Naravno da je uvek preporucljivo nabaviti novi softver,pogotovo ako ima bagova u starijem!A nekako mi se cini da kod SE softer izlazi na 3-4 meseca,tako da nije to bas toliko cesto,ali ponekad bude i cesce kad je model bas nov pa u 4-5 meseci izadje 3 softvera ali to je mislim W810 vec preboleo!
Pozdrav
Prelistaj forum (cak ti ne treba ni opcija trazi jer imas sve u temama ispod) i ne ide za SE isto kao za Phoenix i Nokiu jer SEUS (SE Update Service) radi na drugacijem principu!
Pozdrav
PITANJE! w810i kupljen original, bez srpskog jezika u sebi! U nekom servisu mi ubace srpski, ali posle 2 meseca koriscenja odlucim da preko SEUS-a apdejtujem software. E, da li ce srpski jezik ostati posle ubacivanja novog software-a? I da li je moguce skinuti sa Neta srpski za w810i i ubaciti ga u fon (samostalno uraditi), i kako se to radi? Da li preko obicnog USB kabla ili.....???
SEUS radi na principu da sto si imao dosad,to i dobijes,znaci ako imas Vodafon softver onda opet dobijes Vodafon samo noviji,pa bi tako TREBALO da bude i sa jezicima,samo ako proveravaju jezike pri update-u,neka neko ko je imao Srpski pa update-ova potvrdi ili opovrgne ovo!?
Kao sto sam rekao,samo nekoliko centimetara ispod ove teme... viewtopic.php?t=6917
Pozdrav
Brate Lomnica city ako mozes reci mi kako se posle instalira software kad se skine sa SEUS-a, jel on sam sve odradi ili sta vec. Danas sam uzeo K800 pa me strah da nesto ne pokvarim..
On odradi sve kada obavite sve pripreme i zapocnete update-ovanje,kao i kod svakog drugog online updater-a uredjaja,tako je proizvodjac siguran da necete zeznuti nesto!
Pozdrav
neo, ne moze jer je potrebna specijalna spravica koja je papreno skupa(Lomnica_city, ce ti to bolje objasniti) kojom se poveze fontel i uradi se flash tako da se ne isplati kupovati je sem ako ne planiras da otvoris servis ili sl.
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
a zasto niko ne komentarise naziv teme tj. desavanja na novijim verzijama sw'a?? jer ja imam problem sa verzijom R4DB005 kada stavim sliku na kontaktu i pozovem slika nece da se pojavi na display'u a sa starijom verzijom je to radilo... hmmm dali je jos neko iskusio isti problemcic?!
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Da ubacis u K750 softver od W800!?Mozes da odneses nekom serviseru koji ima box (da ne ulazimo u detalje,to je uredjaj za flesovanje) za SE ili da rizikujes sa onim programom koji je,bar mislim,moj imenjak zorancd postavio negde,koji ce da prevari SEUS da ti ustvari update-ujes W800 iako je to K750!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.