Ubacivanje acoustic drajvera i ikona

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
ubeli
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Okt 2007. 17:19

Post od ubeli »

bajce, Super ti je onaj FUTURE...MENU,svidjaju mi se ikone :roll:

Jel mozes da mi objasnis kako da ubacim ono iz foldera SPLASH.STARTUP SHUTDOWN??

Imam XS++ 3.0 Daj neki savet i ako imas jos neke ikone 8)

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 05:05

Post od bajce »

ikona imam krs,evo ti linkove odakle sam ja skidao.

http://iprotebe.cz/skins
http://topse.ru/files/cat22.html

konektuj telefon preko xs 3,klikni na fsx pa start fsx.sacekaj da ti xs ucita file system.onda idi u tpa/preset/system/settings i tu ces videti startup image semc,sound,splash...obrisi ih i ubaci te nove.paljenje,gasenje,zvukovi,sve se menja i svdece ti se sigurno.imas i fontove,mada ja ih nisam ubacivao.prebaci u fon i instaliraj one app koje idu uz njega da bi u meiju radile sve precice,ali nije obavezno.usput kd player lyric show su odlicni plejeri.ovaj meni i ikone su najbolji na koje sam do sad naleteo.ako trazis nesto bolje,neces naci,veruj mi.
Budi svoj!Sledi svoje instikte! K810/R8BA024

ubeli
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 10. Okt 2007. 17:19

Post od ubeli »

bajce, Ubacio sam SPLASH,nije lose i poskidao sam one ikone,ima ih ko g..... :)

Hvala na savetu... :) :) ;)

primus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 26. Maj 2007. 20:29
:: Xperia T
:: K800i

Post od primus »

listao sam nesto po stranjskim forumima i nasao da ljudi moduju sa nekim cam driverom 35fps...
ima i na you tube filmic sniman tako modovanim fonom (ako im je za verovati :D )
ali kad god sam pokusao da downloadujem baci me na neke ruske sajtove gde covek treba da se registruje. ehmm...ruski mi je slaba strana :oops:
ima li nekog ko to moze da uradi?
uzgred, video je odlican, koliko sam mogao da vidim, ali ljudi kazu da ima zoom bug. to bas i nije neki bug kad je slika onoliko smooooth
xe-xe

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bajce »

daj te linkove pa da vidimo.ja se snalazim sa ruskim.ali @35fps malo teze.daj i taj link za you tube klip

primus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od primus »

http://forums.se-nse.net/index.php?s=db ... st&id=9048
nema potrebe za ruskim
evo ga driver
javite mi vase utiske

evo ga i you tube
http://www.youtube.com/watch?v=lhICvamghTE

a, evo i misljenja stranaca :D
http://forums.se-nse.net/lofiversion/in ... 14637.html

ja ubacio...i vec je poprilicno dug bio dan, tako da ne razlikujem belu od crne macke. ali zoom radi nekontrolisano: pritisnes + i on ode do kraja (sa zakasnjenjem). pritisnem - i on se vrati do kraja (sa zakasnjenjem). cini mi se da je video smoother. ali pojavljuju se neke poprecne linije dok se snima. to se ne vidi na playback na fonu ni na kompu u originalnoj rezoluciji. kad se poveca...provaljuje se :smutny:
fotke su, cini mi se, iste. mada mi 'document' mode deluje mutnije nego na originalnom driveru. acdsee kaze da ima 23fps, a nightmode 15fps

bajce, ako si dobar sa ruskim, skokni do www.sony-ericsson.ru
tamo ima par drivera, pa nam proberi neki. naravno, ako ti to zelis :D

elvirr
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 09. Nov 2007. 21:04

Post od elvirr »

Pozdrav svima :)
Imam jedan problem, posjedujem K800 sa O2 mreze i prilikom mijenjana ikona ne mogu da promijeni o2 active i o2 bookmarks! Sa programom SE Menu editor sam zamijenio ikone, i flashovao sa Xs++, medjutim kad sam upalio telefon pisalo je nesto u vezi MENU, tako da su mi ikone ponovo ostale iste (ove od mreze O2), a ostale su drugacije.

Postoji li nacin da i njih mogu zamijeniti, ili je potrebno ubacivanje nekog drugog softvera, i link gdje mogu naci uputstvo za to.

