Koji mob sa Mp3 podrskom uzeti: Nokia 3300 ili N-Gage ili..?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ja sam probao , ali nije radila. Uvek prvo mora da se formatira, i čekao sm fon 8 sati, a on je idalje stajao na jednoj crtici... Sutra sam doneo karticu u radnju i zamenio uz povraćaj novca. Ta ljubazna radnja su Mikro Računari, moram da ih hvalim, kada su tako dobri. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Jel ti to 8 sati iz zaebancije il stvarno? 8O
A koja je marka bila, mozda ne radi sa svim karticama...? :roll:
A 512 kako ide? Trebalo bi dobro valjda, meni 256 mb radi super, brzo, sve... Ne kazem da je +256 mb malo ali ne znam...? :)

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Krenuo sam da spavam u 23:30, probudio se u 07:30 i telefon ni da makne. 512 ide, ali moraš da čekaš nekoliko minuta pre nego što očita sve pesme, što mene iritira, te ja zato imam 2X karticu od 256. Ti verovatno koristiš ultra mp3, te nemaš problema sa sporim učitavanjem pesama. :mrgreen:

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Stefank, na testu N-gage qd pise da podrzava mmc kartice do 1gb. Mozda radi na qd a ne na obicnom. Za N-gage pise da rade kaetice samo do 128mb a rade i vece!
Black Sabbath!!!

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Kako god, ali svaki računar tako slabog procesora, malog RAMa, mora višom silom da se bori sa toliko memorije. Pokušajte da razumete, da je ovo kao da imaš 1GB memorije na nekoj od 386 mašina.

Volverine
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 15. Jan 2005. 21:21

nesto sam radoznao

Post od Volverine »

ok hvala na odgovorima :D . A jel neko zna da li se mogu stavljati mp3 kao zvono za poruku na 3300 ili sta vec moze da se stavlja :?: :?: :?:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Za zvono može AAC, zeznuo si se sa 3300, MIDI, šteta što ne uze N-gage, mp3, mnogo je bolji fon, za poruke nisam siguran, mislim da može isto sve spomenuto, proveriću sutra. :mrgreen:

Volverine
Novajlija
Novajlija

Post od Volverine »

:D Ne brini Ludace nisam jos nista uzeo, ali samo sto nisam, znam da je mnogo bolji fon N-Gage, jedino me odvraca taj glupav nacin pricanja (ali mogu valjda i na sluske). Hvala na odgovoru :wink:

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Da i ja preporucujem N-Gage jer imas Mp3,Igrice, male filmove..........ali opet sve zavisi od ukusa :wink: Sta kazete :?:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Stefke, akcenat je na muzici, a ona na QD nedostaje 100% i ne može nikakav Ultra mp3 da zamnei izozstanak podrške na samom telefonu...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Pored smorene nokije 6600 i ja bih preporuchio N-Gage QD koji je kompaktniji od obichnog N-Gage-a, a i ima dobar odnos kvalitet/cena... :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Ali čovek hoće telefon sa što boljim mp3jem i radiom, a to N-gage QD nema. Zašto se uopšte upliću ti neki levi modeli u ovu priču??? 8O

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Pazi N-Gage ima Mp3, i ostale zezalice sto ga cini posebnim! Zasto? Pa svi se pale na njega ustvari to ti je kao PALM ali je telefon! Bolje uzeti neki bas telefon pored njega PALM ili Mp3 player i imas sve kao N-Gage! Jel sam u pravu :?:
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Volverine
Novajlija
Novajlija

Post od Volverine »

Wobby napisao:Bolje uzeti neki bas telefon pored njega PALM ili Mp3 player i imas sve kao N-Gage! Jel sam u pravu :?:
8) pa batice nema lepseg kad ti zazvoni jedinstvena mp3 melodija i svi se okrecu da vide to cudo :twisted: . A i sto da nosim 2 stvari kad sve moze u jednoj :wink:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Ludak »

Wobby, nisi. Palm(250+ kusur evra) ili/+ FM mp3 plejer sa 256+ mb memorije( 150 evra) + telefon sa kolor ekranom(100 evra), pocket DVD(300+ evra) + gameboy advance(barem 150), da nije sve to malo skuplje od 200 evra, koliko je N-gage sa karticom od 256, a u njemu imaš sve zajedno, lako za upotrebu, a ako baš hoćeš, N-gage je lakši za upotrebu od 3300, koja je S40, ali ima jako komplikovan meni. 8)

Odgovori