Software i sl.

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Mi još nemamo ustaljenu sopstvenu terminologiju da bi srpski prevod zvučao logično, sada izgleda krajnje smešno, i potpuno se slažem sa Srbinom - ne mogu da se snađem kada je uključen Srpski na telefonu (i na još nekim uređajima). Posebno, što je prevod uglavnom toliko nakaradan, da kod mene izaziva samo smeh i čuđenje. Neko je naveo odličan primer - Cookies - u prevodu - kukice! Šta još reći... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A za posebno ubacivanje jezika (bez zamene firmvera), to može na Nokiama, ali za SE mislim da ne može, bar nije moglo na prethodnim modelima, jer je jezik kod njih sastavni deo firmvera.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Kad mi neko kaze da je hard disk tvrdi disk, cd rezac, przilica, upload - utovar..... ne mogu.. jednostavno vredja moju inteligenciju

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

DA i ja misilim da je jezik sastavni deo firmvera! A prevodi su stvarno jako lose odradjeni! Przilica, stvarno smesno! :mrgreen: :mrgreen:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Pa ne moze ni na nokijama koliko ja znam, mada neke stvari mogu da se dodaju naknadno preko aplikacija, full jezik ne bas.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Na s60 seriji može, bez čačkanja po firmveru jer je jezik odvojen, provereno. Nešto kao Language Pack, dodaješ fajlove a sistem ih prilikom dizanja pokupi. Znaš da mob traži restart prilikom promene jezika, e to je upravo zbog toga što treba da učita kompletan set reči i fraza.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

E samo da dodam da je izasla nova verzija fw za k700i, to je r2ae033, navodno postojali su neki problemi sa uskladjivanjem ovog fw sa softverom kamere ali je to sredjeno! Tako da trazi r2ae033! Pozz :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Jeste, ali nemas language packova da se skinu nigde, pa onda odneses u servis i oni ti ture firmware koji vec ima sta treba..

macakbl
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 14:56
Kontakt:

Post od macakbl »

Nasao sam jos nesto sto mi smeta kod SE,... nije nista loshe, .. :) melodija za sms je stvarno losha,... u sustini i nije koliko mi je dosadila, zadnja 3 tel. mi imaju isti sound za sms, e sad mene interesuje da li se moze promjeniti sound od sms-a na k700i,... bilo bi jako fino ako je to izvodljivo! pozdrav
N95 8GB, idemo dalje

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Uzmi uputstvo pa pogledaj moze li, posle je najmanji problem naci melodiju na netu i poslati ;) ......

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Ne mogu se menjati sms melodije, znaci samo one koje su unapred instalirane, to je malo bzv, novi modeli SE ce imati ovu opciju! Do tada ostaju samo ove koje su ubacene, koje su po meni sasvim ok, ja i inace ne volim da cujem neke avangardne sms melodije! :roll:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Eto... ne mogu da naprave iz prve nesto da valja pa to ti je :)
Treba plati covek 500e da bi mogao da ima se koji moze da menja melodije za sms :)

Odgovori