K800i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Evo korisnicima k800i jedan poklon od milana91 koji iz vjerovatno svima poznatih razloga vise ne posjecuje forum, pa umjesto njega ja kacim modifikovani layout.xml fajl koji ide u tpa/system/layout
Kad ga ubacite NEMA vise logo-a operatera!
http://www.downloadtaxi.com/d/1188225766/
Kad ga ubacite NEMA vise logo-a operatera!
http://www.downloadtaxi.com/d/1188225766/
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
sta bi sa milanom91? zasto vise ne posecuje forum? ja sam ovde delimicno nov i nisam bas skroz upucen u situaciju sa milanom91.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Imam jedan problem:
Prilikom poslednjeg update-a softvera došlo je do greške na 98% obavljenog update-a i telefon se ugasio. Uspeo sam da ga upalim tek posle 20.tak minuta, ali sam predhodno morao da izvadim i vratim bateriju.
Telefon radi normalno, ali problem je to što su nestali svi jezici, kako za meni tako i za T9, osim engleskog. Sad za meni manje više, engleski mi nekako više odgovara jer nije sve baš najbolje prevedeno, ali problem mi je srpski T9!
Da li neko zna da li je moguće da nekako vratim srpski u telefon, ali bez flešovanja?
Prilikom poslednjeg update-a softvera došlo je do greške na 98% obavljenog update-a i telefon se ugasio. Uspeo sam da ga upalim tek posle 20.tak minuta, ali sam predhodno morao da izvadim i vratim bateriju.
Telefon radi normalno, ali problem je to što su nestali svi jezici, kako za meni tako i za T9, osim engleskog. Sad za meni manje više, engleski mi nekako više odgovara jer nije sve baš najbolje prevedeno, ali problem mi je srpski T9!
Da li neko zna da li je moguće da nekako vratim srpski u telefon, ali bez flešovanja?
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2
SE K800i + 1 GB Sony M2
- drum1
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 24. Dec 2006. 19:55
- Kontakt:
izvinite.. sta znaci to CID 49/50/51??
kako da znam sta imam?
edit: hteo bih i taj srpski T9 bez flashovanja... negde sam cuo da ComTrade ima software i da to oni rade... hmmm?
Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjeno pominjanje poruke o sto karaktera! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
kako da znam sta imam?
edit: hteo bih i taj srpski T9 bez flashovanja... negde sam cuo da ComTrade ima software i da to oni rade... hmmm?
Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjeno pominjanje poruke o sto karaktera! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
...where the hunter, becomes the haunted!
Danas sam kupio ovaj telefon...i samo reci hvale...uzasno mi se svidelo sto ima puno smajlija mnogo..plus za kameru sam se skroz zbunio hehe ali dobro pozitivno naravno...smeta mi tastatura ali problem je navike ne nefunckcionisanja, screensaver jer izgleda kao da je crkao telefon a ne screensaver hehe ali sve u svemu super...jedino bi hteo sve da pitam...nemojte da mi se smejete...kako se stavlja privezak na telefon?
i kako da startujem ako je ikako moguce i kameru napred? ili ona sluzi samo za video call ?

- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Prednju kameru mozes startovati iz opcije video call u glavnom meniju ali ne mozes slikati ili snimati s njom vec samo da vidis kako radi tj. pokazuje tebe 
Privezak se lako stavlja, samo provuces onaj "konac" kroz mali metalni dio pored ulaza za punjac pa provuces citav privezak kroz konac, mozda nisam bas lijepo objasnio ali poenta je da samo napravis klasicnu omcu...

