Skrivalica
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Skrivalica
Kako da sakrijem slike na k700i? Da li je potreban program ili nekako mogu samo odredjeni folder ili sliku da sakrijem?
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
a uuu milan91, mislim da ovog puta nisi upravu.Virusi su ti programi(znaci programi kao i svaki drugi) samo sto obicno rade nedokumentovane akcije ili cini stetu korisniku bez njgeovog znanja.E sad da ne sirim dalje pricu o virusima,recicu da kao i sto se drugi programi mogu pokrenuti na bilo kom telefonu koji podrzava Java tako bi mogli i ovi(zlocudni).Ali sto se tice trenutne situacije(kao i gore navedenog problema) mislim da ne moramo da brinemo puno,jer jos to i nije bas zazivelo(hvala bogu).pozz
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
zaboravi sakrivanje fajlova i foldera na SE telefonima, barem za sad.. ima par resenja kao java programcici ali nije nesto narocito korisno
sto se tice virusa, pa i igra moze da bude virus, jednostavno pravi vremenom stetu u sistemu, naravno, kod novih modela i verzija softvera to je jako retko, gotovo se ne desaje, a spomenuta greska ili virus sa file_protect_1.0.jar jeste jedino da ti unisti fajl posto on njih ko konvertuje u neki recimo format pa je ti ne mozes otvorit, recimo sliku, pa opet da je vidis moras vratit na JPG.. tako nekako, a sad bag se desaje da ne mogne vratit u pravu ekstenziju pa ti tako bude unisten fajl..
ma kao sto sam rekao, ne postoji funkcjonalno resenje na SE fonovima, mrzi me vise detaljisat svaki put isti i ako vam nije sta prelistajte malo forum
sto se tice virusa, pa i igra moze da bude virus, jednostavno pravi vremenom stetu u sistemu, naravno, kod novih modela i verzija softvera to je jako retko, gotovo se ne desaje, a spomenuta greska ili virus sa file_protect_1.0.jar jeste jedino da ti unisti fajl posto on njih ko konvertuje u neki recimo format pa je ti ne mozes otvorit, recimo sliku, pa opet da je vidis moras vratit na JPG.. tako nekako, a sad bag se desaje da ne mogne vratit u pravu ekstenziju pa ti tako bude unisten fajl..
ma kao sto sam rekao, ne postoji funkcjonalno resenje na SE fonovima, mrzi me vise detaljisat svaki put isti i ako vam nije sta prelistajte malo forum
- MilančeBGD
- Expert
Cek ne razumem poentu tvog posta ti mene sad ucis sta su virusi ko da sam izasao iz stomakadmihalj napisao:a uuu milan91, mislim da ovog puta nisi upravu.Virusi su ti programi(znaci programi kao i svaki drugi) samo sto obicno rade nedokumentovane akcije ili cini stetu korisniku bez njgeovog znanja.E sad da ne sirim dalje pricu o virusima,recicu da kao i sto se drugi programi mogu pokrenuti na bilo kom telefonu koji podrzava Java tako bi mogli i ovi(zlocudni).Ali sto se tice trenutne situacije(kao i gore navedenog problema) mislim da ne moramo da brinemo puno,jer jos to i nije bas zazivelo(hvala bogu).pozz

Koren mislio sam na to da nema symbian ili WM OS,ali svakako svaki telefon ima svoj fabricki OS

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
Koren, hehe
Ok ali back on topic tema je skrivalica,a ne virusi o njima je bilo tema
Poooz i cestitam swima Novogodisnje i Bozicne praznike(onima koji nece biti sutra pa do daljnjeg na forumu) zelim vam puno zdravlja,srece,para i novih telefona

Poooz i cestitam swima Novogodisnje i Bozicne praznike(onima koji nece biti sutra pa do daljnjeg na forumu) zelim vam puno zdravlja,srece,para i novih telefona

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert
Koren napisao: Inace virusa pisanih u Java-i za sada nema...

ljudi stvarno bih vas molio da pricate ono sto znate i sto jeste a ne svasta sto vam padne na pamet.evo samo nekih Strange Brew,Alive Like a Hive,ByteVerify.....
E kolega ne daj boze da te Devegdzic ili Vlajic cuju...
posto svi bjeze sa teme, ja cu lizardu pomoci
Sakriti sliku, tekst ili bilo kakav file bilo kakve ekstenzije je vrlo moguce koristenjem programa MobyExplorer
Program ima opciju FTP veze, sakrivanje fajlova, pa cak i kodiranje (kodira file nekim svojim algoritmom plus sifra) uglavnom program je fantastican, koristim ga svakodnevno.
Losa strana je sto program nije free, placa se.
No, ako ste imalo snalazljivi na googleu, moze se naci full licencirana verzija na raznim moby forumima. (obavezno instalirati sa jar fileom kako bi mogli staviti opciju 'pitati samo jednom')
Pozdrav

