Z1010, samo par MB realno slobodno?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

Z1010, samo par MB realno slobodno?

Post od SnoopDoggyDogg »

na svim testovima za SE Z1010 memorija tela,tj interna memorija telefona je oko 30-tak MB memorije.problem je u tome sto je u mom telefonu slbodno samo 2-3 mb,iako su mi samo igrice na memoriji tela kojih ima oko 1 mb,pa gde su onda ostalih 27 mb?u cemu je stvar?imam li ja jos nesto na memoriji tela sem igrica?molim za pomoc.Kako da oslobodim ostalu memoriju ako je uopste ima?
ne moze da skodi!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Tih preostalih 27 mb valjda sluze za softver telefona, tako da ne mozes da ih koristis. Nisam siguran za ovo, ali mislim da je tako...

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

a dje 27 mb?nije to sad...za softver je potrebno oko 3 mb maximalno,ja mislim,mada ni ja nisam siguran,ima li ko da je siguran? :)
ne moze da skodi!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Za softver je potrebno preko 20 mb, i za najgori fon... :mrgreen: Pa 3 mb ti treba samo za slicice iz menija i slichno... :mrgreen:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

e stvarno je nevjerovatno,da ne kazem jos koju pogrdnu rijec jer ne smijem da psujem,e kuku mene,ako neko zna jos nesto o ovome neka napise jer ja stvarno ne mogu da vjerujem da treba 20 mb za sofrver
ne moze da skodi!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Auuu, ljudi, telefon ima 32 mb interne memorije raspolozive korisniku.... JA ne mogu da verujem da Snoop posle svih linkova koje sam mu dao to ne veruje... :roll: :roll:
Stefane, kakvih 3 mb na slike iz menija... softver je vetj ubacen u telefon i nema veze sa internom memorijom telefona koja je na raspolaganju korisniku...
Nemojte pricati bez veze... 3 mb za softver maximalno... :mrgreen:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

ma akki,kako ne kapiras,ja ti vjerujem,i gledao sam te linkove,stavise citao sam i test na sajtu mobilni svet,sve ja to vjerujem,nego pitam zasto mi kada udjem na stanje memorije pise da imam slobodno samo 2mb,a na svim sajtovima pise da ima 32mb,pa se pitam dje su tih preostalih 30 mb,sta ih je to zauzelo?jer meni su sve stvari sem igrica na memoriji kartice,u cemu je stvar?da ponovim jos jednom da bi ukapirali ja znam da Z1010 ima 32 mb interne memorije ali ne znam dje su u mom telu nestali,kad su mi samo igrice na memoriji tela a njih ima samo oko 1 mb?
ne moze da skodi!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa zar nije bila prica da softver telefona zauzima 27 mb, tako nesto... Mada je to bilo za neki Symbian fon valjda... Ne znam... :oops: Mrzi me da kopam po netu... Al znam da nema veze s memorijom koja je na raspolaganju korisniku, mislio sam da je interna memorija Z1010 nekoliko mb...
Snoop, probaj s formatom...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Stefane, to varira od telefona do telefona( naravno ne racunajutji symbian)...
Sta da formatira? z1010 nije smartfon a kartica mu je ok, problem je (ako ga uopste ima) sa internom memorijom... moze da odradi master reset, gde se brisu svi podaci na telefonu koje je korisnik uneo...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ma na taj sam reset mislio... Koja ti je razlika... Brise se sve sto je korisnik unio, kako god ti to zvao... :mrgreen:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

oce li mi pomoc ako prije tog master reseta izvadim karticu?oce li se onda izbrisati samo ono sto je na memoriji tela?i brise li se imenik i sve to?mogu li kako imenik prebacit u komp preko blututa pa ga onda vratiti?
ne moze da skodi!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Koju karticu, SIM il memorijsku? Da, brise se samo memorija tela, i fon ti se vrce na stanje kao kad si ga kupio. Brise se imenik iz memorije fona, ako su ti kontakti na SIM-u, onda ne. Mislim da mozes...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Stefane, nisam to ja izmislio nego je to tako... zna se sta znaci format... a sta znaci reset... i sta se radi formatom a sta resetom... :mrgreen:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

pisao sam o tome ali ajde po stoti put da napisem default lock code za SE telefone je 0000... :mrgreen:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

provalio sam to sinoc,lupao sam brojeve,i palo mi je na pamet to 0000 pa sam ukucao i rsetovao tel,ali mi je sada interna memorija 3.1 mb,nije se promenilo na 32 mb nego na 3,1 mb,zasto se to meni dogadja?e qq
ne moze da skodi!

salence
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 28. Jan 2005. 01:05

Post od salence »

Zato sto ti je telefon verovatno bofl, ako znas sta to znaci, hocu reci da nije original i da je verovatno proizvod sa greskom.......tako da ti tu nema pomoci, e sad cekaj akkijeva dalja uputstva on je mobil manijak....... :mrgreen:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

Eo cekam akkija ka novu godinu da mi odgovori na ovu temu :D :D :D :D njega nema nidje,da ako se pojavi na forum da ne pisemo poternicu :D :D
ne moze da skodi!

ivanq3
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 04. Maj 2005. 01:30

ne razumem

Post od ivanq3 »

Nego, postoji li resenje za ovaj problem?
Da li flashovanje pomaze i koliko?
Koja verzija softvera je aktuelna?

Odgovori