Posto ima dosta postova u vezi igrica, sto ne napravite neku sekciju samo za igrice, mislim da moze lepo da se uklopi pored kafica, poredjenja modela i dr... Sta mislite o tome?
mkvb, ja mislim da ideja nije losa.Mene licno igrice ne zanimaju ali mozda bi odgovaralo mladjem delu populacije koja se vise bavi igricama...Mozda bi trebalo razmisliti o ovome predlogu.
Vulle_NS, složila bih se sa tobom...Ja recimo nemam ni jednu igricu u telefonu, ali zašto da ne, verujem da ima mnogo članova ovde kojima je to zanimljivo i prate dešavanja u vezi sa istim
Ja sam imao samo onu cuvenu nokia zmijicu instaliranu na telefonu a vise nemam ni to, ni mene ne interesuju igrice na telefonu ali bilo je dosta price o njima na forumu pa rekoh da se obuhvati to sve na jedom mestu posto je cinjenica da su popularne, pozdrav
A ovde se oglasili svi...osim onih koje igrice bas zanimaju...he he he ...Pa evo ja licno obozavam Zumu...ista je kao na kompu...I to je otprilike ono sto od igrica koristim...
A takodje podrzavam da bi trebao da postoji deo foruma za njih...
Isto tako mislim da treba da postoji i odeljak koji bi pruzao softversku podrsku u obliku saveta i objasnjenja programa i aplikacija......
Pozdrav...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
pa evo i ja obozhavam igrice , mada ih i nemam mnogo na telefonu , ali ove koje imam odlichne su , a i ja podrzhavam da se napravi podforum za njih , a slazhem se sa ninolina, da treba da postoji i odeljak koji bi pruzao softversku podrsku u obliku saveta i objasnjenja programa i aplikacija
pa...mozda bi mogla da se otvori takva kategorija,ali bilo bi dosta posla,morala bi stalno da se kontrolishe poshto je jelte zabranjena piraterija na sajtu tako da...
Trebalo bi otvoriti podforum za igre (ZONA IGARA, npr.), to bi rasteretilo ostale podforume. Dalje, ne bih pravio neki univerzalni podforum tipa Softwere jer ako je neki program konkretno vezan za Nokijin Symbian postavice se u Nokia, a ne u tom univerzalnom i zajednickom Softwere podforumu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.