Razlika izmedju N97 i N97 mini ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Razlika izmedju N97 i N97 mini ?

Post od annaBG »

....Dakle,kako sto sam nalsov kaze...sta je razlika izmedju mini i klasicne verzije...Osim u boji :-D

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Evo šta kažu za razlike:) tekst je na engleskom, ali će ga većina razumeti:)

"> What's the Difrence between the Nokia N97 & Nokia N97 Mini

1- Smaller Screen 3.2" (Original N97 has a 3.5")
2- Smaller QWERTY Keyboard with different Design* of keys.
3- Smaller in Size & Lighter in Weight 113 x 52.5 x 14.2 mm,138 g (Original N97 has 117.2 x 55.3 x 15.9 mm,150 g)
4- Less Mass Storage Memory 8GB (Original N97 has 32GB)
5- Shorter battery life 1200 mAh (Original N97 has 1500 mAh)
6- NO FM Transmitter (Original N97 has a Built-in FM Transmitter )
7- No Camera lens cover (Original N97 has a Camera lens cover )
8- Arrow keys vs D-pad.

Other Phone Specification are as the Same as in the Original Nokia N97 (Ram, Rom, CPU, Camer, Flash, OS...etc)

Nokia N97 Mini Available colors is (Cherry Black, Garnet & White)

Nokia N97mini has a Great Audio Quality and may be a little bit Better than the Original Nokia N97."
Poslednja izmena od Ninolina u Sub, 21. Nov 2009. 00:04, izmenjeno 1 put ukupno.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Ninolina, siguran sam da ce vecina razumeti text,ali sam 100% siguran da "autor" ovog texta nije mislio na ovo kada je napisao:

7- No Camera lens (Original N97 has a Camera lens cover ) . :lol:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Fox, da, vidiš:) izmeniću to :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

Ostale razlike: O dizajnu necu diskutovati ali slicni su :-D kvalitet izdade malisa je kvalitetniji,cvrsci! Boja (braon koja me fascinira) bas mi deluje smekerski ne znam zasto :-D,ostalo je manje vise isto mnogo mi je gotivnija tastatura na MINI - ju bukvalno odradjene strelice kao na racunarima sto mi je bas fancy,i jedna bitna stavka manji je :-D znaci najjaci je moj stric sta je to (ja ga otvorio) ja kazem pa vidis,on cekaj jel to telefon ili? :-DDDDDDD hahahaa tada sam shvatio ta telefon vise lici na racunarcic nego na telefon,iskreno planirao sam brzo da ga zamenim videcemo za sada je OK manje vise... ako izdrzi kod mene mes dana ostace definitivno do N910 kada cu ga 80% zameniti njime!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

annaBG, poredjenje N97 i N97mini. Test je podeljen u tri dela i mozes naci zanimljive informacije: KLIK

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

jel neko primetio da u kompletnom testu n97mini na ovom sajtu ( http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... a/N97-mini ) na slikama hardvera sa prednje strane iznad ekrana pise: (levo) nokia, a desno N00.......
umesto na sredini Nokia a levo N97? zar ne??
:ohmy:
???
jel to neka kopija ili sta?? nije mi jasno.... :?
Samo nek se rolaju....sarme.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Није копија већ прототип, некако су дошли до њега (случајно или намерно) и брже боље га "тестирали" 8)

lush
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 11:36

Post od lush »

Ninolina napisao:Nokia N97 Mini Available colors is (Cherry Black, Garnet & White)
da li je moguce da postoji bela? ako da, bila bih radosna

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Постоји наравно. :wink:
Slika
Слобода или смрт

lush
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 11:36

Post od lush »

leleeee, usrecio si me! hvala ti
a da li ima u telenoru ogranicenom, pitanje jea
malo su bezobrazni oni, na sajtu im je stojao e71 u ponudi a nisu ga imali? :ohmy:
i ja im posaljem mejl i oni mi nista ne odgovore vec samo sklone telefon sa sajta :o
profesionalci

edit:
takodje me zanima, da li tastatura uvek mora da se izvuce ili ima i ona touch tastatura na ekranu?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Posto ste skrenuli sa teme, sve poruke u kojima su se komentarisale boje i poruke u kojima je bilo etiketiranja licnosti na osnovu boja su obrisane. Sve buduce poruke koje vode ka takvim raspravama bice obrisane.
lush napisao:takodje me zanima, da li tastatura uvek mora da se izvuce ili ima i ona touch tastatura na ekranu?
Devojka je postavila pitanje pa ako neko zna odgovorite. ;)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

odgovor na to pitanje je da ima TS tastatura tako da ne mora da se izvlači samo se tapne po ekranu.video pre nekih mesec dva....
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

lush, ne mora uvek ali nemas qwerty na ts vec obicnu sto je shit i ekran lose reaguje na kliktanje,makar sa muskim prstima pa nabadam ali mnogo sporije nego sto radim sa hardverskom tastaturom koristim ga od oktobra i otvaram ga svaki cas... valjda navika ne znam sta i za sada sljaka sve,naravno ne pustim sam da poskoci gore vec ga nezno sam otvorim do kraja :-DDDD to je to!

femo4ever
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Feb 2010. 18:35

Post od femo4ever »

iiiii koja ima bolji softer i hardver...ja sam cuo da n97 mini ima manje propusta kod softerskog dijela,ali mana hardvera je jer nema yastitni poklopac za kameru???

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

femo4ever, isti su krsevi... ja i dalje imam problema sa mini modelom gasi mi se sam od sebe a update-ovao sam ga... obicna ima 32 gb a mini 8 inace kamera itd... po meni je plus sto nema smirglu za socivo ;-)

Odgovori