Ubacivanje acoustic drajvera i ikona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

Milance sve POHVALE za trud!!!ubacio sam onaj acoustik za zvuk,ama probi mi sluske :o ali je zato extra!!! 8) nemogu nigde da naidjem na walkman ikonice,a znam da sam ih negde video,bas si ti milance i okacio.POzZ momci!!!
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

mali_veseljak
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 22:16

Post od mali_veseljak »

Moze li se na k618 ubaciti flash igrica i kako? A ako nije tesko da objasnite i kako ide ubacivanje flash tema korak po korak.

Poooozzzz.

pilot
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 29. Okt 2007. 04:03

Post od pilot »

Caos! koji acoustic drajver treba da ubacim! skinu sam ih vise sa neta ali ne zanam koji ima jedan zove se xxxtra quality acoustic, za taj je pisalo nesto muzika super kvaliteta! imam jos jedan problem, ja sve uradim po upustvu kao sto pise ali meni na kraju pise send loading files i model telefona (ne verujem da to traje dugo ali meni nikad kraja) jednom sam ga pustio vise od 20 min a on mi nije prijavljiva da je zavrsio, i na kraju ja moram da odem na stop i upalim telefon a u njemu se nista nije promenilo???? skinuo sam sve, xs++, i drajver 4in1 i acoustic ali ja ne mogu to da ubacimu telefon! Potrebna mi je brza pomoc! Hvala unapred!

Milance jel znas kako se ubacuje firmwar u telefon poslednji koji je izasao je R8BA024!!!! Molim te ako mozes sto pre da mi odgovoris na prethodnu poruku, bio bih ti jako zahvalan!!!!! :(

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

pilot, moras da vidis koji drajveri skidas ;) mozda si skinuo neki za k750...
Koju verziju xs++ koristis? Ja taj problem sa slanjem imam sa 1.6.8 i 2.2...
Znaci prekini i probaj opet pa ce uspeti ;)
Dao sam u temi flashovanje k800 linkove za poslednji softver ;)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

pilot
Novajlija
Novajlija

Post od pilot »

Pa ne znam Milance ja sam skidao sve sto pise da ja za k800i!imam ovu verziju xs++ sto si ti dao u objasnjenju koje je majke mi EXTRA ali isto sam probao i sa ikonicama i isti je problem kao i sa acoustic drajverom sad ne znam u cemu je problem i probao sam vise puta, ali nista se ne desava!!! Stvarno pocinje da me nervira jel nista ne radi samo stoji i nista, umro bi pored njega nebi se nista desilo!!! Kako da resim taj problem??? :( :(

kako da skimem ovaj drajver sto si ti dao u upustvu nema nigde opcija za download ni tu ne znam sta da radim kako da skinem taj drajver??? i tu imam problem, tek sam kupio telefon i vidim da ima puno zavrzlama pa ako mozes da mi pomognes!!! Hvala unapred!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:) Ne znam, probaj... Pokreni opet xs++ pa probaj... Skini 1.6.6 ona je meni bila najbolja i najsigurnija verzija :roll:
Ima opcija za download mozda ti ne vidis, ali tu je ;) kliknes na link pa free, i skines.

pilot
Novajlija
Novajlija

Post od pilot »

Probacu! Prelistao sam skoro vecu polovinu ali nigde nisam nasao kako se ubacuje firmwar u telefon, jesi li mzda ubacivo ovu verziju (R8BA024) kakve su prednosti ovig firmwar-a! Gde da nadjem ovu verziju? na Google-u? Gde si ti skinuo acoustic i jel znas mozda kako se zove! Nadam se da je bolji zvuk na slusalicama da sve ovo nije uzalud! :wink: :wink: I ako ti nije tesko da mikazeskako da ubacim firmwar! Hvala ti unapred!! :)

a zasta je ovaj drajver sto pokusavm da skinem, jel acoustic ili je to onaj drajver 4in1? da ga ne skidam bezveze ako ga vec ima? :(

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Tema flashovanje k800, na pocetku je tutor, a na kraju su linkovi... Nista novo, malo bolji zvuk, nova verzija jave...
Drajver acoustic je drajver acoustic, na prvoj strani je W880, a ne nekoj strani na ovoj temi( prosla ili neka dalje) nalazi se drugi drajver.

pilot
Novajlija
Novajlija

Post od pilot »

vec se mucim tri sata ali 100% sam siguran da sve uradima kako treba ali on meni ispise sending loaders\db2020_cid01_prodid_p3j.bin...ovo je sve sto pise i tako stoji nista se ne desava!!! Probao sam da nadjem XS++ 1.6.6 ali on meni samo izbacoje 1.6.8 beta to je ovo sto vec imam!!!! Kako bas mene samo nadje zeza svima extra radi, samo meni ne!!!!

