-Osetno brzi, i kroz meni se kreces i najmanjim dodirom sto je zaista pohvalno.
-Kamera popravljena u super modu, kao i fokusiranje kod videa kad se prelazi sa macro moda na neki udaljen pejzaz. Nema onog dugotrajnog fokusiranja. Takodje primetna je sada razlika kod biranja metering moda (spot, centar i average zaista imaju funkciju, doduse mada nekad brljave). Zamerka je HDR koji u onim situacijama kad svetlo pada u socivo ne radi ono sto je ranije radio, a to je pametno osvetljavanje predmeta koje slikamo. Mada ovo je tel pa i nije nesto strasno.
-Takodje zvuk kod snimanja videa odlican.
-Popravljena jedna sitnica kod biranja adapt osvetljenja i pomeranja jacine, sad nemora svaki put kada se menja osvetljenje da se cekira auto adapt.
-Vise RAM memorije, sto znaci da nema onog osvezavanja ikonica na pocetnim stranicama kad se izadje iz neke igrice ili neke ozbiljnije aplikacije.
-Bateriju necu jos pominjati. Znam da sam juce izgurao 5 i po sati ekrana ali samo 9 sati baterije
 ... Ali to nije reper.
... Ali to nije reper.U prethodnoj verziji imao sam jedan problemcic a to je resetovanje a da pri tome napise da sam izvadio SIM karticu. Takodje cesto je prelazio u roaming iako sam imao pun signal (radi se o VIP mrezi pa je mozda do njih) pa nije hteo da mi radi GPRS.
Sve u svemu zadovoljan sam ovim updateom i nadam se Kit Katu, jer je Xperia T pokazala da je dorasla zadatku.
Ako nekog zanimaju sinteticki testovi dogurao je do 18 000 na Antutu testu.

Da li je to uopste moguce izvest,posto imamo rezervnu.
 Da li je to uopste moguce izvest,posto imamo rezervnu.