Da li ste za nov podforum o Symbianu?

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?

Da li ste za uvodjenje novog podforuma?

Da
45
79%
Ne
12
21%

Ukupno glasova: 57

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Cinjenica je da ce uvek neko biti protiv zbog nekog odrzavanja balansa i kosmicke ravnoteze... :P
Jel' znate onu cuvenu recenicu:
Nisam znao gde da postavim ovu temu, pa sam je stavio u Nokia deo. Koji program...?
;)
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Da budem iskren, ne znam da li jesam ili nisam za ovakvu ideju. Lobachewsky, trebalo je da staviš i opciju "neodlučan". :wink: Možda u nekom narednom periodu, kako se forum već prirodno bude širio, za sada ne vidim neku potrebu za tim.

zvezdarac
neaktivan nalog
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 09:07

Post od zvezdarac »

Dexter napisao:Hmm,forum je ovakav od pochetka ne znam zashto bi se sada menjao...Mnogo novajlije bi se pogubile na forumu i nastao bi opshti haos !
Nisu potrebne nove kategorije nego malo veca paznja forumasha,znachi da NE otvaraju ISTE teme po 15ak pata,da naslovi budu precizniji i odredjeniji i naravno da postovi budu shto kvalitetnije i to je to...
Mozda je svisan komentar jer je Miskoni vec rekao misljenje ali nisam mogao da se suzdrzim .
Neka moderator obrise ovo ako nisam u pravu i ako sam preterao.
:shock:
Ako je tako od pocetka sto svi ne nosimo "cigle" od telefona nego idemo za tehnoloskim napredkom?(analogija sa forumom)
Kako se izgubiti u necemu sto je preglednije???
Kako naterati nekog novog ko dolazi ovde prvi put da ne otvara temu po 15ti put ako je nepregledno i ne moze da nadje ono sto ga zanima?Tako sto ce biti usmeren pod-temom tamo gde treba 6630,N70,E70,symbian,UIQ,WindowsMobile i sl.
Kvalitet postova je neminovno takav-kakav je zbog otvorenosti foruma.
Smanjiti malo komentare koji nikome do sada nisu pomogli
SLAZEM SE
Previse je ovde onih koji cavrljaju i ne pomazu nego idu u off
N70 v 5.0609.2.0.1

RazbojNick
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 17:29
Kontakt:

Post od RazbojNick »

ninolina napisao:RazbojNick, ajde i ti onda pomozi kad se vec javljas...Daj neku dobru temu o OS-u... :wink: ...Ipak ovde ljudi prilicno brzo dobijaju odgovore na svoja pitanja i nedoumice...Ako je vecina za odvajanje Smartphone-a u novi deo, i ja cu podrzati...mada je meni forum i ovako dobar...ja bih samo malo sarenije postove...fontove u bojama...ali na zalost ne moze ni to... :shock: :wacko:
Ja sam dao predlog. Nemam telefon sa OSom, pa ne mogu da pomognem na tom polju, a i kao sto rekoh, neka se potrudi onaj kome treba. Ja ne znam ni sta bih otvorio, mozda "Koji mi player/PDF reader/file manager preporucujete?", "Koji je najbolji program za to-i-to?" ili "Sjajan symbian program za chat preko IRCa" itd. To su vec teme koje su usko vezane za OS i softver.

Inace, duplikat teme se cesto resavaju spajanjem tema.

Kada bi se uvela npr. symbian soba, i imam pitanje vezano za nokiu 6630, gde da postavim topic, u tu ili "Nokia" sobu, jer telefon je i Nokia i symbian?

I, ljudi, ne morate napadati nekoga ako ima drugacije misljenje od vaseg. Kapiram da se neko ni ne javi, kad vidi da ce biti napadnut. Ja nisam ni glasao, jer mi je na kraju svejedno. Smatram da sam u svom postu samo sagledao stanje na forumu koji uglavnom istovremeno poseti jednocifren broj ljudi i koji po sobi ima u proseku do 15 poruka dnevno.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

RazbojNick, ako si pomislio da te napadam...sorry man... :? nije mi to bila namera... :uhuh: ...