Edit:
skinuo sam i ovaj XS++ 1.6.6 i on ne radi! Poludecu definitivno! :x ne rzumem zasto pise sending loaders\db2020_cdi01_... a moj telefon je CDI52 jel to treba da bude tako? Kako me nervira vista ne moze da se instalira nista ni PC Suite, niti bilo koji drajver pa moram sve na desktop racunaru a on mi je bas krs! Jel treba pc suite da se instlira da bi ovo moglo da radi! molim te pomozi mi! Skinuo sam drajvere i acsount! samo ne znam da li sam trebao da skinem premium ili trajal verziju ja sam skinuo ovu trajal zato sto za ovu treba da se registrujes a ja ne znam gde!

Edit:
Uspeo sam!
:) Problem nije bio u programu nit u telefonu vec u sugavom desktop racunaru, na lap-topu sam to uradio za 2 sekunde! jos uvek ne mogu da verujem! Nsam razumeo bas najbolje kako da ubacim novi firmwar!!! ja nigde nema da skine dva ona cuda onaj menu i FX mislim da se tako zovu! ja sam skinuo samo .rar dokument i kad sam ga raspakovao dobio sam samo jednu ikonicu na kojoj pise koji je firmwar! nadam se da me razumes??? Tako da sad ne znam kako to da ubacim procirao sam vise puta upustvo ali ga nisam razumeo!!!! Molim te reci mi sta treba da skinem! Ulazio sam tamo sto si ti davao link za skidanje acoustica i pise negde na dnu SELECT YOUR DOWNLOAD i sta ja sada treba da skinem PREMIUM verziju ili onu FREE???? HVALA TI UNAPRED!!!! hocu ovu novu verziju firmwar-a R8BA024!!!
Edit:
samo jos jedno pitanje da li moze da se izbrise ili da se vrati stari acsount cisto informativno, zvuk je solidan samo kad pojacas do 7 ili 8 pocinje da susti! dok na slusalicama zvuk je bomba!! Milance ne moj da se ljutis nisam bas najbolje shvatio sta treba da radim ali sada je ok! nije bilo ni do mene vec do mog racunara!
Poslednja izmena od pilot u Pon, 29. Okt 2007. 21:12, izmenjeno 4 puta ukupno.

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Opet pises postove za redom...
Procitaj opet uputsvo, ili ono sto je pisao madness ili ono moje kako hoces... Sve sam lepo napisao kako i sta...
Pa klikni sta hoces, ako hoces premium moras da uplatis za ceo mesec, ili za vise... Ako neces da platis ides Free... Ovo sam isto napisao malo gore ali ti verovatno ne citas ceo post, kao ni celo uputstvo.

Ovako, ja sam preko MSN objasnio jednuo 15 ljudi kako da rade, takodje na ovom i na drugom forumu( na kome sam mod) sam objasnio jedno 20 puta, i posto mi se vise smucilo da objasnjavam po milion puta jednu istu pricu napisao sam tutor da me ne bi stalno pitali kako i sta...
Pa samo mi nije jasno kako je svima sve jasno samo tebi nije, i stvarno nemam nameru da ti objasnjavam sve kako ide 8)
Em pises postove za redom, em pitas milion pitanja, em sto su ta pitanja vec pitana i imaju odgovori.A bre mrzi te da procitas ovu temu koja sadrzi citavih 7 strana, sta da sadrzi 25?? :wacko:

Hoces R8BA024? Pa eto dobio si linkove imas uputstvo uradi sam, ako ne znas platis 10e i urade ti to u servisu.
Hocu i ja mnogo toga pa ne moze...

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Pilot, ako ti ne radi ni jedna verzija xs++, pa ti lepo skini verziju 3.0. Link imas u temi flashovanje k800.
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

pilot
Novajlija
Novajlija

Post od pilot »

jel znas mozda kako da ubacim skin??? K
Skinuo sam sa neta skin zove se BLUe&BLACK skin kako to da ubacim! Najbolja kombinacija za extra zvuk je da ubacis ovaj R8BA024 firmwar i acoustic za k850! mnogo dobra kmbinacija!!! POZZZ Hvala u napred!
Edit:
Jel treba drajver za displej da bi ovaj fles meni mogao da radi, jel se ovaj fles meni ubacuje isto kao i obicne ikonice????? ako ne kako onda??[/b]

Edit:
Milance molim te reci mi kako se ubacuje ovaj flash menu, sta treba da imam i kako to da uradim?????

