Update-uje sw, ako ima novija verzija od vec postojece u telefonu!svetionicar napisao:jos jedno pitanje: ova opcija koju imam u Settings-general-update service, cemu sluzi? sta updateuje?
K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Pri svakom paljenju dobijem upozorenje da cu formatiranjem memorijske kartice izgubiti sve podatke i dobijem YES/NO opciju da je formatiram. Moze li se to iskljuciti?
Najbolji odmor na Jahorini
http://www.apartmanimaja.com
http://www.apartmanimaja.com
- Miodrag N73
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26
- severnjaca
- Banned
- Pridružio se: Uto, 23. Sep 2008. 06:40
- severnjaca
- Banned
- Pridružio se: Uto, 23. Sep 2008. 06:40
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
joe71, pogledaj >>OVDE<< 
Cao ljudi, nov sam ovde total, mislim nikad nisam ni bio na ovakvim stranicama do sad kad imam problem i nadjo ovaj forum koji vidim da je full za to..
Imam K800i, nisam mogao uci u aplikacije i games nesto se sjebalo, i kaze mene ovaj lik sto mi je prodao mob probaj ga resetovati, i ja sacuvam kontakte i resetujem ga i opet nece..
Odem na sajt SE i skinem onaj program update service za k800, izaberem sbiju i crnu goru posto nema bosne, spojim kabal usb i pratim upustva i znaci ubacim najnoviji software u k800i i on zavrsi sve uredno, ali nisam vadio ni SIM karticu nit onu memorijsku 2gb iz moba kad sam to radio nije nigde pisalo da trebam jbg.. i sad kad upalim mob samo napise UMETNITE ISPRAVNU SIM KARTICU, a kartica je vec u mobu i nece, probao sam i sekinu i nece ni nju...
Sta mi je ciniti?? fala unapred!
McLaren F1 mi kaze da sam zakljucao telefon??? kako cu resiti ovo? PLEASE!
Imam K800i, nisam mogao uci u aplikacije i games nesto se sjebalo, i kaze mene ovaj lik sto mi je prodao mob probaj ga resetovati, i ja sacuvam kontakte i resetujem ga i opet nece..
Odem na sajt SE i skinem onaj program update service za k800, izaberem sbiju i crnu goru posto nema bosne, spojim kabal usb i pratim upustva i znaci ubacim najnoviji software u k800i i on zavrsi sve uredno, ali nisam vadio ni SIM karticu nit onu memorijsku 2gb iz moba kad sam to radio nije nigde pisalo da trebam jbg.. i sad kad upalim mob samo napise UMETNITE ISPRAVNU SIM KARTICU, a kartica je vec u mobu i nece, probao sam i sekinu i nece ni nju...
Sta mi je ciniti?? fala unapred!
McLaren F1 mi kaze da sam zakljucao telefon??? kako cu resiti ovo? PLEASE!
branoy, moras patchovati telefon preko farmenager-a sa jd-pluginom vise o tome viewtopic.php?t=14592
a da bi napravio Patch googlaj i trazi SIMLockPatchGen kojim ces napraviti patch u .vkp extenziji i ubaciti doticnim programom
a da bi napravio Patch googlaj i trazi SIMLockPatchGen kojim ces napraviti patch u .vkp extenziji i ubaciti doticnim programom
Iphone 3GS 16 Gb
SE K850
SE K850