Z1010 problemi
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41
Ovu poruku sam pustio vec jednom pre dva meseca ali ne mrzi me ponovo
....
MMC kartice imate u "Imteli" na Novom Beogradu u ul. Bulevar Mihajla Pupina 165b (iza novog Merkatora) tel. 2013460 .. imaju bas veliki izbor kartica! Oni su vam bre glavi uvoznici za 70% komjuterskih komponenti za nasem tezistu ... kako niko na za za njih!!!!!
Ja sam tamo kupio Apacer 256Mb za 2150din i jos bobio 3 godine garancije :!: de ce te jos to dobiti ....
Evo vam i sajt ... www.imtel.co.yu
POPSTE .... moram da priznam da si me razocarao ... 3940din 8O prijatelju mnogo je .... bilo bi dobro da se ovakvi postovi sa ovakvim informacijama azuriraju da nebi ljudi davali vise ... to jes mnogo vise para nego sto trebaju

MMC kartice imate u "Imteli" na Novom Beogradu u ul. Bulevar Mihajla Pupina 165b (iza novog Merkatora) tel. 2013460 .. imaju bas veliki izbor kartica! Oni su vam bre glavi uvoznici za 70% komjuterskih komponenti za nasem tezistu ... kako niko na za za njih!!!!!
Ja sam tamo kupio Apacer 256Mb za 2150din i jos bobio 3 godine garancije :!: de ce te jos to dobiti ....

Evo vam i sajt ... www.imtel.co.yu
POPSTE .... moram da priznam da si me razocarao ... 3940din 8O prijatelju mnogo je .... bilo bi dobro da se ovakvi postovi sa ovakvim informacijama azuriraju da nebi ljudi davali vise ... to jes mnogo vise para nego sto trebaju

-
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48
Lovd, znam da je mnogo, i pogresio sam.
TO NIJE MMC kartica, mi pricamo o MS DUO karticama koje su mnogo skuplje od mmc. Jeste 4000 dinara previse, ali kad sam trazio jednino je u Mikro Racunarima bilo ms-duo kartica od 128mb (radi se o kvalitetnoj SanDisc kartici sa 5 godina garancije)
Ja nisam ovu informaciju napisao da bih nekoga lagao, toliko sam je platio, a ko ne veruje, neka slobodno pozove 011/3030293 (mikro racunare) i neka proveri... A ako neko zna gde SADA u bg ima da se nadje MS-DUO karitca od 128 MB neka napise, bilo bi mi drago...
TO NIJE MMC kartica, mi pricamo o MS DUO karticama koje su mnogo skuplje od mmc. Jeste 4000 dinara previse, ali kad sam trazio jednino je u Mikro Racunarima bilo ms-duo kartica od 128mb (radi se o kvalitetnoj SanDisc kartici sa 5 godina garancije)
Ja nisam ovu informaciju napisao da bih nekoga lagao, toliko sam je platio, a ko ne veruje, neka slobodno pozove 011/3030293 (mikro racunare) i neka proveri... A ako neko zna gde SADA u bg ima da se nadje MS-DUO karitca od 128 MB neka napise, bilo bi mi drago...
Imas u imtelu... cena 3650, radi se o Memory Stick Duo Card 128MB, APACER, Retail Pack, Garancija 3 god... a ja mislim da nije puno to sto si dao... ja mislim da je bolje sto si uzeo tu... ja koristim tu ms duo karticu kao i ti sad i nisam imao nikakvih problema 

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
-
- Mobil poznavalac
Hehe
Hvala na podrsci
A lovd je verovatno mislio da s700 koristi mmc kartice, pa se covek zbunio. Nema veze, desava se
. Inace sam gledao malo po e-bayu, mnogo su jeftinije, oko 30$, mozda malo vise, ali opet 2000 dinara manje... Ne znam samo dokle ce ovi kod nas da drze tolike cene za te periferne stvari.w 
Hvala na podrsci

A lovd je verovatno mislio da s700 koristi mmc kartice, pa se covek zbunio. Nema veze, desava se

-
- Mobil poznavalac
@SnoopDoggyDogg
Sto se z1010 tice, trebala bi radi isto kao i na s700 (ovo nije moje iskustvo), pre svega zbog istog software-a (razlika je samo u velicini ikonica i grafickog interfejsa zbog rezolucija ekrana).
Znaci 99% sam siguran da ce raditi bez problema kao i na s700. Jednino je bitno da ne kupis neku losu jeftinu karticu, jer ce onda sigurno da ti pravi probleme.
A ako imas mogucnosti, pogledaj malo po ebay-u za tu e-kupovinu, jer je dosta ispativije.
Pozdrav
Sto se z1010 tice, trebala bi radi isto kao i na s700 (ovo nije moje iskustvo), pre svega zbog istog software-a (razlika je samo u velicini ikonica i grafickog interfejsa zbog rezolucija ekrana).
Znaci 99% sam siguran da ce raditi bez problema kao i na s700. Jednino je bitno da ne kupis neku losu jeftinu karticu, jer ce onda sigurno da ti pravi probleme.
A ako imas mogucnosti, pogledaj malo po ebay-u za tu e-kupovinu, jer je dosta ispativije.
Pozdrav
Pa naravno da su skuplje kod nas, jer kod nas ih imaju nekoliko firmi, monopol, a napolju u svakoj drugoj radnji, bukvalno ih dele uz hleb... 
Kako se ne isplati... ti bez te vece kartice kao da si us... bez papira... jer ne mozes da slusas mp3 i stalno moras da pazis na memoriju... ovako izkesiras se jednom u nekoliko godina uzmes karticu sa garancijom i jeste da su te malo odrali ali bar si siguran...
A koju ms duo da uzmes, pa mozes ovu sto mi imamo...
Nema na cemu popste

Kako se ne isplati... ti bez te vece kartice kao da si us... bez papira... jer ne mozes da slusas mp3 i stalno moras da pazis na memoriju... ovako izkesiras se jednom u nekoliko godina uzmes karticu sa garancijom i jeste da su te malo odrali ali bar si siguran...

A koju ms duo da uzmes, pa mozes ovu sto mi imamo...

Nema na cemu popste

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
- SnoopDoggyDogg
- Entuzijasta
Super,mada meni nije problem 10 eura manje vise,bitan mi je kvalitet kartice,ali kad vec ima garanciju od cak 3 godine onda sam siguran,jer da je losa kartica ne bi ni bilo garancije
ali cu ipak razmisliti,mozda ce neki misliti da sam lood ali se razmisljam isplati li mi ke kupovati karticu jer ako prodat z1010 i dodam pare sto bi dao za karticu mogu da kupim jedan dobar symbian kakav je 6600,zar ne
: ali mi je ipak tesko da se odreknem ovako lepog ekrana 

ne moze da skodi!
AAAAAAaa e pa izvinte molim te nisam znao da se ovde radi o MS DUO karticama .... nisam bio dovoljno pazljiv i citanju postova iznad mog ..... ali opet kad sam ja jurio MMC za Ngage cene su se razlikovale i po 1500din ....
Nego nikako da vas pitam sto su te MS DUO karticae toliko skupe ... 128 za 3700din 8O 8O .... koja je razlika od MMC kartica
:
Nego nikako da vas pitam sto su te MS DUO karticae toliko skupe ... 128 za 3700din 8O 8O .... koja je razlika od MMC kartica