Firmware W810

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Naravno da je uvek preporucljivo nabaviti novi softver,pogotovo ako ima bagova u starijem!A nekako mi se cini da kod SE softer izlazi na 3-4 meseca,tako da nije to bas toliko cesto,ali ponekad bude i cesce kad je model bas nov pa u 4-5 meseci izadje 3 softvera ali to je mislim W810 vec preboleo!
Pozdrav 8)

asmmir
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 12:30

Post od asmmir »

Kad skines firmware sa net-a, treba li neki program preko kojeg ces da ga instaliras ili ga samo prebacis u mob. ???

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Prelistaj forum (cak ti ne treba ni opcija trazi jer imas sve u temama ispod) i ne ide za SE isto kao za Phoenix i Nokiu jer SEUS (SE Update Service) radi na drugacijem principu!
Pozdrav 8)

neo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 15. Jan 2004. 15:30

Post od neo »

E ovako da ne otvaram novu temu kako sam uraditi debrending w810, tj sta mi je potrebno da bi ga sam uradio. Hvala na odgovorima
Ma mozes ti meni znas sta,
Pucaj sebi u glavu

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

I ne moras da otvaras novu temu,imas NEKOLIKO CENTIMETARA ispod temu o debrandovanju K750/W800 pa se informisi! :wink:
Pozdrav 8)

neo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od neo »

Pretrazio sam zadnje tri stranice i nisam nasao nista, mozda sam malo mutav :lol: pa ako nije problem da postavis link gdje ima sve objasnjeno. Hvala
Pucaj sebi u glavu

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Post od fifty »

PITANJE! w810i kupljen original, bez srpskog jezika u sebi! U nekom servisu mi ubace srpski, ali posle 2 meseca koriscenja odlucim da preko SEUS-a apdejtujem software. E, da li ce srpski jezik ostati posle ubacivanja novog software-a? I da li je moguce skinuti sa Neta srpski za w810i i ubaciti ga u fon (samostalno uraditi), i kako se to radi? Da li preko obicnog USB kabla ili.....???

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

SEUS radi na principu da sto si imao dosad,to i dobijes,znaci ako imas Vodafon softver onda opet dobijes Vodafon samo noviji,pa bi tako TREBALO da bude i sa jezicima,samo ako proveravaju jezike pri update-u,neka neko ko je imao Srpski pa update-ova potvrdi ili opovrgne ovo!?
Kao sto sam rekao,samo nekoliko centimetara ispod ove teme... viewtopic.php?t=6917
Pozdrav 8)

asmmir
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 12:30

Post od asmmir »

Brate Lomnica city ako mozes reci mi kako se posle instalira software kad se skine sa SEUS-a, jel on sam sve odradi ili sta vec. Danas sam uzeo K800 pa me strah da nesto ne pokvarim..

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

On odradi sve kada obavite sve pripreme i zapocnete update-ovanje,kao i kod svakog drugog online updater-a uredjaja,tako je proizvodjac siguran da necete zeznuti nesto!
Pozdrav 8)

neo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od neo »

OK, a moze li sad par pitanja. Sta mi je potrebno da bi ja sam flash-ovao tel, koji program i da li moze preko usb kabla koji dodje uz tel. Hvala
Pucaj sebi u glavu

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

neo, ne moze jer je potrebna specijalna spravica koja je papreno skupa(Lomnica_city, ce ti to bolje objasniti) kojom se poveze fontel i uradi se flash tako da se ne isplati kupovati je sem ako ne planiras da otvoris servis ili sl. 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

a zasto niko ne komentarise naziv teme tj. desavanja na novijim verzijama sw'a?? jer ja imam problem sa verzijom R4DB005 kada stavim sliku na kontaktu i pozovem slika nece da se pojavi na display'u a sa starijom verzijom je to radilo... :disgust: hmmm dali je jos neko iskusio isti problemcic?!
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Da ubacis u K750 softver od W800!?Mozes da odneses nekom serviseru koji ima box (da ne ulazimo u detalje,to je uredjaj za flesovanje) za SE ili da rizikujes sa onim programom koji je,bar mislim,moj imenjak zorancd postavio negde,koji ce da prevari SEUS da ti ustvari update-ujes W800 iako je to K750!
Pozdrav 8)

neo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od neo »

OK hvala na objasnjenjima, imam brendovani w810i pa sam htio staviti cist firmware. Nista odnecu ga u servis pa nek oni urade. Hvala jos jednom
Pucaj sebi u glavu

Odgovori