6233, 6300 ili E50

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Jovko
Banned
Pridružio se: Sub, 18. Nov 2006. 03:27

Post od Jovko »

e50 baterija 2-3 dana uz umereno koriscenje, ako se izivljavate moze biti i dan ! 6300 baterija u proseku 3-4 dana, 6233 ne znam nisam ga imao ! Sve naj o ovim fonovima, koje sam imao, izgled fantastican, kvalitete kuciste vrh - pitenje je symbian ili klasik - moj glas ide za E50 !
pozz

leki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 25. Avg 2007. 16:32

Post od leki »

u cemu je u sustini razlika da li je nokia symbian ili ne?? :? posto se ja razmisljam izmedju 6233 i e50 (oba nudi telenor). nisam nikada imao fon sa symbian-om pa ne znam razliku. :blinky:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

leki, Telefon sa symbianom ti je kao racunar,ne mislim bukvalno,ali ono sto je windows za komp. to je symbian za telefone.Znaci u mogucnosti si da kompletno personalizujes telefon ubacujes kojekave programe, igre,..
Ali ima i mana pre svega sporost,povremena zabagivanja,nekompatibilnost pojedinog softvera tj ako ne znas koja ti je verzija i tako to.
Dok kod ovih ne symbian telefona ti je vec sve ubaceno i ti nemas mogucnost nista menjati.
Sad sta ti treba.I da symbian telefoni teze dosade od ovih ostalih. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

leki, ja mislim da bi tvoje potrebe zadovoljio 6233, e50 je vise poslovni telefon. ako bas zelis symbian za pocetak uzmi n70, telefon je odlican, lak za koriscenje, i proveren.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

nseries
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 03:59

Post od nseries »

leki, iako sam poklonik symbiana moja preporuka bi bila 6233,slobodno uzmi-neces pogresiti :wink:
Nokia N73 ME+2GB MiniSD Kingston+AD-49+Hama CS-408 Headphones

Odgovori