Z1010, samo par MB realno slobodno?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41
Z1010, samo par MB realno slobodno?
na svim testovima za SE Z1010 memorija tela,tj interna memorija telefona je oko 30-tak MB memorije.problem je u tome sto je u mom telefonu slbodno samo 2-3 mb,iako su mi samo igrice na memoriji tela kojih ima oko 1 mb,pa gde su onda ostalih 27 mb?u cemu je stvar?imam li ja jos nesto na memoriji tela sem igrica?molim za pomoc.Kako da oslobodim ostalu memoriju ako je uopste ima?
ne moze da skodi!
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
Auuu, ljudi, telefon ima 32 mb interne memorije raspolozive korisniku.... JA ne mogu da verujem da Snoop posle svih linkova koje sam mu dao to ne veruje...
Stefane, kakvih 3 mb na slike iz menija... softver je vetj ubacen u telefon i nema veze sa internom memorijom telefona koja je na raspolaganju korisniku...
Nemojte pricati bez veze... 3 mb za softver maximalno...

Stefane, kakvih 3 mb na slike iz menija... softver je vetj ubacen u telefon i nema veze sa internom memorijom telefona koja je na raspolaganju korisniku...
Nemojte pricati bez veze... 3 mb za softver maximalno...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
ma akki,kako ne kapiras,ja ti vjerujem,i gledao sam te linkove,stavise citao sam i test na sajtu mobilni svet,sve ja to vjerujem,nego pitam zasto mi kada udjem na stanje memorije pise da imam slobodno samo 2mb,a na svim sajtovima pise da ima 32mb,pa se pitam dje su tih preostalih 30 mb,sta ih je to zauzelo?jer meni su sve stvari sem igrica na memoriji kartice,u cemu je stvar?da ponovim jos jednom da bi ukapirali ja znam da Z1010 ima 32 mb interne memorije ali ne znam dje su u mom telu nestali,kad su mi samo igrice na memoriji tela a njih ima samo oko 1 mb?
ne moze da skodi!
Pa zar nije bila prica da softver telefona zauzima 27 mb, tako nesto... Mada je to bilo za neki Symbian fon valjda... Ne znam...
Mrzi me da kopam po netu... Al znam da nema veze s memorijom koja je na raspolaganju korisniku, mislio sam da je interna memorija Z1010 nekoliko mb...
Snoop, probaj s formatom...

Snoop, probaj s formatom...
Stefane, to varira od telefona do telefona( naravno ne racunajutji symbian)...
Sta da formatira? z1010 nije smartfon a kartica mu je ok, problem je (ako ga uopste ima) sa internom memorijom... moze da odradi master reset, gde se brisu svi podaci na telefonu koje je korisnik uneo...
Sta da formatira? z1010 nije smartfon a kartica mu je ok, problem je (ako ga uopste ima) sa internom memorijom... moze da odradi master reset, gde se brisu svi podaci na telefonu koje je korisnik uneo...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
ne razumem
Nego, postoji li resenje za ovaj problem?
Da li flashovanje pomaze i koliko?
Koja verzija softvera je aktuelna?
Da li flashovanje pomaze i koliko?
Koja verzija softvera je aktuelna?