Opet pises postove za redom...
Procitaj opet uputsvo, ili ono sto je pisao madness ili ono moje kako hoces... Sve sam lepo napisao kako i sta...
Pa klikni sta hoces, ako hoces premium moras da uplatis za ceo mesec, ili za vise... Ako neces da platis ides Free... Ovo sam isto napisao malo gore ali ti verovatno ne citas ceo post, kao ni celo uputstvo.
Ovako, ja sam preko MSN objasnio jednuo 15 ljudi kako da rade, takodje na ovom i na drugom forumu( na kome sam mod) sam objasnio jedno 20 puta, i posto mi se vise smucilo da objasnjavam po milion puta jednu istu pricu napisao sam tutor da me ne bi stalno pitali kako i sta...
Pa samo mi nije jasno kako je svima sve jasno samo tebi nije, i stvarno nemam nameru da ti objasnjavam sve kako ide
Em pises postove za redom, em pitas milion pitanja, em sto su ta pitanja vec pitana i imaju odgovori.A bre mrzi te da procitas ovu temu koja sadrzi citavih 7 strana, sta da sadrzi 25??
Hoces R8BA024? Pa eto dobio si linkove imas uputstvo uradi sam, ako ne znas platis 10e i urade ti to u servisu.
Hocu i ja mnogo toga pa ne moze...