K800i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Odgovori
Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Evo korisnicima k800i jedan poklon od milana91 koji iz vjerovatno svima poznatih razloga vise ne posjecuje forum, pa umjesto njega ja kacim modifikovani layout.xml fajl koji ide u tpa/system/layout
Kad ga ubacite NEMA vise logo-a operatera!

http://www.downloadtaxi.com/d/1188225766/
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

sta bi sa milanom91? zasto vise ne posecuje forum? ja sam ovde delimicno nov i nisam bas skroz upucen u situaciju sa milanom91.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Steffa
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 26. Avg 2007. 21:22

Post od Steffa »

Ljudi zna neko zasto mi sada fon skida 5-10 kb u sekundi dok je pre skidao 20-35 kb u sekundi!!??
i zeleo bi da znam posto planiram da uzmem m2 od 1 gb da li ce da mi koci fon pa da bolje uzmem od 512 mb.
K800i fan

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

preko cega je skdiao?Pa nece ti kociti ni sa 4 gb moj savet uzmi 1gb .
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Mr One
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 23. Dec 2006. 16:44

Post od Mr One »

Imam jedan problem:
Prilikom poslednjeg update-a softvera došlo je do greške na 98% obavljenog update-a i telefon se ugasio. Uspeo sam da ga upalim tek posle 20.tak minuta, ali sam predhodno morao da izvadim i vratim bateriju.
Telefon radi normalno, ali problem je to što su nestali svi jezici, kako za meni tako i za T9, osim engleskog. Sad za meni manje više, engleski mi nekako više odgovara jer nije sve baš najbolje prevedeno, ali problem mi je srpski T9!
Da li neko zna da li je moguće da nekako vratim srpski u telefon, ali bez flešovanja?
Samsung S8000 Jet 2GB + 8GB microSD
SE K800i + 1 GB Sony M2

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

nema sanse koliko znam jel treba da se promeni FS i custompack .

drum1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Dec 2006. 19:55
Kontakt:

Post od drum1 »

izvinite.. sta znaci to CID 49/50/51??

kako da znam sta imam?

edit: hteo bih i taj srpski T9 bez flashovanja... negde sam cuo da ComTrade ima software i da to oni rade... hmmm?

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjeno pominjanje poruke o sto karaktera! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
...where the hunter, becomes the haunted!

adriano
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 17. Avg 2006. 10:53

Post od adriano »

Danas sam kupio ovaj telefon...i samo reci hvale...uzasno mi se svidelo sto ima puno smajlija mnogo..plus za kameru sam se skroz zbunio hehe ali dobro pozitivno naravno...smeta mi tastatura ali problem je navike ne nefunckcionisanja, screensaver jer izgleda kao da je crkao telefon a ne screensaver hehe ali sve u svemu super...jedino bi hteo sve da pitam...nemojte da mi se smejete...kako se stavlja privezak na telefon? :) i kako da startujem ako je ikako moguce i kameru napred? ili ona sluzi samo za video call ?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

adriano, prednju kameru mozes startovati samo prilikom video poziva,ne i u obicnom rezimu (nazalost) :cry:
D500&E71

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Prednju kameru mozes startovati iz opcije video call u glavnom meniju ali ne mozes slikati ili snimati s njom vec samo da vidis kako radi tj. pokazuje tebe :-)
Privezak se lako stavlja, samo provuces onaj "konac" kroz mali metalni dio pored ulaza za punjac pa provuces citav privezak kroz konac, mozda nisam bas lijepo objasnio ali poenta je da samo napravis klasicnu omcu...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

ja na svim modelima sad i na P990 stavljam to sa cackalicom tako mi najlakse :oops: .

adriano
Novajlija
Novajlija

Post od adriano »

e sad iamm tu problem...provukao sam ja ali...sta radim sa ostatkom?posle ostane...da li treba da zavezem ili...jel moze neko da bude mnogo dobar i da mi uslika kako izgleda privezak na telefonu ali privezan za telefon :oops: :roll: :) ?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Kad provuces kroz ulaz, deo konopcica ce biti napolju, taj deo "rasiris" i kroz njega gurnes kozni deo ;) Probaj nema sta da zeznes, nije uopste tesko, treba samo razmisliti ;)

Evo i mog k800i ;) sa walkman playerom :D

http://www.youtube.com/watch?v=9OP6oMvsRds

Radim na tome da ga prilagodim k800i hardveru ;)

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje!Sve to može u jednoj poruci! Koristi opciju "Izmeni".Sledeći put brisanje bez upozorenja!

milan91:znam da moze, ali meni opcije izmeni nije bilo(kako?? ne znam...)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

adriano
Novajlija
Novajlija

Post od adriano »

E imam jedno pitanje...kao vlasnik ovog ...moram reci bozanstvenog telefona :D ...kakva su vam iskustva sa padovima, udarcima itd. ...ja se posto mi je bas nov telefon plasim jako da skinem nalepnice sa ekrana i kamere....plasim se da ce se izgrebati :(
a da vidim ovaj telefon izgreban pa...srce ce da mi presvisne :cry: :smutny:
Moze li bilo ko da mi preporuci nekako ...ne znam da ga zastitim i to...futrolu ako moze neko da mi preporuci neku dobru i da mi kaze cenu..evo ako ne moze u ovoj temi meni na pp (a za moda bi zamolio da ne obrise post). Zamolio bi saljive osobe sa ovog sajta da budu ozbiljne i da ne zezaju sa "stavi ga na jastuce i hladi ga sa lepezom " komentarima :lol: :D :lol:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Ja sam cuvao zastitnu foliju :) ova sa poklopca kamere je otpala posle 7 dana, a ova sa ekrana je izdrzala oko 20 dana :)
Displej je mnogo bolji i lepsi bez nje :) ali dobro, ja ga za sad nisam izgrebao, nije mi ni ispao i nece :)
Najbolje je uzeti crystal case ;) Bilo je price na prethodnim stranama ove teme prelistaj i o futrolama i o ostaloj dodatnoj opremi :)

BTW. w850i sw ipak nije za k800i, iako ga ja jos drzim :) jer je walkman player odlican, takodje i flash wallpaper sa S500i :) Probao sam i w880i sw ali on ima problema sa displayom, sad nesto muljamo :) da probamo w660i sw.
Inace proban k770i sw na k800i, jedino ne radi xenon i dzojstik... :(

drum1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 24. Dec 2006. 19:55
Kontakt:

Post od drum1 »

ljudi molim vas....

sta je to CID 49 a sta CID 50?? i ostali...?

neka verzija softwarea? kako da znam sta imam?

hocu da uptatujem software preko http://www.iprotebe.cz/firmware-k800 al ne znam sta da izaberem??
...where the hunter, becomes the haunted!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Trazi malo, bilo je dosta put price o tome sta je CID ;)
Skini XS++ i pokreni pa ces videti koji ti imas CID ;)

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

sta znaci RSS u gornjem levom uglu stikliran? pozz

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Znaci da je update zavrsen i da mozes procitate najnovije vesti.... :roll:

Soky
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Jul 2007. 23:17

Post od Soky »

Imam jedno pitanje. Posto imam slusalice i od k800 i od k750, jedne cu da dam drugu, da li su iste ili su ove od k750 ipak jace?

Odgovori