Imas ih na milione,maltene svaku sliku koju vidis na netu mozes da sacuvas na desni klik i save as ili odes na www.esato.com a posto nije Symbian mislim da moras taj .avi fajl da prebacis u .3gp da bi gledao!
Pozdrav
mislim da ti je bolje da na kompu instaliras program(imas ih dosta na netu) koji prebacuje iz avi u 3gp pa da onda tako konvertovane file-ove ubacujes u fon...
Sa Se image editorom mozes svaku sliku vrlo lako da prilagodis rezoluciji ekrana telefona.
Mozes i pomocu drugih programa(ACDSee,photoshop...)ali je sa orginalnim programom dalako najednostavnije i najbrze.
NIKOLA VAPA/CA napisao:Sa Se image editorom mozes svaku sliku vrlo lako da prilagodis rezoluciji ekrana telefona.
Mozes i pomocu drugih programa(ACDSee,photoshop...)ali je sa orginalnim programom dalako najednostavnije i najbrze.
Link????
I koliko je tezak?!
Pretpostavio sam da je za to....
Ispali iz kamiona!
Zato moraju da bacaju originalne kutije jer se utumbaju i isprljaju pri padu!
Salim se naravno,nisu bas svi ispali iz kamiona,poneki ispadne i iz kombija!
Pozdrav
Ja sam ga nasao u Italiji za 99 eura na novogodisnjoj akciji,lomim se da li da ga uzmem ili ne sada...Sta kazete?Nije da mi treba i da mi je nesto posebno privlacan ali za 100 eura...
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
Salis se za ovo ili?Ako K600 kosta 200 evra a K608i bi trebalo da bude jos malo napredniji i lepsi (po meni) model znaci da ce verovatno biti i malo skuplji ili bar tu negde i ako ga uzme za 100 evra,proba,ako mu se ne svidi moze da ga donese ovde i opet fino proda u zavisnosti koliko vremena prodje od kupovine,ali bi posle nedelju-dve probe mogao da ga proda ladno za 150 evrica!
Pozdrav
ja mislim da je to sema iz italije po 99e ali ovaj lik valja po 250e sto posto.gledo sam ga i malo testiro po meni nije nista posebno 3g jos nije u funkciji tako da .a manje vise ostale funkcije su standardne .
A slusajte takve ponude nisu nista neobicno ovdje,operateri se bore za svakog korisnika,99€ nije puno ali ne znam,sacekat cu jos koji dan da odlucim da li da ga uzmem ili ne
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.