e50 baterija 2-3 dana uz umereno koriscenje, ako se izivljavate moze biti i dan ! 6300 baterija u proseku 3-4 dana, 6233 ne znam nisam ga imao ! Sve naj o ovim fonovima, koje sam imao, izgled fantastican, kvalitete kuciste vrh - pitenje je symbian ili klasik - moj glas ide za E50 !
pozz
6233, 6300 ili E50
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
leki, Telefon sa symbianom ti je kao racunar,ne mislim bukvalno,ali ono sto je windows za komp. to je symbian za telefone.Znaci u mogucnosti si da kompletno personalizujes telefon ubacujes kojekave programe, igre,..
Ali ima i mana pre svega sporost,povremena zabagivanja,nekompatibilnost pojedinog softvera tj ako ne znas koja ti je verzija i tako to.
Dok kod ovih ne symbian telefona ti je vec sve ubaceno i ti nemas mogucnost nista menjati.
Sad sta ti treba.I da symbian telefoni teze dosade od ovih ostalih.
Ali ima i mana pre svega sporost,povremena zabagivanja,nekompatibilnost pojedinog softvera tj ako ne znas koja ti je verzija i tako to.
Dok kod ovih ne symbian telefona ti je vec sve ubaceno i ti nemas mogucnost nista menjati.
Sad sta ti treba.I da symbian telefoni teze dosade od ovih ostalih.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
leki, ja mislim da bi tvoje potrebe zadovoljio 6233, e50 je vise poslovni telefon. ako bas zelis symbian za pocetak uzmi n70, telefon je odlican, lak za koriscenje, i proveren.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album