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

K800 ne podrzava flash teme 100% provereno. Ako hoces flash teme ubaci softver od t650 .

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:51

Post od 206 »

Milance ti si genije svaka ti cast. Ali imam samo jednu molbu, ako moze: U temi "SE k800i (pityanja bez poredjenja)", si na 14 strani stavio link za menu future gde si podesio i otvaranje opere. taj link vise ne radi.... pa ako bi please mogao da ga postavis ovde? i ako moze ne izmenjen menu future?

Sta da radim kad sam tek sad kupio k800 :oops:
edit:
Pronasao sam ikonice, umesto originalnih slusalica sam stavio Walkman tvoje ikonice, ali nikako ne mogu da postavin play now na Operu mini.... e tu mi treba pomoc...
Sve tutoriale sam obisao i nekako ne ide! e, sad stavio sam driver za kameru i acustic za W880i, imam pitanje da li je onaj poslednji koji si ostavio bolji?
Poslednja izmena od 206 u Sre, 31. Okt 2007. 06:49, izmenjeno 2 puta ukupno.

3eMyH3aKoH
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:04

Post od 3eMyH3aKoH »

3eMyH3aKoH napisao:posto nemam cime da slikam telefon da se lepo vidi meni, evo vam preview iz menuedit-a:
Slika
posto mi je trazen ovaj meni, uz pohvale da je jedan od najlepsih, a link koji sam postavio vise ne radi, za slucaj da ga jos neko zeli evo ponovo upload:

DOWNLOAD DOWNLOAD DOWNLOAD

napomena: treba ima instaliranu operu mini i gmail app

206
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Okt 2007. 00:51

Post od 206 »

:D 8) :D he, he....cini mi se da je uspelo :D 8) :D
Slika
http://rapidshare.com/files/66573568/Fu ... u.rar.html
sadrzi walkman ikonu i tekst, samo nema tm :D
treba da bude opera mini 3.1.8295 instalirana u applications

Neka je sa srecom i hvala Milancetu bez njegove neverovatne pomoci i pozrtvanosti ovo ne bi bilo moguce...
p.s. hvala na Walkman ikoni

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Lepo, lepo :) drago mi je da je uspelo 8)
Uzivajte u svojim modovanim masinama 8)
btw. postavio sam novu verziju masterjp drajvera, koji su dosta bolji, zvuk je dosta cistiji, bassovi i dalje dobri, zvuk je primetno jaci 8)
Preradjeni original w880 acoustic drajveri( iz poslednje verzije sw)

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od Dancsi »

Kako mogu da ubacim acoustic driver u svoj k800 preko xs++ 3.0 beta. Znaci problem se javlja zato sto zelim da ubacim vise fajlova odjednom, a kad kliknem upload mogu da selektujem samo jednu stvar.
p.s jel izasla neka novija verzija xs++ gde radi opcija download ?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Dancsi, pa koristis drag 'n' drop ;) Znaci obelezis misem sve i samo ih stavis u acoustic folder ;)
Nije jos 8)

Mad_MUzzY
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 04. Nov 2007. 06:14
Kontakt:

Post od Mad_MUzzY »

MilančeBGD napisao:Lepo, lepo :) drago mi je da je uspelo 8)
Uzivajte u svojim modovanim masinama 8)
btw. postavio sam novu verziju masterjp drajvera, koji su dosta bolji, zvuk je dosta cistiji, bassovi i dalje dobri, zvuk je primetno jaci 8)
Preradjeni original w880 acoustic drajveri( iz poslednje verzije sw)
Evo da se pridruzim (skoro) zadovoljnim korisnicima :) Stavio sam custom menije i to radi kao sat ali nisam bas siguran da li sam uspesno instalirao acoustic drajvere? Imam k810i i stavio sam recimo one w880 modovane ali mi sve izgleda isto? Zar ne bi trebao da imam opciju mega bass ili tako nesto? Ne cinimi se da je zvuk jaci...

e da... napravio sam jednu glupu gresku. Nisam sacuvao oreginalni menu od 810ke. Da li neko moze da mi posalje to?

Poz!

Odgovori