Hvala

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bajce »

ikoni koju ubacujes umesto o2 daj naziv originalne o2 ikone i zamenice je.meni nije hteo da zameni play now ikonu i onoj koju sam hteo da ubacim dao sam originalni naziv i uspelo je.ili koristi xs 3 i izbrisi o2 i ubaci nove i gotovo.

elvirr
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od elvirr »

Pokusao sam i opet nece, probao sam sa o2_active_selected, wap_selected, DESKTOP_OPERATOR_SELECTED_ICN, i opet isto, javlja se poruka ''errors occur in the menu.ml file. this may render the menu unusable''.
Skidam xs 3 beta pa cu probati sa njim

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bajce »

mani se swmenu editora..nije ti potreban.kad skines xs 3,obrisi sve fajlove u menu kao i menu.ml.raspakuj ponovo meni koji hoces da ubacis i tako kompletnog ga ubaci.ne moze da ti se pojavi vise ta o2 ikonica jer vise ne postoji.taj menu.ml koji ti pokazuje gresku si osakatio pri editovanju.moze da se vrati u staro stanje ali to stvatno nije potrebno.i menjaj taj o2 sw. primus ovi drajveri su ocaj.ne mogu da startujem kameru uopste.alikacija vec radi bla bla,kao i sa svim losim drajverima.morao sam da flesujem file system
Poslednja izmena od bajce u Sub, 10. Nov 2007. 07:01, izmenjeno 1 put ukupno.

elvirr
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od elvirr »

Obrisao sve i vratio originalni meni, a kad sam brisao u menu su bili svi fajlovi koje sam ubacivao (o2_active_selected, wap_selected, DESKTOP_OPERATOR_SELECTED_ICN) pored originalnih 12 ikona. Znaci sve sam obrisao, ukljucujuci MENU, i raspakovao nove ikone, te ih bacio, kao i novi MENU i opet isto, sve se promijenilo osim ikona od o2 active i o2 bookmarks!
Evo pokusat cu sa nekim drugim ikonama, da mozda nije greska u fajlu koji sam skinuo...

elvirr
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od elvirr »

Skinuo sam i ikone sa pocetne stranice, ubacio i opet isto, ostale su dvije ikone nepromijenjene!
Ocito da cu morati softver mijenjati...
Hvala na pomoci :wink:

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bajce »

a da ti malo flesujes telefon sa normalnim sw?sve sto mi pada na pamet je da editujes originalni menu.ml ali da mu izmenis izvorni kod i u njemu upises naziv ikona koji ti je u novom meniju.mada to bi trebalo da je izmenjeno cim dodas novu ikonicu preko menu editora.stvarno nemam pojma sta bi jos mogao da probas.posalji mi originalni i taj meni sto ubacujes da ti izmenim kod ako ne mozes da se snadjes.ne pisi uzastopne postove,koristi opciju izmeni ;)

elvirr
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od elvirr »

Nema potrebe, evo skidam K800 R8BA024 CID52 softver, valjda je zadnji i nece biti problema :)
Hvala jos jednom na trudu!
PS: ne smetaju mi toliko ikone koliko cinjenica da ne znam zasto nece i njih da izmijeni :)

Pozdrav

Flashovao sam ga i sada je sve OK :) vjerovatno da ima neke veze to sto su ikone od operatora. U svakom slucaju hvala
Poslednja izmena od elvirr u Sub, 10. Nov 2007. 09:20, izmenjeno 1 put ukupno.

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bajce »

da,zadnji je.mogao si i od k810.mada ne bi dobio nista osim track id i par tema.stvarno neznam zasto nece da je zameni.mozda milance ima neku ideju.

primus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od primus »

imam utisak, nakon svega, da je 2.89 od gospodina Number1 bolji. mada...bug sa zoom-om i kod njega postoji, best pic skroz zabagovana. al' je fps okruglo 24 :lol: i cini mi se da su fotke bolje kod drivera Broja 1...
kakvi su vasi utisci?
xe-xe

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja sam koristio nekoliko njegovih drajvera i opet pisem text o mom misljenju :)
On ne zna da uradi sam svoj drajver, vec uzme deo koda iz kopritisovog, deo koda iz drajvera od k850, deo koda iz k770 i kao sklopi i onda dobije :blinky:

Naravno ni sam nije svestan koliko bugova ima... :wacko: Ja sam u jednom nasao jedno 4 buga, mislim da je bio 2.89 i neka njegova specijalna edicija 7.56(tako nesto) i tu pola stvari nije radio, npr. WB settings uopste ne radi, stavis daylight ono nista, stavis opet ono kao da je potvrdilo ali opet nije to to, tek kad iskljucis/ukljucis kameru i opet probas onda radi... onda blic, umesto da bude u document modu sa manjim ISO njemu je u svim modovima isti, onda kad iskljucis/ukljucis kameru onda se sve vrati na normalu osim AF assist lamp, koja je prisutna u svim modovima :wacko:

