kapoerista90, Kojim modelima si ti trenutno najpriblizniji?Malo je tesko sad posle Omnie uzeti nesto a da je novitet i da te iznenadi,bude zanimljivo.Jedino sto eto tebi treba qwerty (podrzavam ipak hardver je hardver).Mislim da ne bi los izbor bio HTC touch pro.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Moj glas za Xperiu x1...
Znam znam da si u nekoj temi rekao kako je flet kabel problematican kod nje,ali ja ipak mislim da je to samo pojedinacni primerak (da je nesto vece,svi strani forumi bi brujali o tome... ),a sa njom ces dobiti skoro sve isto kao i kod Omnie + hw qwerty tastaturu,pa gde ces vise!
loki13 napisao:Moj glas za Xperiu x1...
... sa njom ces dobiti skoro sve isto kao i kod Omnie + hw qwerty tastaturu,pa gde ces vise!
I rezoluciju koja ce te nervirati iz dana u dan sve vise i vise
Toush Pro bi valjda bio neki kompromis, sto se tice cene i karakteristika.
Ili si mozda mislio na to da ti vise odgovara neki drugi OS?
touch pro jeste odlican telefon ,ali mislim da bi se razocarao zbog manjeg ekrana, iako je rezolucija veca. suska se da ce se pojaviti omnia, tj samsungov wm telefon sa slide qwerty tastaturom. to bi bio pogodak. ili da cekas naslednika i780, mada ko zna da li ce i kada to biti
djoxie napisao:....suska se da ce se pojaviti omnia, tj samsungov wm telefon sa slide qwerty tastaturom....
Da.Taj model ce se zvati Omnia HD Pro.
Bice "uglavnom" identican originalnoj OMNIA-i,samo sa horizontal sliding QWERTY tastaturom.
Ocekuje se u julu,cena oko 500e.
Ako se vec igramo ona je moja skoro savrsena kombinacija: Dizajn Omni-e HD+WM+full kwerty(mada po meni i ne mora)
P.S. pobegosmo daleko od teme.Da sam na tvom mestu ja bih sacekao jos neko vreme jer bi trebalo da izadju jos neki noviteti jedino ako ti ne gori pod nogama pa bas toliko moras da promenis telefon.
I ja sam se moje omnie hteo resiti,ali ipak kad razmislim i skontam da joj nema,ravne.... ipak cu da sacekam neko lepo iznenadjenje....od sasunga,naravno...
Al i dalje ima isti problem... Nema HW tastaturu... Ne bih ja ovaj tel dao ni za sta, samo da ima neki oblik HW tastature, ne mora to ni qwerty da bude, samo da je ima... nekad mi bas treba
Ljudi opet ja... Imam neku priliku da menjam Omniu za Innov8... Slicna starost, glava za glavu...
Pa me zanima sta vi mislite? Ne bi mi smetalo to sto je symbian, jer sam prakticno prekinuo da se zezam sa svim programima i igrarijama... sluzi mi tel za poziv, poruku, i to je to...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.