Z1010 problemi

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

Post od SnoopDoggyDogg »

reci nam KOSUTA gde si to cuo da moze da podrzi i 512 i 1 gb i ako znas reci u kojoj se prodavnici u beogradu moze kupiti memory stick duo kartica od 128 p a i vise mb,ako si iz beograda :?:
ne moze da skodi!

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ne može veća od 128 u Z1010. Ta od 128(pa i veće, koje ne rade na Z1010) može da se nađe u Mikro računarima, pasaš(baš u pasažu) kod City Blay Watcha.
U susret novim izazovima...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Inace, cena u mikro racunarima je tacno 3940 dinara (50 evra) od 128mb. Ja sam juce kupio i radi savrseno sa s700, mada je ipak mnogo skupa...

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Ovu poruku sam pustio vec jednom pre dva meseca ali ne mrzi me ponovo :mrgreen: ....

MMC kartice imate u "Imteli" na Novom Beogradu u ul. Bulevar Mihajla Pupina 165b (iza novog Merkatora) tel. 2013460 .. imaju bas veliki izbor kartica! Oni su vam bre glavi uvoznici za 70% komjuterskih komponenti za nasem tezistu ... kako niko na za za njih!!!!!

Ja sam tamo kupio Apacer 256Mb za 2150din i jos bobio 3 godine garancije :!: de ce te jos to dobiti .... :mrgreen:

Evo vam i sajt ... www.imtel.co.yu

POPSTE .... moram da priznam da si me razocarao ... 3940din 8O prijatelju mnogo je .... bilo bi dobro da se ovakvi postovi sa ovakvim informacijama azuriraju da nebi ljudi davali vise ... to jes mnogo vise para nego sto trebaju :?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

@lovd
Pa ja sam jednom citirao taj tvoj post...gde je pisalo sve...sa adresom i telefonom...ali izgleda da ljudi i dalje kupuje negde drugde i daju vishe para...a mogu da prodju jeftinije.... :roll: :mrgreen:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Da, samo postoji jedan mali problem, SE telefoni ne koriste MMC kartice... :mrgreen: :mrgreen: i ta cena nije mnogo skupa ako se uzme u obzir da ih skoro nigde nema i da su ms duo kartice uopste skuplje... a u Imtelu kosta 3650 sto priznaces nije neka razlika... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Lovd, znam da je mnogo, i pogresio sam.

TO NIJE MMC kartica, mi pricamo o MS DUO karticama koje su mnogo skuplje od mmc. Jeste 4000 dinara previse, ali kad sam trazio jednino je u Mikro Racunarima bilo ms-duo kartica od 128mb (radi se o kvalitetnoj SanDisc kartici sa 5 godina garancije)

Ja nisam ovu informaciju napisao da bih nekoga lagao, toliko sam je platio, a ko ne veruje, neka slobodno pozove 011/3030293 (mikro racunare) i neka proveri... A ako neko zna gde SADA u bg ima da se nadje MS-DUO karitca od 128 MB neka napise, bilo bi mi drago...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Imas u imtelu... cena 3650, radi se o Memory Stick Duo Card 128MB, APACER, Retail Pack, Garancija 3 god... a ja mislim da nije puno to sto si dao... ja mislim da je bolje sto si uzeo tu... ja koristim tu ms duo karticu kao i ti sad i nisam imao nikakvih problema :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa dobro zna se da su memory stick duo kartice znatno skuplje od drugih...
Stvarno ih nema puno po gradu...
A i cena je tu negde oko 3600-4000 dindzi.... :mrgreen:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

momci hvala vam na adresama prodavnica,bas sam vam zahvalan :D ali moze li neko ISKRENO da kaze svoje iskustvo sa karticom memory duo od 128 mb na Z1010 :?: da li ima zastoja i da li blokira i isplati li se kupovati je :?:
ne moze da skodi!

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

Hehe
Hvala na podrsci 8)

A lovd je verovatno mislio da s700 koristi mmc kartice, pa se covek zbunio. Nema veze, desava se :P . Inace sam gledao malo po e-bayu, mnogo su jeftinije, oko 30$, mozda malo vise, ali opet 2000 dinara manje... Ne znam samo dokle ce ovi kod nas da drze tolike cene za te periferne stvari.w :roll:

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od popste »

@SnoopDoggyDogg

Sto se z1010 tice, trebala bi radi isto kao i na s700 (ovo nije moje iskustvo), pre svega zbog istog software-a (razlika je samo u velicini ikonica i grafickog interfejsa zbog rezolucija ekrana).

Znaci 99% sam siguran da ce raditi bez problema kao i na s700. Jednino je bitno da ne kupis neku losu jeftinu karticu, jer ce onda sigurno da ti pravi probleme.

A ako imas mogucnosti, pogledaj malo po ebay-u za tu e-kupovinu, jer je dosta ispativije.

Pozdrav

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Pa naravno da su skuplje kod nas, jer kod nas ih imaju nekoliko firmi, monopol, a napolju u svakoj drugoj radnji, bukvalno ih dele uz hleb... :mrgreen:

Kako se ne isplati... ti bez te vece kartice kao da si us... bez papira... jer ne mozes da slusas mp3 i stalno moras da pazis na memoriju... ovako izkesiras se jednom u nekoliko godina uzmes karticu sa garancijom i jeste da su te malo odrali ali bar si siguran... :wink:
A koju ms duo da uzmes, pa mozes ovu sto mi imamo... :D

Nema na cemu popste :wink:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

ma vazi,cim mi otac krene za bg poslacu ga u neku radnju da mi uzme ms duo karticu od 128 mb,samo akki ako mi mozes reci po tvom misljenju ako karticu kupim u imtelu da li cu napraviti pravi potez i hocu li se pokajati :?: :P molim za odgovor 8)
ne moze da skodi!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

PA neces se pokajati ako uzemes bilo gde gde imas garanciju od 3 godine pa navise i da je cena ispod 4000! :wink:

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

Super,mada meni nije problem 10 eura manje vise,bitan mi je kvalitet kartice,ali kad vec ima garanciju od cak 3 godine onda sam siguran,jer da je losa kartica ne bi ni bilo garancije :) ali cu ipak razmisliti,mozda ce neki misliti da sam lood ali se razmisljam isplati li mi ke kupovati karticu jer ako prodat z1010 i dodam pare sto bi dao za karticu mogu da kupim jedan dobar symbian kakav je 6600,zar ne :?: ali mi je ipak tesko da se odreknem ovako lepog ekrana :(
ne moze da skodi!

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

AAAAAAaa e pa izvinte molim te nisam znao da se ovde radi o MS DUO karticama .... nisam bio dovoljno pazljiv i citanju postova iznad mog ..... ali opet kad sam ja jurio MMC za Ngage cene su se razlikovale i po 1500din ....

Nego nikako da vas pitam sto su te MS DUO karticae toliko skupe ... 128 za 3700din 8O 8O .... koja je razlika od MMC kartica :?:

Odgovori