Znaci mislim da se nikad necu zeznuti i opet otici na neki njegov drajver, a decko je mnogo tvrdoglav... dolazi clan sa foruma(strani forum, i tamo je expert za k750 cam drajver) i sad taj clan ga savetuje sta da uradi i kako, a number1 je poludeo kao sta on ima njega da uci...
Onda je napravio drajver za k850, e za k850 i izbacio kao da ljudi skinu...:shock: Izmenio nesto malo i izbacio i kaze hocu da budem prvi koji je izbacio k850 modovani drajver, a svi pitaju kako da oni to sad ubace u svoj telefon...( posto ubacivanje jos nije moguce na novoj platformi...)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

primus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od primus »

no1 driveri su stvarno bagoviti, ali od svih 5-6 koliko sam ih probao, svaki ima nesto-nesto da valja i da ne valja...covek se malo izgubi u posmatranju i trazenju sitnica koje bi ucinile ovaj telefon 'boljim'

bas me interesuje: da l' to ovi iz SE namerno nece da naprave bolji driver, pa da mi odma' pazarimo 850, ili ima nekog razloga sto su default driveri losiji u nekim stvarima od modovanih?
koji je razlog sto je video na ovom fonu toliko los (drugar mi je pustao video sa n70...zin'o sam do poda)? da li se moze ocekivati da neko, nekad to sredi softverski?

ja sam pokusao da skinem sve drivere koje ste postavili na ovoj temi, ali su neki linkovi mrtvi :(
da li bi mogao ponovo da postavis link za driver koji se tebi cini najboljim (posto cenim da se u te stvari razbiras :) )?
xe-xe

bajce
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od bajce »

moj konacni zakljucak je da ni jedan modovan drajver ne radi kako treba,zato koristim originalne.to sklapanje drajvera iz dela koda iz raznih originalnih je cista propast.ako im je hardverska podloga ista pa u redu,ali mesati drajver od k800 i k850 je cist promasaj zbog potpuno razlicitig hardvera.sa originalnim drajverima kvalitet slike/snimka je skoro istog kvaliteta,dok je sa modovanim ogromna razlika.jedna slika je savrsena i bolja nego sa originalnim,predjem u drugu prostoriju koja je manje osvetljena i slika je katastrofa.video zapis je moguce izvesti samo napolju i na suncanom danu a u zatvorenoj prostoriji pod okriljem 2 reflektora po 500w.takva je situacija sa bilo kojim drajverom koji sam probao a verujte mi probao sam ih mnogo.e,posto ja hocu da slikam/snimam kad se meni hoce i pri tom imam pristojan kvalitet snimka a ne kad mi to dozvoljava modovani drajver,ja koristim originalni drajver.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ma nije SE kriv ;) oni ubace svoj cam driver i to je to...
Onda su neki provalili da je moguce te drajvere modovati i tako dobiti dosta bolji kvalitet slika ;)
Pa za k750 su skoro 2 godine pravljeni cam drajveri, i evo tek sad se doslo do kraja i stvarno je maksimum izvucen... Nije ni k850 sav potpun i njegov drajver ce kad tad modovati...
Sad k750/w810... prave dosta slicne slike kao k800, kad budu dosli do kraja modovanja za k800 imace slike kao k850 i tako i za k850 i....

Sto se tice videa on je takav ;) rezolucija je 176x144 bila i ostala, tek je sad SE krenuo da povecava rezoluciju... Po meni video uopste nije bitan, telefon je namenjen za slikanje ne za video.
Sto se tice povecavanja rezolucije nema sanse da se sredi, sto se tice povecavanje fps to je moguce video si i sam, ja sam probao nekoliko drajvera koji imaju sasvim ok video.Evo 3.71 od kopritisa ima odlican video(za mene)...
Skini 2.7 od kopritisa u njemu je ja mislim fps 35, a i neki i dalje tvrde da je on najbolji za slikanje...

bajce, ok je to ;) po meni kopritisovi drajveri su sasvim ok, dok za number1 nemam reci...
Mesanje kodova iz k850 drajvera u k800 je moguce, npr. preuzme se ostrina slike, osvetljenje, kontrast i time se dobiju bolje slike ;)
Ali kad se to uradi mora sve lepo da se slaze, jer ako se ne slaze onda ima puno bugova...
Evo sad niko ne izbacuje novi drajver jer uz pomoc clana( koji je najbolji u pravljenju k750 cam drivere, spomenut u gornjem postu) koji se prikljucio pomaganju oko izrade novog cam drajvera koji ce biti bolji ;)
Treba dosta toga uraditi... i manuelni makro, i EM... mnogi ljudi zele odmah da dobiju dobar drajver( a modovanje krenulo pre nekoliko meseci), dok se za k750 dobio jedan dobar tek za 2 godine...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori