Ma nije SE kriv

oni ubace svoj cam driver i to je to...
Onda su neki provalili da je moguce te drajvere modovati i tako dobiti dosta bolji kvalitet slika

Pa za k750 su skoro 2 godine pravljeni cam drajveri, i evo tek sad se doslo do kraja i stvarno je maksimum izvucen... Nije ni k850 sav potpun i njegov drajver ce kad tad modovati...
Sad k750/w810... prave dosta slicne slike kao k800, kad budu dosli do kraja modovanja za k800 imace slike kao k850 i tako i za k850 i....
Sto se tice videa on je takav

rezolucija je 176x144 bila i ostala, tek je sad SE krenuo da povecava rezoluciju... Po meni video uopste nije bitan, telefon je namenjen za slikanje ne za video.
Sto se tice povecavanja rezolucije nema sanse da se sredi, sto se tice povecavanje fps to je moguce video si i sam, ja sam probao nekoliko drajvera koji imaju sasvim ok video.Evo 3.71 od kopritisa ima odlican video(za mene)...
Skini 2.7 od kopritisa u njemu je ja mislim fps 35, a i neki i dalje tvrde da je on najbolji za slikanje...
bajce, ok je to

po meni kopritisovi drajveri su sasvim ok, dok za number1 nemam reci...
Mesanje kodova iz k850 drajvera u k800 je moguce, npr. preuzme se ostrina slike, osvetljenje, kontrast i time se dobiju bolje slike
Ali kad se to uradi mora sve lepo da se slaze, jer ako se ne slaze onda ima puno bugova...
Evo sad niko ne izbacuje novi drajver jer uz pomoc clana( koji je najbolji u pravljenju k750 cam drivere, spomenut u gornjem postu) koji se prikljucio pomaganju oko izrade novog cam drajvera koji ce biti bolji

Treba dosta toga uraditi... i manuelni makro, i EM... mnogi ljudi zele odmah da dobiju dobar drajver( a modovanje krenulo pre nekoliko meseci), dok se za k750 dobio jedan dobar tek za 2 godine...