Pri svakom paljenju dobijem upozorenje da cu formatiranjem memorijske kartice izgubiti sve podatke i dobijem YES/NO opciju da je formatiram. Moze li se to iskljuciti?
Daj mi samo neki link sa uputama kako se flashuje telefon, posto ne znam kako se to radi.
I jos nesto, telefon mi je pod garancijom. Da li cu poslije tog flashovanja izgubiti pravo eventualne reklamacije telefona?
PS(i da li je moguce poruke zakljucati pod sifru?)
To se meni desava na jednom mom K610,kad hocu da formatiram kaze nije uspelo.Menjao par softwera,uzalud.Sumnjam da su mu otisli kristali.Ako su oni u pitanju,zna li ko koliko bi bila popravka ?
ljudi imam problem fon mi uopste nema signala,neki put kad ga ukljucim i iskljucim on dobije pun signal i onda postepeno gubi i nestane i vise nema sanse ponovo da uhvati signal.Flashovan je i nista se nije promenilo,jel to problem sa primopredajnikom i jel ima vajde za opravkom?
Kada ne neko zove i javim se pojavi se gore crveno beli trougao sa uzvicnikom i pojavi se tekst "Chipering not provided by network. Insecured transmission" Uzvicnik stoji sve vreme tokom razgovora. Zna neko sta je u pitanju?
Veoma zahvalan na trudu ali tu sam vec gledao i nista .Nude WAP,MMS,Streaming,Internet podesavanja ali ne i SEMC. A zahtev u mail formi zasada kuliraju .Mozda se jednog dana sete da ipak zive od nas korisnika .Hvala jos jednom pokusa cu opet.
Cao ljudi, nov sam ovde total, mislim nikad nisam ni bio na ovakvim stranicama do sad kad imam problem i nadjo ovaj forum koji vidim da je full za to..
Imam K800i, nisam mogao uci u aplikacije i games nesto se sjebalo, i kaze mene ovaj lik sto mi je prodao mob probaj ga resetovati, i ja sacuvam kontakte i resetujem ga i opet nece..
Odem na sajt SE i skinem onaj program update service za k800, izaberem sbiju i crnu goru posto nema bosne, spojim kabal usb i pratim upustva i znaci ubacim najnoviji software u k800i i on zavrsi sve uredno, ali nisam vadio ni SIM karticu nit onu memorijsku 2gb iz moba kad sam to radio nije nigde pisalo da trebam jbg.. i sad kad upalim mob samo napise UMETNITE ISPRAVNU SIM KARTICU, a kartica je vec u mobu i nece, probao sam i sekinu i nece ni nju...
Sta mi je ciniti?? fala unapred!
McLaren F1 mi kaze da sam zakljucao telefon??? kako cu resiti ovo? PLEASE!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.