Pa za symbian postoji aplikacija "Remind Me" koja pali trepcuce svetlo na tastaturi i obavestava o novom dogadjaju zvucnim signalom, i sve se moze podesiti kako odgovara korisniku od termina kad da pocinje obavesternje, kad da se ponovi i izbor melodije. Valjda sam pogodio sta ti treba.
nemanja777, ako dobro shvatam tebi treba telefon koji ima svetlosnu ili neku drugu indikaciju propustenog poziva/poruke? Npr. pomocu LED-a koji trepce ?
Dosta telefona je imalo ili ima tu mogucnost, ali u poslednje vreme iz meni nepoznatih razloga izostavljaju svetlosnu indikaciju.
Jedan odlican telefon za koga sigurno znam da LED indikacija funkcionise (i moze se konfigurisati) je npr. Samsung i780 koji mozes naci za relativno male pare:http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1542/Samsung/i780
ma za caleta mi treba takav telefon ...ne zvukom da obavestava nego samo svetlom, nekako kao ovaj gore simens af51 koji trenutno ima...i mora da bude na preklop...znam da je tesko ali ko zna mozda ima neki ...ja sam pretrazio dosta telefona ali nigde nepise da ima spoljno osvetljenje...
nemanja777, kao sto rekoh i780 puzdano ima LED indikator poruka/poziva koji trepce - ako to podrazumevas pod "spoljnjim osvetljenjem". Medjutim ako mora da bude na preklop onda ces morati ipak da se potrudis da ga potrazis. Pogledaj na fotografijama da li ima LED.
Meni recim deluje (na fotografiji) da Motorola Gleam ima spoljnju indikaciju, kao i Sony Ericsson W508.
Čim si spomenuo šta ti treba, prvo sam pomislio na prastaru Nokiju 3220, međutim, ona me jedino asocira na Samsung M7500 Emporio Armani. Možda bi ovaj model takođe mogao da se uklopi u ono što tražiš.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.