podesavanje mms i gprs nokia 3650 063 mreza
podesavanje mms i gprs nokia 3650 063 mreza
treba mi rucno podesavanje da li moze neko da mi pomogne unapred hvala zivi i zdravi bili a mozete i da mi posaljete poruku na email bokidiamond@hotmail.com
borko
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Brainwashed
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 01:07
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-konf ... Nokia/3650
doshao si na pravo mesto...samo si trebao malo da obratish pazznju...
malo ko je shvatio da je mobilnisvet jedini nash sajt koji pokushava da pomogne ljudima u svim aspektima koji se tichu mobilnih telefona...
...nazzalost, i ljudi sa preko 1000 postova na ovom forumu to ne znaju...*khm*lomnica*khm*
zdravpo...
doshao si na pravo mesto...samo si trebao malo da obratish pazznju...
malo ko je shvatio da je mobilnisvet jedini nash sajt koji pokushava da pomogne ljudima u svim aspektima koji se tichu mobilnih telefona...
...nazzalost, i ljudi sa preko 1000 postova na ovom forumu to ne znaju...*khm*lomnica*khm*

zdravpo...

Brainwashed, hvala ti prepisao sam mogu li date zmolim za jednu uslugu mom bratu treba rucno podesavanje mms i gprs nec338 064 mreza on je aktivirao uslugu za mms i gprs pozivom na korisnicki servis 064789 da li mozes da naces sajt za rucno podesavanje mms i gprs mobilni telefon nec338 unapred hvala ziv i zdrav bio
pozdrav tebi
pozdrav tebi
borko
- Lomnica_city
- Expert
Brainwashed,a kako mu ja to nisam pomogao kad sam mu lepo napisao gde da ode,sta da trazi i samo da to prepise,sve je to par minuta posla,mnogo ima ljudi ovde da bih sad svakom servirao sve na tacni!
A mogao je i tako kao sto si mu ti napisao,isto mu dodje jer ovde nisu izmisljali toplu vodu nego prepisali sa sajta provajdera!
Pozdrav

A mogao je i tako kao sto si mu ti napisao,isto mu dodje jer ovde nisu izmisljali toplu vodu nego prepisali sa sajta provajdera!
Pozdrav

- Brainwashed
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 01:07
- Lomnica_city
- Expert
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07
Pošto si 063 korisnik, pozoveš samo call centar, kažeš im da želiš da aktiviraš mms i gprs, koji model telefona imaš i naravno svoj broj, oni ti posle par minuta pošalju dve poruke, i kad ih primiš samo ih otvoriš i ideš na "Save", tj sačuvaš ih, i problem rešen. Posle samo iskljućiš i uključiš telefon, i sve radi