Imam k750i i interesuje me kako se skrivaju slicice i folderi na ovom fonu..Da li je to uopste moguce,postoji li neki posebni program ili kako vec ide ta procedura...Please help me...
skrivanje slicica i foldera-k750i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
skrivanje slicica i foldera-k750i
Imam k750i i interesuje me kako se skrivaju slicice i folderi na ovom fonu..Da li je to uopste moguce,postoji li neki posebni program ili kako vec ide ta procedura...Please help me...
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Dal postoji mogucnost da to radi na W810i ? Nadam se... Ako mislish da moze, molio bih te da mi poshaljesh bar link gde tacno da ga skinem.kljaja napisao:Program se zove file protect,ne mozes skrivati foldere ali mozes zakljucavati fajlove,tj fajl po fajl.Program je jednostavan(radjen u javi) i mogu ti poslati na pp ako zelis?!
nebitan
W810i
W810i
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Kontakt:
NEBITAN, postoji i za w810 ovde
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- kljaja
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
Vessnas.Imas sajt iznad tvog posta tu imas igrice programe slicice i sl...
@Mclaren.Ja koristim stariju verziju 2.0 a imam i neki drugi progream slicno se zove file protect v1.0...mada ih ne koristim vise jer najbolja zastita je nikome ne dati da ceprka pof onu...
@Mclaren.Ja koristim stariju verziju 2.0 a imam i neki drugi progream slicno se zove file protect v1.0...mada ih ne koristim vise jer najbolja zastita je nikome ne dati da ceprka pof onu...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- napalm death
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
al samo malo.. svi ti programi se baziraju da udjes u njih proberes sliku ili video i oni ih naprosto blokiraju pa tako kad hoces da vidis sliku onda moras uci ponovo u program pa odblokirat izac iz programa pa tek onda vidjet sliku il sta vec.. da nije to malo..
imal koi program da zakljucas konkretnio fajl, pa kad kliknes na njega onda ti trazi sifru ti ukucas i otvoris a ne ziva procedura koju kad prodjes zaboravis i sto si htjeo gledat
imal koi program da zakljucas konkretnio fajl, pa kad kliknes na njega onda ti trazi sifru ti ukucas i otvoris a ne ziva procedura koju kad prodjes zaboravis i sto si htjeo gledat
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Kontakt:
program je vrh ali treba samo provaliti kako funkcionise(u slucaju da morate da ga dajete u tudje ruke a imate sve i svasta u njemu
) onda ga preporucujem 100%
NEBITAN, odes na igre ili programe izaberes svoj fon i udri po download'u
nema sta da se zna ili razume ruski...ja sam skidao gomilu mocnih stvari i na hebrejskom sajtu 
NEBITAN, odes na igre ili programe izaberes svoj fon i udri po download'u
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
- fain2daniel
- Mobil manijak

- Kontakt: