Ja sam probao , ali nije radila. Uvek prvo mora da se formatira, i čekao sm fon 8 sati, a on je idalje stajao na jednoj crtici... Sutra sam doneo karticu u radnju i zamenio uz povraćaj novca. Ta ljubazna radnja su Mikro Računari, moram da ih hvalim, kada su tako dobri.
Jel ti to 8 sati iz zaebancije il stvarno? 8O
A koja je marka bila, mozda ne radi sa svim karticama...?
A 512 kako ide? Trebalo bi dobro valjda, meni 256 mb radi super, brzo, sve... Ne kazem da je +256 mb malo ali ne znam...?
Krenuo sam da spavam u 23:30, probudio se u 07:30 i telefon ni da makne. 512 ide, ali moraš da čekaš nekoliko minuta pre nego što očita sve pesme, što mene iritira, te ja zato imam 2X karticu od 256. Ti verovatno koristiš ultra mp3, te nemaš problema sa sporim učitavanjem pesama.
Stefank, na testu N-gage qd pise da podrzava mmc kartice do 1gb. Mozda radi na qd a ne na obicnom. Za N-gage pise da rade kaetice samo do 128mb a rade i vece!
Kako god, ali svaki računar tako slabog procesora, malog RAMa, mora višom silom da se bori sa toliko memorije. Pokušajte da razumete, da je ovo kao da imaš 1GB memorije na nekoj od 386 mašina.
Za zvono može AAC, zeznuo si se sa 3300, MIDI, šteta što ne uze N-gage, mp3, mnogo je bolji fon, za poruke nisam siguran, mislim da može isto sve spomenuto, proveriću sutra.
Ne brini Ludace nisam jos nista uzeo, ali samo sto nisam, znam da je mnogo bolji fon N-Gage, jedino me odvraca taj glupav nacin pricanja (ali mogu valjda i na sluske). Hvala na odgovoru
Da i ja preporucujem N-Gage jer imas Mp3,Igrice, male filmove..........ali opet sve zavisi od ukusa Sta kazete :
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Pazi N-Gage ima Mp3, i ostale zezalice sto ga cini posebnim! Zasto? Pa svi se pale na njega ustvari to ti je kao PALM ali je telefon! Bolje uzeti neki bas telefon pored njega PALM ili Mp3 player i imas sve kao N-Gage! Jel sam u pravu :
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Wobby, nisi. Palm(250+ kusur evra) ili/+ FM mp3 plejer sa 256+ mb memorije( 150 evra) + telefon sa kolor ekranom(100 evra), pocket DVD(300+ evra) + gameboy advance(barem 150), da nije sve to malo skuplje od 200 evra, koliko je N-gage sa karticom od 256, a u njemu imaš sve zajedno, lako za upotrebu, a ako baš hoćeš, N-gage je lakši za upotrebu od 3300, koja je S40, ali ima jako komplikovan meni.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.