K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

svetionicar napisao:jos jedno pitanje: ova opcija koju imam u Settings-general-update service, cemu sluzi? sta updateuje?
Update-uje sw, ako ima novija verzija od vec postojece u telefonu! ;)

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 15:57

Post od Starday »

Pri svakom paljenju dobijem upozorenje da cu formatiranjem memorijske kartice izgubiti sve podatke i dobijem YES/NO opciju da je formatiram. Moze li se to iskljuciti?
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Starday, flashuj telefon, sa ćeš videti da li je to samo softverski problem, a ako ne, nesto ti nije u redu sa karticom...
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

Starday
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 22. Jun 2007. 15:57

Post od Starday »

Daj mi samo neki link sa uputama kako se flashuje telefon, posto ne znam kako se to radi. :|
I jos nesto, telefon mi je pod garancijom. Da li cu poslije tog flashovanja izgubiti pravo eventualne reklamacije telefona?

PS(i da li je moguce poruke zakljucati pod sifru?)

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

To se meni desava na jednom mom K610,kad hocu da formatiram kaze nije uspelo.Menjao par softwera,uzalud.Sumnjam da su mu otisli kristali.Ako su oni u pitanju,zna li ko koliko bi bila popravka :-(?
Nokia N95 8gb Black

severnjaca
Banned
Pridružio se: Uto, 23. Sep 2008. 06:40

Post od severnjaca »

screensnap za k800, podajte program drugari. podajte.

:unsure:

screensnap za k800, podajte program drugari. podajte.

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

severnjaca, imas creenshoter elf u temi o elfovima, kao i SE display reader, ako sam razumeo sta trazis :)
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

severnjaca
Banned
Pridružio se: Uto, 23. Sep 2008. 06:40

Post od severnjaca »

googlo sam imas creenshoter elf i SE display reader, ne nalazim, podaj precicu, podaj, za download :smutny:

andrq
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 03. Apr 2009. 22:36

Post od andrq »

ljudi imam problem fon mi uopste nema signala,neki put kad ga ukljucim i iskljucim on dobije pun signal i onda postepeno gubi i nestane i vise nema sanse ponovo da uhvati signal.Flashovan je i nista se nije promenilo,jel to problem sa primopredajnikom i jel ima vajde za opravkom?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Proveri da li je iskljucen 3G rezim rada, ako je iskljucen verovatno je onda problem u anteni... :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Milanokos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 14. Jul 2008. 22:55

Post od Milanokos »

andrq, isti problem sam ja imao sa k550 koji je sad na 4 servisu ovi prethodnici nisu utwrdili kwar.... :uhuh:
Iphone 3GS 16 Gb
SE K850

andrq
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 03. Apr 2009. 22:36

Post od andrq »

he pao mi sa nekih 1m visine i evo ima super signal,radi odlicno.Batina je iz raja izasla :D Cak mi se i jedan mrtav pixel povratio.....

niksto90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 26. Nov 2008. 00:26

Post od niksto90 »

Kada ne neko zove i javim se pojavi se gore crveno beli trougao sa uzvicnikom i pojavi se tekst "Chipering not provided by network. Insecured transmission" Uzvicnik stoji sve vreme tokom razgovora. Zna neko sta je u pitanju?

Milanokos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Milanokos »

niksto90, nije nista opasno mocices sve razgovore da obavljas nije vredno paznje :wink:
Poslednja izmena od Milanokos u Ned, 19. Apr 2009. 17:55, izmenjeno 1 put ukupno.
Iphone 3GS 16 Gb
SE K850

joe71
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Feb 2009. 17:19

Post od joe71 »

U moj K660i sam slucajno izbrisao nalog za podatke SEMC GPRS kako da unesem novi ovi iz telenora nisu od nikakve pomoci i ako sam slao zahtev .

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

joe71, pogledaj >>OVDE<< :wink:

joe71
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 12. Feb 2009. 17:19

Post od joe71 »

Veoma zahvalan na trudu ali tu sam vec gledao i nista .Nude WAP,MMS,Streaming,Internet podesavanja ali ne i SEMC. A zahtev u mail formi zasada kuliraju .Mozda se jednog dana sete da ipak zive od nas korisnika .Hvala jos jednom pokusa cu opet.

branoy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 23. Apr 2009. 00:02

Post od branoy »

Cao ljudi, nov sam ovde total, mislim nikad nisam ni bio na ovakvim stranicama do sad kad imam problem i nadjo ovaj forum koji vidim da je full za to..
Imam K800i, nisam mogao uci u aplikacije i games nesto se sjebalo, i kaze mene ovaj lik sto mi je prodao mob probaj ga resetovati, i ja sacuvam kontakte i resetujem ga i opet nece..
Odem na sajt SE i skinem onaj program update service za k800, izaberem sbiju i crnu goru posto nema bosne, spojim kabal usb i pratim upustva i znaci ubacim najnoviji software u k800i i on zavrsi sve uredno, ali nisam vadio ni SIM karticu nit onu memorijsku 2gb iz moba kad sam to radio nije nigde pisalo da trebam jbg.. i sad kad upalim mob samo napise UMETNITE ISPRAVNU SIM KARTICU, a kartica je vec u mobu i nece, probao sam i sekinu i nece ni nju...
Sta mi je ciniti?? fala unapred!
McLaren F1 mi kaze da sam zakljucao telefon??? kako cu resiti ovo? PLEASE!

Milanokos
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Milanokos »

branoy, moras patchovati telefon preko farmenager-a sa jd-pluginom vise o tome viewtopic.php?t=14592 :wink:

a da bi napravio Patch googlaj i trazi SIMLockPatchGen kojim ces napraviti patch u .vkp extenziji i ubaciti doticnim programom :wink:
Iphone 3GS 16 Gb
SE K850

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Milanokos, ako je CID53 (u sta sumjam) ne moze otkljucati telefon za dzabe, osim ako ima karticu operatera na koji je zakljucan Slika
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Odgovori