kako pokrenuti tv na k750
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
kako pokrenuti tv na k750
poslali su mi poruku iz mts za podesavanje 3g. ali neznam kako da pokrenem odnosno na koju opciju da odem da bih pokrenuo tv. molim vas ako moze detaljno-hvala unapred
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
Milane91 i ostali, upravo sam se vratio u bg probao da odem na 3g mondo i izabrao opciju live tv ali tu mi samo otvori objasnjenja kako da se registrujem.
Jos jednom pitam mada ce mozda neko reci da sam dosadan da li K750 moze preko 3g da otvara tv. U par postova na forumu SE je pisalo da moze, zato me sada zbunjuju vasi odgovori da ne moze. Za sada mi ne radi pokretanje tv iako sam na postpejdu i stigla mi je poruka od mts za registraciju 3g cak sam i operatora pitao za k750 i on je potvrdio ovu opciju. pozdrav i srecna NG07 SVIMA
Jos jednom pitam mada ce mozda neko reci da sam dosadan da li K750 moze preko 3g da otvara tv. U par postova na forumu SE je pisalo da moze, zato me sada zbunjuju vasi odgovori da ne moze. Za sada mi ne radi pokretanje tv iako sam na postpejdu i stigla mi je poruka od mts za registraciju 3g cak sam i operatora pitao za k750 i on je potvrdio ovu opciju. pozdrav i srecna NG07 SVIMA
- MilančeBGD
- Expert
Niski, pa k750i nema 3G razumes 3G je mreza novije generacije a k750i nju nema,inace to sto je na 3G mondo portalu to je streaming programa preko 3G mreze(koja postize brzinu i do 384Kbs) ti mozes da isto koristis streaming samo preko GPRS(posto k750i nema ni 3G ni EDGE koji imaju dosta brzi prenos).Ne znam kako da svima objasnim sta je 3G,ja sam se potrudio da najprostije bude ali valjda sam nekom pomogao
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Da objasnim,za ubuduce,k750 se podesava ovako za koriscenje 3g portala:settings/data comm;tu imate internet settings i streaming settings.Aktivan profil treba da bude mts 3g na oba mesta.Takodje,u streaming settings stavite da se ne koristi proxy i to je to,mozete gledati ponudjeni sadrzaj.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!