Pozzzz... :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

A bre ljudi sto ga toliko komplikujete breee!!! :P :P
Glavnu i zadnju rec ima admin sajta i nesto ne verujem da ce on otvoriti novu sobu ili podforum. Tako da bi trebalo prvo njega da konsultujete :blinky: :blinky:
and justice for all...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

DREAM WEAVER, pa mi samo iznosimo svoja misljenja...to i jeste poenta bilo kog foruma...polemisanje... :roll: :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zvezdarac
neaktivan nalog

Post od zvezdarac »

ninolina,
DREAM WEAVER je u pravu.Dzabe "tupimo slova" :dry:
Malo sam prelistao kritike i predloge i dosao do zakljucka da ni jedna inicijativa za promenu foruma nije usvojena od strane korisnika nikada!
(ne pricam za ispravljanje gresaka)
Promenjen je izgled foruma kada je to njima trebalo (adminima) da bi povecali broj reklama a za ostatak sugestija?
JOCK!
E sada ako ima kosmicke pravde sto bi rekao Lobachewsky, moj post nece biti obrisan od moderatora ili admina nego (daj Boze) demantovan.
primeri :
viewtopic.php?t=3347 (za glasanje)
viewtopic.php?t=3022 (najposeceniji telefon)
viewtopic.php?t=4975 (za mp3 pretragu)
viewtopic.php?t=6123 (klasifikacija clanova)
viewtopic.php?t=3992 (vise moderatora)
viewtopic.php?t=4776 (zenski kutak)

Jos uvek cekam da se ovde oglasi i kalinicm kao jedini merodavan.

pozdrav
N70 v 5.0609.2.0.1

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zaboravio si da dodas odbijeni predlog za smanjenje pravila 100 karaktera na 50-ak karaktera ili da vazi samo za one sa titulom manjom on na primer Mobil manijak,ne secam se tacno al tako nesto!
Pozdrav 8)

zvezdarac
neaktivan nalog

Post od zvezdarac »

Lomnica_city, ih pa primera ima koliko zelis ali nije sustina samo kritikovati nego konstruktivno kritikovati.
Ako se zeli shvatiti dovoljan je i jedan primer ne treba pakovati bajtove.
Nadam se da nam je svima cilj da forum bude bolji a ne da kritikujemo bez razloga i da kuckamo radi kuckanja.
pozdrav
N70 v 5.0609.2.0.1

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ovo nije kritikovanje vec predlaganje jedne VEOMA korisne promene jer je ogromno interesovanje za tako nesto a svaki forum mora da raste i da se razvija,pa mora izmedju ostalog da prati potrebe svojih clanova,a videcemo sta ce reci kalinicm na ovo jer je Miskoni jedan od moderatora i njegova rec ipak nije zadnja i odlucujuca ako vlasnik misli drugacije i zeli da poslusa svoje clanove!
Pozdrav 8)

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

Lomnica_city napisao:Ovo nije kritikovanje vec predlaganje jedne VEOMA korisne promene jer je ogromno interesovanje za tako nesto a svaki forum mora da raste i da se razvija,pa mora izmedju ostalog da prati potrebe svojih clanova,a videcemo sta ce reci kalinicm na ovo jer je Miskoni jedan od moderatora i njegova rec ipak nije zadnja i odlucujuca ako vlasnik misli drugacije i zeli da poslusa svoje clanove!
Pozdrav 8)
Ne, ne, ovo je pobuna i to na otvorenom moru :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Salim se i ja sam glasao za otvaranje novog podforuma koji bi bio posvecen symbian, eventualno i UIQ uredjajima. Pozdrav ;)

zvezdarac
neaktivan nalog

Post od zvezdarac »

Lomnica_city,
Predlaganje - naravno to je osnovno.

