podesavanje mms i gprs nokia 3650 063 mreza

konfiguracija mobilnih telefona za MMS/GPRS i ostale usluge domaćih operatora
bokan
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 01:13
Kontakt:

podesavanje mms i gprs nokia 3650 063 mreza

Post od bokan »

treba mi rucno podesavanje da li moze neko da mi pomogne unapred hvala zivi i zdravi bili a mozete i da mi posaljete poruku na email bokidiamond@hotmail.com
borko

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Идеш на сајт Мобтела,одеш на подешавање телефона,одабереш неки Симбиан телефон,као на пример 6600,јер нисам сигуран да има ѕа твој али је то све исто и онда препишеш подешавања где треба!
Поздрав 8)

bokan
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od bokan »

mozes li ti da odes na sajt i da mi prepises to podesavanje posto ja radim inace ja radim u preduzecu diamond unapred hvala

pozdrav
borko

Brainwashed
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 01:07

Post od Brainwashed »

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-konf ... Nokia/3650

doshao si na pravo mesto...samo si trebao malo da obratish pazznju...
malo ko je shvatio da je mobilnisvet jedini nash sajt koji pokushava da pomogne ljudima u svim aspektima koji se tichu mobilnih telefona...
...nazzalost, i ljudi sa preko 1000 postova na ovom forumu to ne znaju...*khm*lomnica*khm* :P

zdravpo... ;)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

A sto jednostavno ne posaljes sms na 9863 koja glasi "gprs" ili "mms" i stici ce ti poruke sa automatskim podesavanjem, jel nije prostije ili ti bas treba rucno iz nekog razloga, meni na TIMovoj 6630 sa automatskim setovanjem sve radi

Pozdrav :D
HOX Titanium gray

bokan
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od bokan »

Brainwashed, hvala ti prepisao sam mogu li date zmolim za jednu uslugu mom bratu treba rucno podesavanje mms i gprs nec338 064 mreza on je aktivirao uslugu za mms i gprs pozivom na korisnicki servis 064789 da li mozes da naces sajt za rucno podesavanje mms i gprs mobilni telefon nec338 unapred hvala ziv i zdrav bio
pozdrav tebi
borko

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Brainwashed,a kako mu ja to nisam pomogao kad sam mu lepo napisao gde da ode,sta da trazi i samo da to prepise,sve je to par minuta posla,mnogo ima ljudi ovde da bih sad svakom servirao sve na tacni! :uhuh:
A mogao je i tako kao sto si mu ti napisao,isto mu dodje jer ovde nisu izmisljali toplu vodu nego prepisali sa sajta provajdera!
Pozdrav 8)

Brainwashed
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 01:07

Post od Brainwashed »

nishta loshe nisam mislio...
ali, nalazimo se trenutno na sajtu koji ima ono shto je trazzio, a ti ga upuccujesh dalje...to je moja poenta...

pozdrav...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Upucujem ga na izvor,a ne na neki levi link jer sam pretpostavio da je vec trazio i nije nasao pa sam ga uputio tamo gde ce 101% naci podesavanja! :wink:
Pozdrav 8)

bokan
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od bokan »

Lomnica_city, brainwashed je super sve mi je pomogao alal mu vera on je naljbolji na ovom forumu
borko

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

bokan, nema potrebe više ručno da podešavaš bilo šta, tu su konfiguracijske poruke :wink: :)

bokan
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od bokan »

Zoka, a gde su te gonfiguracijske poruke gde da ih nacem mozes li da mi kazes gde

pozdrav tebi
borko

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Pošto si 063 korisnik, pozoveš samo call centar, kažeš im da želiš da aktiviraš mms i gprs, koji model telefona imaš i naravno svoj broj, oni ti posle par minuta pošalju dve poruke, i kad ih primiš samo ih otvoriš i ideš na "Save", tj sačuvaš ih, i problem rešen. Posle samo iskljućiš i uključiš telefon, i sve radi :wink: :)

Odgovori