Jel' znate onu cuvenu recenicu:
Nisam znao gde da postavim ovu temu, pa sam je stavio u Nokia deo. Koji program...?

Mozda je svisan komentar jer je Miskoni vec rekao misljenje ali nisam mogao da se suzdrzim .Dexter napisao:Hmm,forum je ovakav od pochetka ne znam zashto bi se sada menjao...Mnogo novajlije bi se pogubile na forumu i nastao bi opshti haos !
Nisu potrebne nove kategorije nego malo veca paznja forumasha,znachi da NE otvaraju ISTE teme po 15ak pata,da naslovi budu precizniji i odredjeniji i naravno da postovi budu shto kvalitetnije i to je to...
Ja sam dao predlog. Nemam telefon sa OSom, pa ne mogu da pomognem na tom polju, a i kao sto rekoh, neka se potrudi onaj kome treba. Ja ne znam ni sta bih otvorio, mozda "Koji mi player/PDF reader/file manager preporucujete?", "Koji je najbolji program za to-i-to?" ili "Sjajan symbian program za chat preko IRCa" itd. To su vec teme koje su usko vezane za OS i softver.ninolina napisao:RazbojNick, ajde i ti onda pomozi kad se vec javljas...Daj neku dobru temu o OS-u......Ipak ovde ljudi prilicno brzo dobijaju odgovore na svoja pitanja i nedoumice...Ako je vecina za odvajanje Smartphone-a u novi deo, i ja cu podrzati...mada je meni forum i ovako dobar...ja bih samo malo sarenije postove...fontove u bojama...ali na zalost ne moze ni to...
![]()
Ne, ne, ovo je pobuna i to na otvorenom moruLomnica_city napisao:Ovo nije kritikovanje vec predlaganje jedne VEOMA korisne promene jer je ogromno interesovanje za tako nesto a svaki forum mora da raste i da se razvija,pa mora izmedju ostalog da prati potrebe svojih clanova,a videcemo sta ce reci kalinicm na ovo jer je Miskoni jedan od moderatora i njegova rec ipak nije zadnja i odlucujuca ako vlasnik misli drugacije i zeli da poslusa svoje clanove!
Pozdrav
Moja nije ni zadnja, ni prednja, ni odlučujuća, šta više - nemam nikakvog uticaja. Smatram da prethodno treba neke druge bitnije stvari uraditi, a posle će se lako dodavati nove kategorije - po potrebi.Lomnica_city napisao:jer je Miskoni jedan od moderatora i njegova rec ipak nije zadnja i odlucujuca