Games

šta Vam se sviđa a šta ne, šta biste promenili da ste admin sajta?
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Games

Post od mkvb »

Posto ima dosta postova u vezi igrica, sto ne napravite neku sekciju samo za igrice, mislim da moze lepo da se uklopi pored kafica, poredjenja modela i dr... Sta mislite o tome?
HOX Titanium gray

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

mkvb, ja mislim da ideja nije losa.Mene licno igrice ne zanimaju ali mozda bi odgovaralo mladjem delu populacije koja se vise bavi igricama...Mozda bi trebalo razmisliti o ovome predlogu. :)
MNJIH!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Vulle_NS, složila bih se sa tobom...Ja recimo nemam ni jednu igricu u telefonu, ali zašto da ne, verujem da ima mnogo članova ovde kojima je to zanimljivo i prate dešavanja u vezi sa istim :wink: :)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja sam imao samo onu cuvenu nokia zmijicu instaliranu na telefonu a vise nemam ni to, ni mene ne interesuju igrice na telefonu ali bilo je dosta price o njima na forumu pa rekoh da se obuhvati to sve na jedom mestu posto je cinjenica da su popularne, pozdrav
HOX Titanium gray

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

:lol: A ovde se oglasili svi...osim onih koje igrice bas zanimaju...he he he ...Pa evo ja licno obozavam Zumu...ista je kao na kompu...I to je otprilike ono sto od igrica koristim... 8)

A takodje podrzavam da bi trebao da postoji deo foruma za njih... :)

Isto tako mislim da treba da postoji i odeljak koji bi pruzao softversku podrsku u obliku saveta i objasnjenja programa i aplikacija...... :wink:

Pozdrav... :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

pa evo i ja obozhavam igrice , mada ih i nemam mnogo na telefonu , ali ove koje imam odlichne su , a i ja podrzhavam da se napravi podforum za njih , a slazhem se sa ninolina, da treba da postoji i odeljak koji bi pruzao softversku podrsku u obliku saveta i objasnjenja programa i aplikacija 8) :wink: :) :D :lol:

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Slazem se sa svima vama!!!!!!!!!!! Ja bas volim da igram igrice i skidam ih sa sajta !!! pa bih lako mogao reci koja je dora a koja ne!!!

aloaloaloalo
......Smej se smej,uvek se smej........

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

pa...mozda bi mogla da se otvori takva kategorija,ali bilo bi dosta posla,morala bi stalno da se kontrolishe poshto je jelte zabranjena piraterija na sajtu tako da... :roll:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Trebalo bi otvoriti podforum za igre (ZONA IGARA, npr.), to bi rasteretilo ostale podforume. Dalje, ne bih pravio neki univerzalni podforum tipa Softwere jer ako je neki program konkretno vezan za Nokijin Symbian postavice se u Nokia, a ne u tom univerzalnom i zajednickom Softwere podforumu.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Odgovori