iako sam davno zapoceo ovu temu, tek sada se mogu pohvaliti da sam uzeo ovaj telefon. nije se imalo para, a i hteo sam malo da sacekam da cujem tudje reakcije.
imam ga nekoliko dana-uzeo sam ga u comtrade-u(nigde drugde ni nema), i stari sam sony ericsson-ovac, i mogu vam svima reci da sam odusevljen!
pre njega sam imao k750, i odusevila me ova a200 platforma.
Moji utisci:
kamera (slike) preko dana su stvarno dobre, izgledaju ekstra i na monitoru od 22`. u mraku... pa eto mogu da kazem da je bolja (naravno) od starog dobrog k750, ali ipak fali xenon. smile shutter radi solidno, kad je malo mracnije u sobi, kezite se do sutra, nece vas slikati

video snimci (iako su QVGA) su do jaja! iz prostog razloga sto imaju 30fps i uopste nema usporenosti..
materijali od kojih je pravljen su vrh. pozadi je mekana plastika(tesko isklizne iz ruke), onaj poklopac za kameru je od brusenog metala(da ne pricam koliko je dobar feeling kada otvarate i zatvarate poklopac od kamere..

).. tastatura meni isto super odgovara jer nemam velike sake/debele prste, ali siguran sam da bi to smetalo nekome sa istim. znaci, ipak morate imati bar prosecne prste da bi vam bila ekstra tastatura.
zvuk (iz zvucnika- neko je pitao gore) je dubok i odlican.
sluske koje sam dobio uz njega mi je doslo da izgazim

bolje sam bio dobio uz k750; ali sta je tu je, kupicu one za walkman kad skupim pare.
ekran isto perverzija, baterija duuugooo traje...
dosta sam pisao, ako nekog nesto zanima, pitajte, imam samo jos da kazem, preporucujem ga svima, i MOJE je misljenje (ne svacije) da nema boljeg novog telefona za 200 evra. ne mogu ni da zamislim nokia-u ili samsung (od 200e) koji bi mi pruzali bolji osecaj dok ih drzim u ruci i koristim...