Ili Xperia, iako si rekao da nju ne bi hteo!
Sta posle Omnie?
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- Wicker Man
- Expert

- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
kapoerista90, Kojim modelima si ti trenutno najpriblizniji?Malo je tesko sad posle Omnie uzeti nesto a da je novitet i da te iznenadi,bude zanimljivo.Jedino sto eto tebi treba qwerty (podrzavam ipak hardver je hardver).Mislim da ne bi los izbor bio HTC touch pro.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- loki13
- Expert

- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Moj glas za Xperiu x1...
Znam znam da si u nekoj temi rekao kako je flet kabel problematican kod nje,ali ja ipak mislim da je to samo pojedinacni primerak (da je nesto vece,svi strani forumi bi brujali o tome...
),a sa njom ces dobiti skoro sve isto kao i kod Omnie + hw qwerty tastaturu,pa gde ces vise!
Znam znam da si u nekoj temi rekao kako je flet kabel problematican kod nje,ali ja ipak mislim da je to samo pojedinacni primerak (da je nesto vece,svi strani forumi bi brujali o tome...
D500&E71
- Azimuth
- Moderator

- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
I rezoluciju koja ce te nervirati iz dana u dan sve vise i viseloki13 napisao:Moj glas za Xperiu x1...
... sa njom ces dobiti skoro sve isto kao i kod Omnie + hw qwerty tastaturu,pa gde ces vise!
Toush Pro bi valjda bio neki kompromis, sto se tice cene i karakteristika.
Ili si mozda mislio na to da ti vise odgovara neki drugi OS?
http://www.newlaunches.com/archives/sam ... qwerty.php - ako na ovo mislis,to je fake. nalepljena omnia na tastaturu f700 
iPhone 4.
Tako su bila pocela nagadjanja o HTC Touch Pro 2 pa eto na kraju se i ostvario san mnogih koji su se igrali u PhotoShopu. 
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Ako se vec igramo ona je moja skoro savrsena kombinacija: Dizajn Omni-e HD+WM+full kwerty(mada po meni i ne mora)
P.S. pobegosmo daleko od teme.Da sam na tvom mestu ja bih sacekao jos neko vreme jer bi trebalo da izadju jos neki noviteti jedino ako ti ne gori pod nogama pa bas toliko moras da promenis telefon.
P.S. pobegosmo daleko od teme.Da sam na tvom mestu ja bih sacekao jos neko vreme jer bi trebalo da izadju jos neki noviteti jedino ako ti ne gori pod nogama pa bas toliko moras da promenis telefon.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Evo sta posle Omnie...
http://www.gsmarena.com/samsung_i8000_o ... ws-960.php
ovo izgleda veooooma lepo
http://www.gsmarena.com/samsung_i8000_o ... ws-960.php
ovo izgleda veooooma lepo
- kapoerista90
- Expert

- kapoerista90
- Expert

Ljudi opet ja...
Imam neku priliku da menjam Omniu za Innov8... Slicna starost, glava za glavu...
Pa me zanima sta vi mislite? Ne bi mi smetalo to sto je symbian, jer sam prakticno prekinuo da se zezam sa svim programima i igrarijama... sluzi mi tel za poziv, poruku, i to je to...

Pa me zanima sta vi mislite? Ne bi mi smetalo to sto je symbian, jer sam prakticno prekinuo da se zezam sa svim programima i igrarijama... sluzi mi tel za poziv, poruku, i to je to...
Nokia E71... Elegant, but deadly