sredim????
NeLePFC, CVRC, CVRC, I CVRC!!!!!!!!!!!! Updateovao msi telefon preko seusa, i sad vise nema nazad. Dobio si CID53 koji ne moze ni da se patchuje, ni da se flashuje !
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
Vtec napisao:...Probam sa sa fleshovanjem, koje je stalno blokiralo, probao da popravim EROM, nece ni to...
Evo još jednog slučaja u nizu! Odneo sam ga danas u servis, pa ću videti šta će da urade.
Vtec, kaži mi u kojoj fazi flešovanja ti je blokirao? Meni odradi MAIN i FS normolno, ali kod finalizacije (customization) ne može da aktivira FileSystem. Isto i kod XS++ i kod JDFlashera.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.