Mobilni sa spoljnim osvetljenjem

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
nemanja777
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 10. Sep 2007. 20:15

Mobilni sa spoljnim osvetljenjem

Post od nemanja777 »

Potreban telefon koji ima spoljno osvetljenje nesto kao ovaj simens af51...

uglavnom mi treba telefon koji kada nevidim propusten pozim ili poruku da svetluca dok nevidim poziv ili sms...

ako neka zna koji telefon to ima neka se javi ...pozzz i hvala

Slika

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa za symbian postoji aplikacija "Remind Me" koja pali trepcuce svetlo na tastaturi i obavestava o novom dogadjaju zvucnim signalom, i sve se moze podesiti kako odgovara korisniku od termina kad da pocinje obavesternje, kad da se ponovi i izbor melodije. Valjda sam pogodio sta ti treba.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

nemanja777, ako dobro shvatam tebi treba telefon koji ima svetlosnu ili neku drugu indikaciju propustenog poziva/poruke? Npr. pomocu LED-a koji trepce ?

Dosta telefona je imalo ili ima tu mogucnost, ali u poslednje vreme iz meni nepoznatih razloga izostavljaju svetlosnu indikaciju.

Jedan odlican telefon za koga sigurno znam da LED indikacija funkcionise (i moze se konfigurisati) je npr. Samsung i780 koji mozes naci za relativno male pare:http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1542/Samsung/i780
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

nemanja777
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nemanja777 »

ma za caleta mi treba takav telefon ...ne zvukom da obavestava nego samo svetlom, nekako kao ovaj gore simens af51 koji trenutno ima...i mora da bude na preklop...znam da je tesko ali ko zna mozda ima neki ...ja sam pretrazio dosta telefona ali nigde nepise da ima spoljno osvetljenje...

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

nemanja777, kao sto rekoh i780 puzdano ima LED indikator poruka/poziva koji trepce - ako to podrazumevas pod "spoljnjim osvetljenjem". Medjutim ako mora da bude na preklop onda ces morati ipak da se potrudis da ga potrazis. Pogledaj na fotografijama da li ima LED.

Meni recim deluje (na fotografiji) da Motorola Gleam ima spoljnju indikaciju, kao i Sony Ericsson W508.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

nemanja777
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nemanja777 »

ovako nesto sam mislio....ovaj nije los za njega ali je neki stari model

http://www.youtube.com/watch?v=xvJYlukb ... re=related

nemanja777
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nemanja777 »

ova dva su odlicna svaka cast samo da ih vidim uzivo jos kakvo je osvetlje ..hvala puno...mislim na motorolu i na sony

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Čim si spomenuo šta ti treba, prvo sam pomislio na prastaru Nokiju 3220, međutim, ona me jedino asocira na Samsung M7500 Emporio Armani. Možda bi ovaj model takođe mogao da se uklopi u ono što tražiš.
Nokia Lumia 630

nemanja777
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nemanja777 »

sad cu vidim koji je to mozda je i on dobar ...ne zurim nigde u potrazi mozda naleti nesto jos......

Odgovori