Forum jeste (bio) dobar ali izlazi iz pelena i treba mu novo odelce.
Predlog je da mu "kupimo" bar pantalone :) :) :)
Uspavati se na lovorikama nikada nije dobro :(
Oduvek sam se divio ljudima koji su apriori svakog predloga za izmenu.
Zar oni nikad ne kupe nov telefon,kola,namestaj,apgrejduju racunar i sl?
Odoh u off i nabijanje bajtova.
Postacu jedan od onih sto nabijaju broj poruka praznom pricom.
A takve prvi ne podnosim :disgust:
Zato cekam kalinicm-a da kaze svoje
pozdrav
N70 v 5.0609.2.0.1

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Lomnica_city napisao:jer je Miskoni jedan od moderatora i njegova rec ipak nije zadnja i odlucujuca
Moja nije ni zadnja, ni prednja, ni odlučujuća, šta više - nemam nikakvog uticaja. Smatram da prethodno treba neke druge bitnije stvari uraditi, a posle će se lako dodavati nove kategorije - po potrebi.

BTW, tema ide u "Kritike i predlozi" deo.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Symbian je prica za sebe i poseban je cak i u odnosu na druge platforme,mislim da bi bilo ok otvoriti novu sobicu.
Konkretno bi se tu update-ovale informacije u vezi samog Symbiana(novosti,vesti,verzije...),a sto se tice softvera,najbolje bi bilo da se komunicira preko PP zbog krsenja poznatih pravila.Korisnici nek navedu za sta im treba neki programcic i onaj koji zna sve o njemu nek kontaktira coveka (ili zenskinju :D :D ). Eto...

U odeljku Nokia vec ima tema za Najbolje/Najkorisnije aplikacije za Symbian pa ako se postavi posebna sobica nek se ubaci i ovo,jer koliko vidim zazivela je tema,nije obrisana zbog softvera itd.
:)

zvezdarac
neaktivan nalog

Post od zvezdarac »

Dakle admin taktika je kuliranje za smirivanje tenzije?
Na zalost izgleda da sam bio u pravu (vidi-poruka-zvezdarac@07.09.'06.@06:57) i da se forum menja samo ako za to imaju admini interesa :( :cry:
Vidim da je kalinicm bio prisutan juce i odgovarao na kritike i predloge a da je ovu temu "prevideo"

Steta :(

pozdrav
N70 v 5.0609.2.0.1

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

Kratko i jasno, podforuma od Symbianu neće biti iz razloga što je to inicijalna kapisla za distribuciju nelegalnog softvera, a mi u tome ne želimo da učestvujemo. Čak i linkovi ka legalnom softveru bi morali svi da se proveravaju a za to nema resursa.

Napadanje admina u bilo kom smislu može proizvesti samo suprotan efekat, pritisak ne pomaže. Forum takav kakav je funkcioniše dobro, a kada se budu radile izmene onda će biti temeljne i sveobuhvatne.

"...samo ako za to imaju admini interesa..." - da ovom sajtu nisu u intersu posetioci i kvalitetna usluga, sajt ne bi bio posećen. Nisam pobornik čestih i sitnih promena, već jednokratnih i temeljnih. Sve u svoje vreme, Symbian će postojati na forumu kada se bude moglo legalno kupiti kod nas Symbian programi.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

znao sam da ce ovakav ishod da bude na kraju i zato sam i rekao na pocetku da je ova tema gubljenje vremena :disgust: i na pp'u moze da se doture programi,appovi samo treba traziti od pravih osoba...
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

N6670
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Jun 2006. 01:14

Post od N6670 »

Kasno se priključujem... Ja sam ZA, sad mi pade napamet da tražim anti-virus za N6670 i treba da listam 39 STRANA da bih proverio da li je već postavljena tema!?!? :blinky: :blinky: Ni u ludilu! Nisam primetio da postoji PRETRAGA TEME ili sl. , ako postoji neka me prosvetli.

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

N6670, u dnu sajta postoji opcija Traži. Ali, ako tražiš bilo šta za download, to na ovom forumu nećeš naći. Pokušaj direktno na Nokia sajtu za tvoj model telefona.

Odgovori