-Osetno brzi, i kroz meni se kreces i najmanjim dodirom sto je zaista pohvalno.
-Kamera popravljena u super modu, kao i fokusiranje kod videa kad se prelazi sa macro moda na neki udaljen pejzaz. Nema onog dugotrajnog fokusiranja. Takodje primetna je sada razlika kod biranja metering moda (spot, centar i average zaista imaju funkciju, doduse mada nekad brljave). Zamerka je HDR koji u onim situacijama kad svetlo pada u socivo ne radi ono sto je ranije radio, a to je pametno osvetljavanje predmeta koje slikamo. Mada ovo je tel pa i nije nesto strasno.
-Takodje zvuk kod snimanja videa odlican.
-Popravljena jedna sitnica kod biranja adapt osvetljenja i pomeranja jacine, sad nemora svaki put kada se menja osvetljenje da se cekira auto adapt.
-Vise RAM memorije, sto znaci da nema onog osvezavanja ikonica na pocetnim stranicama kad se izadje iz neke igrice ili neke ozbiljnije aplikacije.
-Bateriju necu jos pominjati. Znam da sam juce izgurao 5 i po sati ekrana ali samo 9 sati baterije

U prethodnoj verziji imao sam jedan problemcic a to je resetovanje a da pri tome napise da sam izvadio SIM karticu. Takodje cesto je prelazio u roaming iako sam imao pun signal (radi se o VIP mrezi pa je mozda do njih) pa nije hteo da mi radi GPRS.
Sve u svemu zadovoljan sam ovim updateom i nadam se Kit Katu, jer je Xperia T pokazala da je dorasla zadatku.
Ako nekog zanimaju sinteticki testovi dogurao je do 18 000 na Antutu testu.