Sakriti sliku, tekst ili bilo kakav file bilo kakve ekstenzije je vrlo moguce koristenjem programa MobyExplorer
Program ima opciju FTP veze, sakrivanje fajlova, pa cak i kodiranje (kodira file nekim svojim algoritmom plus sifra) uglavnom program je fantastican, koristim ga svakodnevno.
Losa strana je sto program nije free, placa se.
No, ako ste imalo snalazljivi na googleu, moze se naci full licencirana verzija na raznim moby forumima. (obavezno instalirati sa jar fileom kako bi mogli staviti opciju 'pitati samo jednom')
Pozdrav
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
fifty, ovako ako nisam pobrkao programe, a cini mi se da sam ga koristio on radi na sledeci nacin:
insaliras program, zatim ga pokrenes, kada udjes, pita te za licnu sifru i korisnicko ime, da ga ne moze svako pokrenut, zatim trazi zi pristum mem telefona ili kartice, opcenito fajlovima, kad dadnes pristup, ako zelis recimo sakriti slike, svaku posebno, odes na recimo sliku 1, odaberes da ti zakljuca i on je pretvori u neki svoj format, nepoznatom mobitelu.. i tako kad izadjes iz programa, odes na slike vidis da je slika nedostupna, nepoznat fajl.. kad je hoces da otvoris, pionovo pokrenes program, nadjes sliku i skines kljuc...
ono sto mene nervira je ta procedura, udji u program, zakjnucaj.. pa opet kad hoces pogledat, otvori program, nadji sliku, pa je otkljucaj itd itd..
ako se ne vara, taj prog tako radi a ako sam pogresio onda sorry na dezinformaciji
poz
insaliras program, zatim ga pokrenes, kada udjes, pita te za licnu sifru i korisnicko ime, da ga ne moze svako pokrenut, zatim trazi zi pristum mem telefona ili kartice, opcenito fajlovima, kad dadnes pristup, ako zelis recimo sakriti slike, svaku posebno, odes na recimo sliku 1, odaberes da ti zakljuca i on je pretvori u neki svoj format, nepoznatom mobitelu.. i tako kad izadjes iz programa, odes na slike vidis da je slika nedostupna, nepoznat fajl.. kad je hoces da otvoris, pionovo pokrenes program, nadjes sliku i skines kljuc...
ono sto mene nervira je ta procedura, udji u program, zakjnucaj.. pa opet kad hoces pogledat, otvori program, nadji sliku, pa je otkljucaj itd itd..
ako se ne vara, taj prog tako radi a ako sam pogresio onda sorry na dezinformaciji
poz
gle, to je phone explorer, nece te prvo pitati sta zelis, dakle setas po telefonu gdje tebi pase, c:\pictures\myfolder... kada dodjes do fajla, obiljezis ga i zatim u opcijama mozes da ga sakrijes, kodiras, editiras u notepadu, mozes napraviti novi .txt ili cak .htm itd itd....
U drugom prozoru napravis FTP konekciju i sa svog telefona prebacis file u kojem si vrsio tu izmjenu, ali isto tako mozes direktno editirati neki .html file na serveru...
Bagova nisam vidio, a program je full dobar, vidi se da nije amaterski pravljen
evo ti link sa njihove oficijalne stranice, tu ce ti sve biti jasno...
http://www.bermin.net/
btw, srecna nova godina i tebi, zivio
U drugom prozoru napravis FTP konekciju i sa svog telefona prebacis file u kojem si vrsio tu izmjenu, ali isto tako mozes direktno editirati neki .html file na serveru...
Bagova nisam vidio, a program je full dobar, vidi se da nije amaterski pravljen
evo ti link sa njihove oficijalne stranice, tu ce ti sve biti jasno...
http://www.bermin.net/
btw, srecna nova godina i tebi, zivio

- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Instalirao sam trial verziju ovog programa (Phone explorer) i radi na istom principu kao i "File Protect" samo sto je profesionalnije i bolje odradjen,al i dalje ne mogu da se zakljucavaju folderi vec samo pojedini fajlovi,tako da je ovo poboljsana verzija File Protect-a samo bez bagova,al dobro ipak je dosta bolji!