Imam k750i i interesuje me kako se skrivaju slicice i folderi na ovom fonu..Da li je to uopste moguce,postoji li neki posebni program ili kako vec ide ta procedura...Please help me...
Bilo je vec stvarno dosta reci o ovome,ali posto si i ti nov(a) clan(ica) evo: fabricki za takvo nesto podesavanja nema.Ima jedna aplikacija u Javi,ali ljudi su pricali da i nije nista posebno,da ima nekih bagova i slicno...Program se inace zove File Protector ili nesto tako...
Green, jeste ...taj program meni radi super i preporucujem ga 100%...mozes ga skinuti na onom ruskom sajtu za dz samo moras link malo potraziti po forumu
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Mozda ima izuzetaka,ali bilo je dosta zalbi na program bas na ovom forumu pa eto,htedoh da skrenem paznju.Moguce da na tom sajtu ima taj program koji radi ok...
Program se zove file protect,ne mozes skrivati foldere ali mozes zakljucavati fajlove,tj fajl po fajl.Program je jednostavan(radjen u javi) i mogu ti poslati na pp ako zelis?!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
kljaja napisao:Program se zove file protect,ne mozes skrivati foldere ali mozes zakljucavati fajlove,tj fajl po fajl.Program je jednostavan(radjen u javi) i mogu ti poslati na pp ako zelis?!
Dal postoji mogucnost da to radi na W810i ? Nadam se... Ako mislish da moze, molio bih te da mi poshaljesh bar link gde tacno da ga skinem.
Bilo bi jako lepo kada bi mi neko poslao taj program...ili dao tacan sajt gde mogu da ga skinem...Takodje bi bilo lepo kada bi mi neko napisao pozitivne ali i negativne strane ovog fona...Hvala vam unapred....veliki pozz
Vessnas.Imas sajt iznad tvog posta tu imas igrice programe slicice i sl...
@Mclaren.Ja koristim stariju verziju 2.0 a imam i neki drugi progream slicno se zove file protect v1.0...mada ih ne koristim vise jer najbolja zastita je nikome ne dati da ceprka pof onu...
Do jaja, hvala za link. Sad' cemo da vidimo. ... Hmmm... kako da se snadjem na tom sajtu kad nerazumem taj jezik. Jel moze neko da me prosvetli gde da udjem ili sl. Jbg, sta cu.
al samo malo.. svi ti programi se baziraju da udjes u njih proberes sliku ili video i oni ih naprosto blokiraju pa tako kad hoces da vidis sliku onda moras uci ponovo u program pa odblokirat izac iz programa pa tek onda vidjet sliku il sta vec.. da nije to malo..
imal koi program da zakljucas konkretnio fajl, pa kad kliknes na njega onda ti trazi sifru ti ukucas i otvoris a ne ziva procedura koju kad prodjes zaboravis i sto si htjeo gledat
Nazalost NE!!!!Vec sam napomenuo da je samo resenje veoma glupo!Ali sta se tu moze...najbolje je jednostavno ne davati telefon nikome da ceprka po njemu!!!
program je vrh ali treba samo provaliti kako funkcionise(u slucaju da morate da ga dajete u tudje ruke a imate sve i svasta u njemu ) onda ga preporucujem 100% NEBITAN, odes na igre ili programe izaberes svoj fon i udri po download'u nema sta da se zna ili razume ruski...ja sam skidao gomilu mocnih stvari i na hebrejskom sajtu
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
Daj bre nek mi neko pomogne. Kako da se snadjem bre na ruskom sajtu? Ako ste stvarno toliko pametni skinite vi, pa mi recite gde i sta. Jbga, stvarno ne znam ruski. Ok je igricu da skinem i slicno al topic je o programu za skrivanje fajlova, zar ne?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.