kako pokrenuti tv na k750

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Niski
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 22:31

kako pokrenuti tv na k750

Post od Niski »

poslali su mi poruku iz mts za podesavanje 3g. ali neznam kako da pokrenem odnosno na koju opciju da odem da bih pokrenuo tv. molim vas ako moze detaljno-hvala unapred

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Niski, pa k750i nema 3G :lol: kao prvo,kao drugo ti mozes da gledas TV preko GPRS ali ce ti mnoooogo kociti i nece biti kao na 3G.Pokrenes tv tako sto odes na mondo 3G portal i lepo izaberes TV koji hoces
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

da li ja sa 6630 mogu da gledan tv preko monda jer je 6630 zapravo 3g tel
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Mozes samo ako imas potpaid sto je jos jedan od uslova.Znaci samo POSTPAID korisnici mogu aktivirati i koristiti 3G :wink:

Niski
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 22:31

Post od Niski »

Milane91 i ostali, upravo sam se vratio u bg probao da odem na 3g mondo i izabrao opciju live tv ali tu mi samo otvori objasnjenja kako da se registrujem.
Jos jednom pitam mada ce mozda neko reci da sam dosadan da li K750 moze preko 3g da otvara tv. U par postova na forumu SE je pisalo da moze, zato me sada zbunjuju vasi odgovori da ne moze. Za sada mi ne radi pokretanje tv iako sam na postpejdu i stigla mi je poruka od mts za registraciju 3g cak sam i operatora pitao za k750 i on je potvrdio ovu opciju. pozdrav i srecna NG07 SVIMA

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

milan je rekao da k750 nema 3g (mislim da je jednom dovoljno reci i na jednom mestu) tako da nemozes..

to ti je kao kad bi sa telefonom bez bluetootha hteo da posaljes 6630ici sliku preko istog..
N-Naravno..!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Niski, pa k750i nema 3G razumes 3G je mreza novije generacije a k750i nju nema,inace to sto je na 3G mondo portalu to je streaming programa preko 3G mreze(koja postize brzinu i do 384Kbs) ti mozes da isto koristis streaming samo preko GPRS(posto k750i nema ni 3G ni EDGE koji imaju dosta brzi prenos).Ne znam kako da svima objasnim sta je 3G,ja sam se potrudio da najprostije bude ali valjda sam nekom pomogao

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Gallee.. »

gallee, milan91 je bio dovoljno jasan pa ako oces da ukapiras na plasticniji i strucniji nacin idi i nadji temu u kojoj je sve objasnjeno (u kaficu ili konfiguraciji)
N-Naravno..!

igicoco
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jun 2006. 10:46

Post od igicoco »

milan91-doboro to znam da nema 3g ali kazes da k750 ipak moze gledati TV preko gprs aj objasni kako?????????????????

neovo
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 19. Feb 2006. 18:45
:: ///

Post od neovo »

pa lako uz sinalco. samo mi reci zasto ne bi gledao tv na obicnom tv aparatu,vec na mobilnom telefonu. mislim sta ce vam to? gluposti
jel sapunjate macora?

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Da objasnim,za ubuduce,k750 se podesava ovako za koriscenje 3g portala:settings/data comm;tu imate internet settings i streaming settings.Aktivan profil treba da bude mts 3g na oba mesta.Takodje,u streaming settings stavite da se ne koristi proxy i to je to,mozete gledati ponudjeni sadrzaj.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Odgovori