Pa Nokia 7610 ti je skuplja za 15-20evra,a telefon je i prelep i mnogo,mnogo dobar. Zaista mozes da ga kupis za 265evra a da dobijes sve-12meseci garancije,usb kabal,koznu tracicu,slusalice...full
Moj savet ti je ako si toliko cekao,sacekaj jos malo i kupi ovaj strava telefon...
i ja sam vlasnik nokie 7610.. tako da... ako si siguran da ne zelis 6630, onda napadni 7610
6260 je manje-vise ok telefon, sem sto je extra veliki i ima vga kameru
u paketu 7610 dobijas sledece:
Telefon
Uputstvo
CD sa programima
RS-MMC memorijska kartica 64 MB
Kaiš
Kabl za sinhronizaciju
Nema problema,desava se!
Ako dobijes bar ono osnovno,znaci telefon (jos ako nije sa mreze...),punjac,RS MMC i eventualno jos nesto i bar 6 meseci garancije a radnja ti deluje OK (nemoram valjda da objasnjavam na sta se misli) onda brate uzmi,nemora sve da bude u full pack-u!
Ja sam samo K700 i sad 6680 kod nas uzeo u full-u a sve ostalo sto nisam uzeo preko grane je najcesce bilo u bezveze kartonskoj kutiji i bar nesto je nedostajalo ali je uvek sve bilo u redu ako uzmes od OK likova (nedaj da te zavaraju lepe prodavacice)!
Pozdrav
Ja sam dobila slusalice,sto znaci da mozes i ti! A neverneim tomama mogu da dam adresu pa nek provere da se uz 7610 dobijaju i slusalice tamo gde sam ja kupila!
maka_boom napisao:Pa Nokia 7610 ti je skuplja za 15-20evra,a telefon je i prelep i mnogo,mnogo dobar. Zaista mozes da ga kupis za 265evra a da dobijes sve-12meseci garancije,usb kabal,koznu tracicu,slusalice...full..
...a jel mozes da mi das adresu/tel. firme gde si ti uzela, ako ti nije frka...
Ne mogu ovde,jer nisu platililu Milanu ali cu ti poslati vececeras PP kad pogledam. Stvarno se neces pokajati ako kupis 7610,a i ta firma je ok...Na tebi je samo da prebrojis parice i da ga kupis...
ewo malo u off
da li neko moze jos sem mene da potvrdi da se uz nokiu 7610 ne dobijaju slusalice?
e sad sto oni daju slusalice to je njihov problem originalno fabricko nokia pakovanje dolazi bez slusalica
to mozes pogledati i ovde http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/421/Nokia/7610
uzgred ja sam kupio 7610 u Nemackoj full pack (normalno tamo drugaciji i ne postoje) i nisam dobio slusalice....
no hard fealings
Mogu ja da potvrdim da slušalice ne idu u paketu, ali to ne znači da ih neka prodavnica neće ubaciti, što je svakako lep gest. Mada, koliko sam imao prilike da vidim, te slušalice nisu nekog naročitog kvaliteta, a prodavac uvek može da podigne cenu za 5-10€ i naplati te sluške...
Pa danas se 90% proizvoda proizvodi u Kini,ali to naravno ne mora da znaci da je kvalitet los.. .Proizvodi svih vodecih fimi imaju etiketu MADE IN CHINA...
Zoko,nebih se slozio!!
Licni primer:6680 u full pack-u uzeta preko Swisscom-a u Svajcarskoj (ali cista,samo podeseni gprs i mms) i sem telefona na ostalom pise made in China,a baterija naravno ima onaj cool hologram i perfektno radi,slusalice takodje,mislim da Svajcarci ipak nisu muckarosi kao ovi nasi!?Mnogo stvari se pravi u Kini i naravno da Nokia saradjuje sa njima bar sto se tice accesories za njihove telefone!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.