SE K608I

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
skakavac11
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 26. Maj 2005. 09:24

SE K608I

Post od skakavac11 »

Gde mogu da skinem wallpeper besplatno, neka web stranica?
i zanima me koji program trebam da prebacim .avi u fon?
hvala

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Imas ih na milione,maltene svaku sliku koju vidis na netu mozes da sacuvas na desni klik i save as ili odes na www.esato.com a posto nije Symbian mislim da moras taj .avi fajl da prebacis u .3gp da bi gledao!
Pozdrav 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

mislim da ti je bolje da na kompu instaliras program(imas ih dosta na netu) koji prebacuje iz avi u 3gp pa da onda tako konvertovane file-ove ubacujes u fon... :)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Mozes svaku sliku koji imas u kompu da prebacis pomocu SE Image programa koji se dobija na cd uz telefon ili ga skini sa sajta.

spikac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Avg 2005. 13:05

Post od spikac »

Da ne otvaram novu temu...Da li mi neko moze reci svoja iskustva sa ovim telefonom??? :)

Prvenstveno mislim na bateriju,ekran tj osnovno koriscenje telefona!!!

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

NIKOLA VAPA/CA napisao:Mozes svaku sliku koji imas u kompu da prebacis pomocu SE Image programa koji se dobija na cd uz telefon ili ga skini sa sajta.
Kakva je razlika izmedju SE Image programa i obicnog prebacivanja slika preko bt-a u nekom file manager-u? :)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Sa Se image editorom mozes svaku sliku vrlo lako da prilagodis rezoluciji ekrana telefona.
Mozes i pomocu drugih programa(ACDSee,photoshop...)ali je sa orginalnim programom dalako najednostavnije i najbrze.

Cyber
Banned

Post od Cyber »

NIKOLA VAPA/CA napisao:Sa Se image editorom mozes svaku sliku vrlo lako da prilagodis rezoluciji ekrana telefona.
Mozes i pomocu drugih programa(ACDSee,photoshop...)ali je sa orginalnim programom dalako najednostavnije i najbrze.
Link????
I koliko je tezak?!
Pretpostavio sam da je za to.... :)

eldoctor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Dec 2005. 02:23

Post od eldoctor »

zanima me kako k608i preko kosta 375eura a kod nas 195eura . ja ih imam po 250e jel to mnogo i to samo u jednoj radnji .

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ispali iz kamiona! :D :lol:
Zato moraju da bacaju originalne kutije jer se utumbaju i isprljaju pri padu! :lol: :lol:
Salim se naravno,nisu bas svi ispali iz kamiona,poneki ispadne i iz kombija! :wink:
Pozdrav 8)

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Ma google je cudo :D ;)
Nashao sam SE image editor direkt link ako nekom zatreba
Program je 6.01mb

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

Ja sam ga nasao u Italiji za 99 eura na novogodisnjoj akciji,lomim se da li da ga uzmem ili ne sada...Sta kazete?Nije da mi treba i da mi je nesto posebno privlacan ali za 100 eura...
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ako imas za te pare i svidja ti se,sta cekas!?Ako ti se bas ne svidi mozes da ga prodas ovde za solidno vecu lovu!
Pozdrav 8)

Cyber
Banned

Post od Cyber »

Lomnica_city napisao:Ako imas za te pare i svidja ti se,sta cekas!?Ako ti se bas ne svidi mozes da ga prodas ovde za solidno vecu lovu!
Pozdrav 8)
Pa stvarno...mada neznam uracunace mu kao polovan i onda mu ne vredi,ne moze da ga proda za vecu lovu...ali pokusaj sa kutijom i ne pipnut?! :chytry:

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Salis se za ovo ili?Ako K600 kosta 200 evra a K608i bi trebalo da bude jos malo napredniji i lepsi (po meni) model znaci da ce verovatno biti i malo skuplji ili bar tu negde i ako ga uzme za 100 evra,proba,ako mu se ne svidi moze da ga donese ovde i opet fino proda u zavisnosti koliko vremena prodje od kupovine,ali bi posle nedelju-dve probe mogao da ga proda ladno za 150 evrica!
Pozdrav 8)

eldoctor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Dec 2005. 02:23

Post od eldoctor »

ja mislim da je to sema iz italije po 99e ali ovaj lik valja po 250e sto posto.gledo sam ga i malo testiro po meni nije nista posebno 3g jos nije u funkciji tako da .a manje vise ostale funkcije su standardne .

mis
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 07. Mar 2005. 14:18

Post od mis »

A slusajte takve ponude nisu nista neobicno ovdje,operateri se bore za svakog korisnika,99€ nije puno ali ne znam,sacekat cu jos koji dan da odlucim da li da ga uzmem ili ne
Stephen:And Africa is where it's at. Recently Joanne and I spent little time down in Afrique sur-mer.
Del :Fabrique belgique.

Odgovori