Privezak se lako stavlja, samo provuces onaj "konac" kroz mali metalni dio pored ulaza za punjac pa provuces citav privezak kroz konac, mozda nisam bas lijepo objasnio ali poenta je da samo napravis klasicnu omcu...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Kad provuces kroz ulaz, deo konopcica ce biti napolju, taj deo "rasiris" i kroz njega gurnes kozni deo
Probaj nema sta da zeznes, nije uopste tesko, treba samo razmisliti 
Evo i mog k800i
sa walkman playerom
http://www.youtube.com/watch?v=9OP6oMvsRds
Radim na tome da ga prilagodim k800i hardveru
Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni".Sledeći put brisanje bez upozorenja!
milan91:znam da moze, ali meni opcije izmeni nije bilo(kako?? ne znam...)

Evo i mog k800i

http://www.youtube.com/watch?v=9OP6oMvsRds
Radim na tome da ga prilagodim k800i hardveru

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni".Sledeći put brisanje bez upozorenja!
milan91:znam da moze, ali meni opcije izmeni nije bilo(kako?? ne znam...)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
E imam jedno pitanje...kao vlasnik ovog ...moram reci bozanstvenog telefona
...kakva su vam iskustva sa padovima, udarcima itd. ...ja se posto mi je bas nov telefon plasim jako da skinem nalepnice sa ekrana i kamere....plasim se da ce se izgrebati
a da vidim ovaj telefon izgreban pa...srce ce da mi presvisne
Moze li bilo ko da mi preporuci nekako ...ne znam da ga zastitim i to...futrolu ako moze neko da mi preporuci neku dobru i da mi kaze cenu..evo ako ne moze u ovoj temi meni na pp (a za moda bi zamolio da ne obrise post). Zamolio bi saljive osobe sa ovog sajta da budu ozbiljne i da ne zezaju sa "stavi ga na jastuce i hladi ga sa lepezom " komentarima

a da vidim ovaj telefon izgreban pa...srce ce da mi presvisne

Moze li bilo ko da mi preporuci nekako ...ne znam da ga zastitim i to...futrolu ako moze neko da mi preporuci neku dobru i da mi kaze cenu..evo ako ne moze u ovoj temi meni na pp (a za moda bi zamolio da ne obrise post). Zamolio bi saljive osobe sa ovog sajta da budu ozbiljne i da ne zezaju sa "stavi ga na jastuce i hladi ga sa lepezom " komentarima

- MilančeBGD
- Expert
Ja sam cuvao zastitnu foliju
ova sa poklopca kamere je otpala posle 7 dana, a ova sa ekrana je izdrzala oko 20 dana 
Displej je mnogo bolji i lepsi bez nje
ali dobro, ja ga za sad nisam izgrebao, nije mi ni ispao i nece 
Najbolje je uzeti crystal case
Bilo je price na prethodnim stranama ove teme prelistaj i o futrolama i o ostaloj dodatnoj opremi 
BTW. w850i sw ipak nije za k800i, iako ga ja jos drzim
jer je walkman player odlican, takodje i flash wallpaper sa S500i
Probao sam i w880i sw ali on ima problema sa displayom, sad nesto muljamo
da probamo w660i sw.
Inace proban k770i sw na k800i, jedino ne radi xenon i dzojstik...

Displej je mnogo bolji i lepsi bez nje

Najbolje je uzeti crystal case

BTW. w850i sw ipak nije za k800i, iako ga ja jos drzim

Inace proban k770i sw na k800i, jedino ne radi xenon i dzojstik...

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- drum1
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 24. Dec 2006. 19:55
- Kontakt:
ljudi molim vas....
sta je to CID 49 a sta CID 50?? i ostali...?
neka verzija softwarea? kako da znam sta imam?
hocu da uptatujem software preko http://www.iprotebe.cz/firmware-k800 al ne znam sta da izaberem??
sta je to CID 49 a sta CID 50?? i ostali...?
neka verzija softwarea? kako da znam sta imam?
hocu da uptatujem software preko http://www.iprotebe.cz/firmware-k800 al ne znam sta da izaberem??
...where the hunter, becomes the haunted!
- MilančeBGD
- Expert
- MilančeBGD
- Expert