A za posebno ubacivanje jezika (bez zamene firmvera), to može na Nokiama, ali za SE mislim da ne može, bar nije moglo na prethodnim modelima, jer je jezik kod njih sastavni deo firmvera.
Software i sl.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Mi još nemamo ustaljenu sopstvenu terminologiju da bi srpski prevod zvučao logično, sada izgleda krajnje smešno, i potpuno se slažem sa Srbinom - ne mogu da se snađem kada je uključen Srpski na telefonu (i na još nekim uređajima). Posebno, što je prevod uglavnom toliko nakaradan, da kod mene izaziva samo smeh i čuđenje. Neko je naveo odličan primer - Cookies - u prevodu - kukice! Šta još reći...
A za posebno ubacivanje jezika (bez zamene firmvera), to može na Nokiama, ali za SE mislim da ne može, bar nije moglo na prethodnim modelima, jer je jezik kod njih sastavni deo firmvera.
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Na s60 seriji može, bez čačkanja po firmveru jer je jezik odvojen, provereno. Nešto kao Language Pack, dodaješ fajlove a sistem ih prilikom dizanja pokupi. Znaš da mob traži restart prilikom promene jezika, e to je upravo zbog toga što treba da učita kompletan set reči i fraza.
● PRAVILA FORUMA ●
- macakbl
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 14:56
- Kontakt:
Nasao sam jos nesto sto mi smeta kod SE,... nije nista loshe, ..
melodija za sms je stvarno losha,... u sustini i nije koliko mi je dosadila, zadnja 3 tel. mi imaju isti sound za sms, e sad mene interesuje da li se moze promjeniti sound od sms-a na k700i,... bilo bi jako fino ako je to izvodljivo! pozdrav
N95 8GB, idemo dalje